Přejít na obsah

Co vlastně máte v avataru

Doporučené příspěvky

Odesláno

Nebylo by lepší kdyby v avataru měl každý svou fotku? Ksicht o mnohém napoví. Takhle si jeden může myslet že druhej vypadá jako Paul Newman a přitom může vypadat mnohem líp.

Odesláno
Stačí, že nám tu finanční krize zmenšuje řízky! :punk:

Jak zmenšuje řízky?? :D Ten z 24.12. byl přes celý talíř!

Odesláno (upraveno)
Jak zmenšuje řízky?? :D Ten z 24.12. byl přes celý talíř!

No šel jsem na to filozoficky: Na Štědrý den má být ryba. Dle tvaru soudím, že to teda byl rejnok, ale den poté už to vidím tak maximálně na plátek z candáta, zřejmě proto, že krize právě vrcholí.

Jestli se bobe pletu, tak pardón, ale vyvrá*** mi to musíš taky filozoficky, jinak to neberu... :cheers:

EDIT: jo a se salátem se letos taky nějak upejpáš!

Upraveno uživatelem twinsfather
Odesláno
Nebylo by lepší kdyby v avataru měl každý svou fotku? Ksicht o mnohém napoví. Takhle si jeden může myslet že druhej vypadá jako Paul Newman a přitom může vypadat mnohem líp.

Hele Snowe, nestálo by za to udělat speciální sekci xichtů nás registrovaných chronomagiků? Takovou ChronoFaceGalery? Ne že bych byl nějakej krasavec, ale docela bych se rád koukl na ty vobludy co se tady s nima už štvrtým rokem hádám :thumbsup_anim:

Návštěvník Snow
Odesláno
Hele Snowe, nestálo by za to udělat speciální sekci xichtů nás registrovaných chronomagiků? Takovou ChronoFaceGalery? Ne že bych byl nějakej krasavec, ale docela bych se rád koukl na ty vobludy co se tady s nima už štvrtým rokem hádám :thumbsup_anim:

Nejsem si jistý, možná, že by ty obličeje způsobily definitivní rozkol chronomagu. Neumím si představit, že bych se na vás měl každý den dívat. Tebe si představuji jako playera nedbale se opírajícího o své Porsche, nerad bych ztratil iluze.

Odesláno

Tak ja s dovolenim zacnu.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno
Nejsem si jistý, možná, že by ty obličeje způsobily definitivní rozkol chronomagu. Neumím si představit, že bych se na vás měl každý den dívat. Tebe si představuji jako playera nedbale se opírajícího o své Porsche, nerad bych ztratil iluze.

Hele to je fakt, nechme si naše iluze to je to co nám na světě nidko nevezme, teda kromě reality :thumbsup_anim:

Odesláno
No šel jsem na to filozoficky: Na Štědrý den má být ryba. Dle tvaru soudím, že to teda byl rejnok, ale den poté už to vidím tak maximálně na plátek z candáta, zřejmě proto, že krize právě vrcholí.

Jestli se bobe pletu, tak pardón, ale vyvrá*** mi to musíš taky filozoficky, jinak to neberu... :cheers:

EDIT: jo a se salátem se letos taky nějak upejpáš!

No jo, máš pravdu. Krize je tady. Řízky se zmenšujou. To se furt utrácí za kraviny, za hodinky a tak.... Až už na řízek ani nezbylo!

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

• po měsících...
Odesláno (upraveno)

Decentne jsem upgradoval. Puvodni avatar:

EDIT: Aha, tak nejak nefunguje prepsani puvodniho avataru. Novy se ne a ne zobrazit.

Upraveno uživatelem Dantechno
Odesláno

Já už tam svůj ksicht mám.....a kamenný :cool02:

Odesláno

Nema nekdo tip jak nahradim stary avatar novym? Pokud se podivam do `Moje nastaveni , Osobn9 profil, Avatar`tak tam nove nahrany vidim. Ale v profilu a v prispevcich je stale ten stary..... To se mi to naktualizuje pres pulnoc jako datumovka nebo jak?

Odesláno (upraveno)
Já taky..

Tuhle babu znám, pokaždý, když jdu k Bodeguitě v Havaně, sedí tam s doutníkem, ale nikdy si ho nezapálí :speak_cool:

Jinak já asi nemusím nijak přibližovat, co mám v avataru...? :D

Upraveno uživatelem volfda
Odesláno (upraveno)
musíš vymazat cookies, brownies , temp paměť a já nevimcoještě a pak ještě shodit prohlížeč a znova pustit

Ty my davas. Snad ho nerozmlatim , mam docela vysopkej stul....

EDIT: Tak diky bandicoote, uz to tam je jak muzes sam videt :-)

Upraveno uživatelem Dantechno
Odesláno
Jinak já asi nemusím nijak přibližovat, co mám v avataru...? :D

Jasně, že nemusíš, republikána Miroslava Sládka zná snad každý, komu je přes třicet let, ne?

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...