Přejít na obsah

Co vlastně máte v avataru

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Jo, jo, Mila je fajn. ;)

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

edit: A tahle taky!

Upraveno uživatelem Adam99
Odesláno (upraveno)

Resident Evil bych od ní tenkrát nečekal nečekal.

Úprava a překlep.

Mě se taky v modré laguně moc nelíbila, ono teď jak je starší, tak je i hezčí. To se nám to tady zvrhlo na debatu o jedné móóóc hezké ženské.

Tady byla taky dobrá...bál jsem se :(

http://ctvrtydruh.info/fotogalerie/ctvrty-druh-8/

Upraveno uživatelem pete
Odesláno

Aby jste se z Milly nezbláznili :D.

Konečně trochu charizma. Milu mam rad, ale už tu té krasy je trochu moc. Vraťme se k původnímu tématu.

Malá hádanka. Co mám v Avataru? Nemělo by být těžké to uhodnout.

Odesláno

Konečně trochu charizma. Milu mam rad, ale už tu té krasy je trochu moc. Vraťme se k původnímu tématu.

Eddie...maskot Iron Maiden :)
Odesláno

Fotka na občanku? Co jsem vyhrál?
Odesláno

Vzhledem k tomu, že je toto můj tisící příspěvek (číslem 1000), rozhodl jsem se místnímu publiku poodhalit tajemství mého avataru, který tu mám již od samého počátku. Dokonce jsem si říkal, že bych jej teďka na tu druhou tisícovku mohl změnit zase za jiný, ale jelikož mne tady podle něj osazenstvo poznává, nechám jej zatím být tak jak je.

V avataru mám komplikaci zvanou tourbillon vyrobenou manufakturou Montres Breguet SA v L'Abbaye, Švýcarsko.

• po měsíci...
Odesláno

Já tam mám překvapivě Garyho Fishera :-D

Jo, Gary je borec!

Měl jsem až do dneška logo Marin bikes, vrátím ho tam zase na jaře, až začne sezóna :)

Odesláno

Moje vlastní nohy a držím pokud se nepletu vypůjčené Koss Porta Pro. Je to focené ve škole, na divadelní zkoušce, sedím na klavíru a nohu mám na otočné židličce. Povedená fotka, barevná úprava je pak moje práce.

Odesláno

Já mám momentálně v avataru Kalifxe. Kdysi jsem si do svejch samizdatovejch časopisů vytvořil postavičku, takový moje alter ego, který jsem dal jméno Kalifx. A už mně to zůstalo. No a teď jsem doma jeden z těch časopisů našel i s postavičkou. :) Je zvláštní, že před těma mnoha lety, když jsem takhle blbnul, jsem vůbec nenosil brejle a vlastně byl i hubenější. Řízením osudu se zjevně stalo to, že jsme si dnes s Kalifxem dost podobný... :D

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...