jaarda Odesláno 29. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2009 Nebylo by lepší kdyby v avataru měl každý svou fotku? Ksicht o mnohém napoví. Takhle si jeden může myslet že druhej vypadá jako Paul Newman a přitom může vypadat mnohem líp.
X-Bob Odesláno 29. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2009 Stačí, že nám tu finanční krize zmenšuje řízky! Jak zmenšuje řízky?? Ten z 24.12. byl přes celý talíř!
twinsfather Odesláno 29. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2009 (upraveno) Jak zmenšuje řízky?? Ten z 24.12. byl přes celý talíř! No šel jsem na to filozoficky: Na Štědrý den má být ryba. Dle tvaru soudím, že to teda byl rejnok, ale den poté už to vidím tak maximálně na plátek z candáta, zřejmě proto, že krize právě vrcholí. Jestli se bobe pletu, tak pardón, ale vyvrá*** mi to musíš taky filozoficky, jinak to neberu... EDIT: jo a se salátem se letos taky nějak upejpáš! Upraveno 29. prosince 2009 uživatelem twinsfather
XXXfazerXXX Odesláno 29. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2009 Jak sel Jurgen do sveta a k Moskve dosel v nedbalkach
midloch Odesláno 29. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2009 Nebylo by lepší kdyby v avataru měl každý svou fotku? Ksicht o mnohém napoví. Takhle si jeden může myslet že druhej vypadá jako Paul Newman a přitom může vypadat mnohem líp. Hele Snowe, nestálo by za to udělat speciální sekci xichtů nás registrovaných chronomagiků? Takovou ChronoFaceGalery? Ne že bych byl nějakej krasavec, ale docela bych se rád koukl na ty vobludy co se tady s nima už štvrtým rokem hádám
Návštěvník Snow Odesláno 29. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2009 Hele Snowe, nestálo by za to udělat speciální sekci xichtů nás registrovaných chronomagiků? Takovou ChronoFaceGalery? Ne že bych byl nějakej krasavec, ale docela bych se rád koukl na ty vobludy co se tady s nima už štvrtým rokem hádám Nejsem si jistý, možná, že by ty obličeje způsobily definitivní rozkol chronomagu. Neumím si představit, že bych se na vás měl každý den dívat. Tebe si představuji jako playera nedbale se opírajícího o své Porsche, nerad bych ztratil iluze.
skalis Odesláno 29. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2009 Ksicht si kazdy muze dat do profilu, je zbytecne delat harakiri s fotkama do avataru...
Dantechno Odesláno 29. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2009 Hele Snowe, nestálo by za to udělat speciální sekci xichtů nás registrovaných chronomagiků? Takovou ChronoFaceGalery? Ne že bych byl nějakej krasavec, ale docela bych se rád koukl na ty vobludy co se tady s nima už štvrtým rokem hádám Tak ja s dovolenim zacnu. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
midloch Odesláno 29. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2009 Nejsem si jistý, možná, že by ty obličeje způsobily definitivní rozkol chronomagu. Neumím si představit, že bych se na vás měl každý den dívat. Tebe si představuji jako playera nedbale se opírajícího o své Porsche, nerad bych ztratil iluze. Hele to je fakt, nechme si naše iluze to je to co nám na světě nidko nevezme, teda kromě reality
X-Bob Odesláno 3. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2010 No šel jsem na to filozoficky: Na Štědrý den má být ryba. Dle tvaru soudím, že to teda byl rejnok, ale den poté už to vidím tak maximálně na plátek z candáta, zřejmě proto, že krize právě vrcholí. Jestli se bobe pletu, tak pardón, ale vyvrá*** mi to musíš taky filozoficky, jinak to neberu... EDIT: jo a se salátem se letos taky nějak upejpáš! No jo, máš pravdu. Krize je tady. Řízky se zmenšujou. To se furt utrácí za kraviny, za hodinky a tak.... Až už na řízek ani nezbylo! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
twinsfather Odesláno 3. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2010 (upraveno) Až už na řízek ani nezbylo! Bobe, Ty prostě ty Seika přímo žereš!!! Upraveno 3. ledna 2010 uživatelem twinsfather
spiderer Odesláno 3. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2010 No jo, máš pravdu. Krize je tady. Řízky se zmenšujou. To se furt utrácí za kraviny, za hodinky a tak.... Až už na řízek ani nezbylo! vole
Dantechno Odesláno 16. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 16. dubna 2010 (upraveno) Decentne jsem upgradoval. Puvodni avatar: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. EDIT: Aha, tak nejak nefunguje prepsani puvodniho avataru. Novy se ne a ne zobrazit. Upraveno 16. dubna 2010 uživatelem Dantechno
sect Odesláno 16. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 16. dubna 2010 Nebylo by lepší kdyby v avataru měl každý svou fotku? Ksicht o mnohém napoví. Takhle si jeden může myslet že druhej vypadá jako Paul Newman a přitom může vypadat mnohem líp. Já už tam svůj ksicht mám.....a kamenný
Dantechno Odesláno 16. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 16. dubna 2010 Nema nekdo tip jak nahradim stary avatar novym? Pokud se podivam do `Moje nastaveni , Osobn9 profil, Avatar`tak tam nove nahrany vidim. Ale v profilu a v prispevcich je stale ten stary..... To se mi to naktualizuje pres pulnoc jako datumovka nebo jak?
bandicoot Odesláno 16. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 16. dubna 2010 musíš vymazat cookies, brownies , temp paměť a já nevimcoještě a pak ještě shodit prohlížeč a znova pustit
volfda Odesláno 16. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 16. dubna 2010 (upraveno) Já taky.. Tuhle babu znám, pokaždý, když jdu k Bodeguitě v Havaně, sedí tam s doutníkem, ale nikdy si ho nezapálí Jinak já asi nemusím nijak přibližovat, co mám v avataru...? Upraveno 16. dubna 2010 uživatelem volfda
Dantechno Odesláno 16. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 16. dubna 2010 (upraveno) musíš vymazat cookies, brownies , temp paměť a já nevimcoještě a pak ještě shodit prohlížeč a znova pustit Ty my davas. Snad ho nerozmlatim , mam docela vysopkej stul.... EDIT: Tak diky bandicoote, uz to tam je jak muzes sam videt :-) Upraveno 16. dubna 2010 uživatelem Dantechno
Murphy97 Odesláno 16. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 16. dubna 2010 Jinak já asi nemusím nijak přibližovat, co mám v avataru...? Jasně, že nemusíš, republikána Miroslava Sládka zná snad každý, komu je přes třicet let, ne?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se