Adam99 Odesláno 6. října 2010 Nahlásit Odesláno 6. října 2010 (upraveno) Jo, jo, Mila je fajn. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. edit: A tahle taky! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 6. října 2010 uživatelem Adam99
Columbus Odesláno 6. října 2010 Nahlásit Odesláno 6. října 2010 (upraveno) Resident Evil bych od ní tenkrát nečekal nečekal. Obrázek z http://freecelebriti...ovich-64-1.jpeg Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Úprava a překlep. Upraveno 6. října 2010 uživatelem Columbus
pete Odesláno 6. října 2010 Nahlásit Odesláno 6. října 2010 (upraveno) Resident Evil bych od ní tenkrát nečekal nečekal. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Úprava a překlep. Mě se taky v modré laguně moc nelíbila, ono teď jak je starší, tak je i hezčí. To se nám to tady zvrhlo na debatu o jedné móóóc hezké ženské. Tady byla taky dobrá...bál jsem se http://ctvrtydruh.info/fotogalerie/ctvrty-druh-8/ Upraveno 6. října 2010 uživatelem pete
Návštěvník Snow Odesláno 7. října 2010 Nahlásit Odesláno 7. října 2010 Aby jste se z Milly nezbláznili . Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. zdroj - http://www.mccordphotography.com/albums/Square-Pegs-and-Round-Holes/Paul_Newman2.jpg
snackmc Odesláno 7. října 2010 Nahlásit Odesláno 7. října 2010 Aby jste se z Milly nezbláznili . Konečně trochu charizma. Milu mam rad, ale už tu té krasy je trochu moc. Vraťme se k původnímu tématu. Malá hádanka. Co mám v Avataru? Nemělo by být těžké to uhodnout.
Diamondking Odesláno 7. října 2010 Nahlásit Odesláno 7. října 2010 Konečně trochu charizma. Milu mam rad, ale už tu té krasy je trochu moc. Vraťme se k původnímu tématu. Malá hádanka. Co mám v Avataru? Nemělo by být těžké to uhodnout. Eddie...maskot Iron Maiden
Návštěvník Snow Odesláno 7. října 2010 Nahlásit Odesláno 7. října 2010 Aby jste neřekli, že jsem suchar tak ještě jedna Milla tentokrát od Petera Lindbergha. Mám rád černobílé fotky. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. zdroj - http://babes.rockerb...rgh_04.jpg/info
mechano Odesláno 7. října 2010 Nahlásit Odesláno 7. října 2010 Konečně trochu charizma. Milu mam rad, ale už tu té krasy je trochu moc. Vraťme se k původnímu tématu. Malá hádanka. Co mám v Avataru? Nemělo by být těžké to uhodnout. Fotka na občanku? Co jsem vyhrál?
pete Odesláno 7. října 2010 Nahlásit Odesláno 7. října 2010 Aby jste se z Milly nezbláznili . Tak ten se zase vždy líbil mojí ženě
Jay Doll Odesláno 8. října 2010 Nahlásit Odesláno 8. října 2010 Vzhledem k tomu, že je toto můj tisící příspěvek (číslem 1000), rozhodl jsem se místnímu publiku poodhalit tajemství mého avataru, který tu mám již od samého počátku. Dokonce jsem si říkal, že bych jej teďka na tu druhou tisícovku mohl změnit zase za jiný, ale jelikož mne tady podle něj osazenstvo poznává, nechám jej zatím být tak jak je. V avataru mám komplikaci zvanou tourbillon vyrobenou manufakturou Montres Breguet SA v L'Abbaye, Švýcarsko. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
snackmc Odesláno 8. října 2010 Nahlásit Odesláno 8. října 2010 DIAMONDKING >> správně MECHANO >> nejsi daleko od pravdy :-)
Chorche Odesláno 9. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2010 Tak po delší době nastal čas ke změně, když už mi Kibi hodinky vyfotil, tak proč toho nevyužít do avataru.
garyfisher Odesláno 9. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2010 Já tam mám překvapivě Garyho Fishera :-D
Chorche Odesláno 9. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2010 Já tam mám překvapivě Garyho Fishera :-D Jo, Gary je borec! Měl jsem až do dneška logo Marin bikes, vrátím ho tam zase na jaře, až začne sezóna
Gorr GrimWolf Odesláno 9. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2010 Moje vlastní nohy a držím pokud se nepletu vypůjčené Koss Porta Pro. Je to focené ve škole, na divadelní zkoušce, sedím na klavíru a nohu mám na otočné židličce. Povedená fotka, barevná úprava je pak moje práce.
Chorche Odesláno 9. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2010 A ja se takhle citim ... To máš za ty pytle
Kalifx Odesláno 10. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2010 Já mám momentálně v avataru Kalifxe. Kdysi jsem si do svejch samizdatovejch časopisů vytvořil postavičku, takový moje alter ego, který jsem dal jméno Kalifx. A už mně to zůstalo. No a teď jsem doma jeden z těch časopisů našel i s postavičkou. Je zvláštní, že před těma mnoha lety, když jsem takhle blbnul, jsem vůbec nenosil brejle a vlastně byl i hubenější. Řízením osudu se zjevně stalo to, že jsme si dnes s Kalifxem dost podobný...
skalis Odesláno 11. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 11. listopadu 2010 Já mám momentálně v avataru Kalifxe. Tohle je skvelej avatar, primlouvam se za dlouhodobe vyuziti.
RaicR Odesláno 17. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 17. listopadu 2010 (upraveno) . Upraveno 17. listopadu 2010 uživatelem RaicR
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se