Gryll16 Odesláno 5. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2009 (upraveno) prebal jedne z nejlepsich sci-fi detektivek gert prokop tri minuty vecnosti Druhá najlepšia sci-fi detektívka: Gert Prokop: Kto by už kradol nohy. 1. časť Troch minút večnosti. Edit: Takmer som zabudol v akom som vlákne. Môj avatar je nejaký wallpaper môjho obľúbeného webového prehliadača - prvý schopnejší obrázok, ktorý bol poruke... Keď nájdem niečo lepšie, nastane zmena. Upraveno 5. listopadu 2009 uživatelem Gryll16
idaho.cz Odesláno 5. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2009 Awesomeness ? ?When I get sad, I stop being sad and be Awesome Instead. True Story!? Citat Barneyho Stinsona ze sitcomu How I met your mother. Barney se vyznacuje tim, ze vzdy nosi prvotridni obleky.. Nadhera
VS Odesláno 5. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2009 ja vim... skvely cteni! Už jsem naládoval do fronty do PDA, tak jsem zvědavý.
New X-Bob Odesláno 5. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2009 (upraveno) Jo, není to s Timothym Trucklem? Četl jsem to v nějakých antologiích v 80.letech. Přímo super Sci-Fi/detektivka Nebo se pletu??? Upraveno 5. listopadu 2009 uživatelem New X-Bob
Gryll16 Odesláno 5. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2009 nepletes A ešte obľúbená Timothyho slovná hračka na jeho meno: "I'm just a little truckle, but I don't like to truckle." Som iba maličké koliesko, ale nerád sa podriaďujem...
PhoeniX Odesláno 5. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2009 YPO, máš v aktuálním avataru uchycení rotoru kalibru P.9000? Souvisí to nějak s vlastnictvím nové časomíry? Jen tak se ptám...
Suleky Odesláno 5. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2009 A ešte obľúbená Timothyho slovná hračka na jeho meno: "I'm just a little truckle, but I don't like to truckle." Som iba maličké koliesko, ale nerád sa podriaďujem... jj koukam ze Tiny ma priznivce vsude :-) ted louskam JFK a smeju se pri kazde zmince o Bondovych Omegach v Jeruzalemskem masakru motorovou pilou
jfidler Odesláno 6. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2009 UL replika letounu Rapid Eugena Čiháka, později přebarvená do francouzského markingu letounu Morane-Saulnier Type H (podle kterého ho Čihák obkreslil), a nyní v německém markingu letounu Pfalz E.I (licenční výroba).
MedeaElectra Odesláno 8. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2009 Atom Heart Mother - Vynikající album od kapely Pink Floyd
Michal_O- Odesláno 10. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2009 Dnes jsem u kolegy v práci viděl tento obrázek a nevím proč jsem si vzpomenul na toto vlákno a avatar, který má ricous a B.F.G.. Zajímavá kombinace obou Časem budu muset taky o něčem popřemýšlet, i když jsem zatím jen čtenář.
fantozzi Odesláno 10. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2009 (upraveno) Dnes jsem u kolegy v práci viděl tento obrázek a nevím proč jsem si vzpomenul na toto vlákno a avatar, který má ricous a B.F.G.. Zajímavá kombinace obou Časem budu muset taky o něčem popřemýšlet, i když jsem zatím jen čtenář. Mne to spis pripomina byvaly avatar Kalifx-e Upraveno 10. listopadu 2009 uživatelem fantozzi
Michal_O- Odesláno 10. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2009 Mne to spis pripomina byvaly avatar Kalifx-e To nedokážu posoudit, nejsem tady zase tak dlouho ...
Skydiver Odesláno 16. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2009 (upraveno) U mě jde o symbol dnes již neexistující cyklistické značky FatChance, která vyráběla rámy kol v malé zapadlé garáži u Mt.Tamalpais v USA, kde vzniklo to čemu se později začalo říkat horské kolo. Zakladatel značky Chris Chance byl jedním z prvních, kdo tato kola začal i "sériově" vyrábět. V roce 1996 jsem si jeden rám od něj nechal postavit za tehdy nekřesťanských 40.000,-. Kolo pak prošlo recenzemi všech v té době vycházejících cyklistických periodik, protože jsem ho měl v česku jako první a vlastně i poslední ... už jsem ho prodal (shodou okolností trenérovi Nikoly Sudové, který na něm dodnes jezdí), ale stále na něj vzpomínám jako na kolo, které mi přinášelo největší radost. Tak asi tak. sken staré fotky ... FatChance Yo Eddy ! No tomu se snad ani nedá uvěřit to jsi ty, ten majitel biku nad kterým jsem slintal někdy v roce 1997 v Bike Peloton Bulletinu Pamatuju si moc dobře recenzi tvého biku a taky tu fotku jak stál krásně nablejskanej na kolejích Tohle mě fakt dostalo....četl jsem to asi 1000x Ten bike je úžasnej, ještě dnes by byla fantazie na tom jezdit, ty původní komponenty Syncros a RaceFace, teď nevím jestli tam byl i Paul Upraveno 16. listopadu 2009 uživatelem Skydiver
PhoeniX Odesláno 16. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2009 Zkuste hádat. Člověče... Vrať si tu rybu zpátky. Na to se nedá koukat.
lolohh Odesláno 16. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2009 Člověče... Vrať si tu rybu zpátky. Na to se nedá koukat. Rád bych zdůraznil, že je to autentické foto. Takže bacha s těmi odsudky
lolohh Odesláno 16. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2009 To je 911? Jo. Koukám, že ho taky znáš celkem důvěrně.
PhoeniX Odesláno 16. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2009 Pražské srazy mě začínají zajímat...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se