M3maniac Odesláno 13. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 13. ledna 2011 krásně projetá zatáčka v mé bývalé M3 CSL Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
M3maniac Odesláno 13. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 13. ledna 2011 tak tady fotka a olej malovanej podle ní Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Mike-72 Odesláno 16. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 16. ledna 2011 tak tady fotka a olej malovanej podle ní Kde ses učil jezdit?
M3maniac Odesláno 16. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 16. ledna 2011 učil jsem se sám, první embargo (tak jsme říkali embéčku) jsem si koupil v 15ti a už jsme driftili na sněhu na placu
Mike-72 Odesláno 16. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 16. ledna 2011 učil jsem se sám, první embargo (tak jsme říkali embéčku) jsem si koupil v 15ti a už jsme driftili na sněhu na placu Krásný. Já si tyhle hračičky nechávám pouze na zimu. Na asfaltu trpím s autem a krvácí mi srdce:-)
Paleolit Odesláno 16. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 16. ledna 2011 Pánové, vy jste jezdci... taky jsem to zkoušel - z jedné gumy mi málem zbyly jen dráty...v avataru mám z filmu Final Fantasy VII postavu Clouda Strifa, jelikož jsem to zde zatím nezahlédl a je to trošku z jiného soudku. A jelikož mám bondovky a Bonda jsem tu myslím u někoho již zahlédl, tak jsem tam jdal něco co se tváří "bondovatě". Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
M3maniac Odesláno 16. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 16. ledna 2011 Krásný. Já si tyhle hračičky nechávám pouze na zimu. Na asfaltu trpím s autem a krvácí mi srdce:-) Mi taky ,z toho si nic nedělej....jen je něco jiného to zkoušet 320kou a něco jiného v emku,to klouže samo
Jay Doll Odesláno 17. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2011 ...to klouže samo Je to tak. A ani není potřeba se to nikde učit, taky jsem se to neučil a nějak záhadou to umím
Chorche Odesláno 22. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 22. ledna 2011 (upraveno) Tak vzhledem k tomu, že Hamiltony prodávám, nesluší se je mít v avataru, takže je nahrazuje pan Sheldon Cooper se svojí nejlepší hláškou Upraveno 22. ledna 2011 uživatelem Chorche
spineshank Odesláno 22. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 22. ledna 2011 Tak vzhledem k tomu, že Hamiltony prodávám, nesluší se je mít v avataru, takže je nahrazuje pan Sheldon Cooper se svojí nejlepší hláškou Sheldon je klasik největší http://www.youtube.com/watch?v=Jp6Iff0GRrY&feature=related
Chorche Odesláno 22. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 22. ledna 2011 (upraveno) Sheldon je klasik největší To jo, škoda, že mu můj ostrovtip nesahá ani po kotníky ...ale být horší než génius není ostuda Upraveno 22. ledna 2011 uživatelem Chorche
spineshank Odesláno 22. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 22. ledna 2011 to asi nikomu, každej den když na to mrknu mám smíchovou nirvánu...navíc ten dabing se hooodně povedl
Chorche Odesláno 22. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 22. ledna 2011 to asi nikomu, každej den když na to mrknu mám smíchovou nirvánu...navíc ten dabing se hooodně povedl U nás doma je to v současnosti rozhodně nejoblíbenější seriál. Navíc neznám jiný (možná ještě Dva a půl chlapa, ale ten mě mimochodem víc baví ve slovenském dabingu), kde je skoro každá hláška fakt vtipná.
spineshank Odesláno 22. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 22. ledna 2011 mě baví i teď znovu dávající Jmenuju se Earl,ale souhlas 2 1/2 chlapa nemá chybu
pavel_h Odesláno 22. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 22. ledna 2011 Mt. Cheget, trocha prašanu a never more Russia............
ggrand Odesláno 5. února 2011 Nahlásit Odesláno 5. února 2011 Tak mů avatar představuje myslím pitbula, onehdá před x lety jsem tento obrázek viděl jako logo firmy, co měla něco dočinění s hrou Test drive 4. Hledal jsem něco jednoduchého a myslím si, že to dostatečně odlišuje moje příspěvky. No a taky mám tyhle chlupáče rád.
Joe Lemonade Odesláno 5. února 2011 Nahlásit Odesláno 5. února 2011 Trošku jsem si pohrál s fotkou zadního loga Shelby Mustang GT 500 (1967) :-)
jankoxxx Odesláno 8. února 2011 Nahlásit Odesláno 8. února 2011 Trošku jsem si pohrál s fotkou zadního loga Shelby Mustang GT 500 (1967) :-) no to je vskutku pekne vozitko
milosh Odesláno 13. února 2011 Nahlásit Odesláno 13. února 2011 Dobermanek Ale tenhle konkretni nebyl muj....
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se