Přejít na obsah

Co vlastně máte v avataru

Doporučené příspěvky

Odesláno

učil jsem se sám, první embargo (tak jsme říkali embéčku) jsem si koupil v 15ti a už jsme driftili na sněhu na placu :smile_anim:

Krásný. Já si tyhle hračičky nechávám pouze na zimu. Na asfaltu trpím s autem a krvácí mi srdce:-)
Odesláno

Pánové, vy jste jezdci... taky jsem to zkoušel - z jedné gumy mi málem zbyly jen dráty...

v avataru mám z filmu Final Fantasy VII postavu Clouda Strifa, jelikož jsem to zde zatím nezahlédl a je to trošku z jiného soudku. A jelikož mám bondovky a Bonda jsem tu myslím u někoho již zahlédl, tak jsem tam jdal něco co se tváří "bondovatě". :)

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno

Krásný. Já si tyhle hračičky nechávám pouze na zimu. Na asfaltu trpím s autem a krvácí mi srdce:-)

Mi taky ,z toho si nic nedělej....jen je něco jiného to zkoušet 320kou a něco jiného v emku,to klouže samo :smile_anim:

Odesláno (upraveno)

Tak vzhledem k tomu, že Hamiltony prodávám, nesluší se je mít v avataru, takže je nahrazuje pan Sheldon Cooper se svojí nejlepší hláškou :)

Upraveno uživatelem Chorche
Odesláno (upraveno)

Sheldon je klasik největší :notworthy: :notworthy:

To jo, škoda, že mu můj ostrovtip nesahá ani po kotníky :D

...ale být horší než génius není ostuda :D

Upraveno uživatelem Chorche
Odesláno

to asi nikomu,

každej den když na to mrknu mám smíchovou nirvánu...navíc ten dabing se hooodně povedl :thumbsup_anim:

U nás doma je to v současnosti rozhodně nejoblíbenější seriál. Navíc neznám jiný (možná ještě Dva a půl chlapa, ale ten mě mimochodem víc baví ve slovenském dabingu), kde je skoro každá hláška fakt vtipná.
  • po 2 týdnech...
Odesláno

Tak mů avatar představuje myslím pitbula, onehdá před x lety jsem tento obrázek viděl jako logo firmy, co měla něco dočinění s hrou Test drive 4.

Hledal jsem něco jednoduchého a myslím si, že to dostatečně odlišuje moje příspěvky. No a taky mám tyhle chlupáče rád.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...