Snow Odesláno 7. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2011 to Helex - Tvůj avatar má své kouzlo, vyzařuje z něj takový klid, pohoda. Stejné pocity mám z jednoho avataru na DOXA fóru.
Helex Odesláno 7. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2011 to Helex - Tvůj avatar má své kouzlo, vyzařuje z něj takový klid, pohoda. Stejné pocity mám z jednoho avataru na DOXA fóru. Možná je to tou zahradou...děkuju, to je dobrej pocit Tvůj avatar je super, jak mám Newmana strašně rád, tenhle je snad ještě lepší i když přísnější a jestli jsi to ty, tak je to dobrý dvojnásob
KFL Odesláno 7. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2011 Sebe. Běžně máš před sebou bandu trestanců v oranžovejch mundůrech?
Snow Odesláno 7. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2011 Běžně máš před sebou bandu trestanců v oranžovejch mundůrech? Špatně vidíš, žádná banda trentanců v oranžových mundůrech nýbrž kolegové v červených košilích, jeden má červené tričko.
KFL Odesláno 7. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2011 Špatně vidíš, žádná banda trentanců v oranžových mundůrech nýbrž kolegové v červených košilích, jeden má červené tričko. Ooooukej
Snow Odesláno 7. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2011 to Helex - není to jen to zahradou, celá kompozice je fajn. Zahrada, kytara, cigáro, prostě klid, pohoda, prázdniny.
Kalifx Odesláno 8. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2011 Špatně vidíš, žádná banda trentanců v oranžových mundůrech nýbrž kolegové v červených košilích, jeden má červené tričko. Ty bláho, to je síla. Thesisi, podcenil jsem tvůj smysl pro humor.
Honza.manta Odesláno 10. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2011 Donald Sutherland vo vojnovej klasike Kelly's Heroes. Můj oblíbenej film. Ani nevím, kolikrát jsem ho viděl.
jankoxxx Odesláno 10. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2011 ja som si tam supol fotku neznameho letca, neznameho autora. na ruke ma vintazne airmany.
ls8ls8 Odesláno 10. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2011 (upraveno) Tyjo Kibi až teď v té větší verzi vidím, že ten chlap nemá v ruce Kalašnikova. Asi potřebuju silnější brejle. Upraveno 10. ledna 2011 uživatelem ls8ls8
Stephan Odesláno 10. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2011 To bude asi nejaky ambassador Audemars Piguet
Horhe Odesláno 12. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 12. ledna 2011 Zná vůbec někdo toho pána v mym avataru?
miccalek Odesláno 12. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 12. ledna 2011 (upraveno) Zná vůbec někdo toho pána v mym avataru? Já sem původně myslal, že to je klaun z filmu To, kterého hrál Curry, ale pak mně došlo, že ten tvůj je nějak víc usměvavý. edit: opravdu to není on Upraveno 12. ledna 2011 uživatelem miccalek
quequeek Odesláno 12. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 12. ledna 2011 Zná vůbec někdo toho pána v mym avataru? není to ten hodný pán co hrál ve Vyvržencích pekla?
Horhe Odesláno 12. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 12. ledna 2011 Herec Sid Haig v roli Captaina Spauldinga. Jedna z hlavních rolí hororů Roba Zombieho House of 1000 corpses a The Devil´s Rejects není to ten hodný pán co hrál ve Vyvržencích pekla? JO, to je přesně on.
quequeek Odesláno 12. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 12. ledna 2011 Herec Sid Haig v roli Captaina Spauldinga. Jedna z hlavních rolí hororů Roba Zombieho House of 1000 corpses a The Devil´s Rejects JO, to je přesně on. Viděl jsem to jednou asi před 5-ti lety a jeho obličej mám hlavě furt, byl to výbornej záporák
Joe Lemonade Odesláno 13. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 13. ledna 2011 Já jsem nejdřív myslel, že spiderer má v avataru nějakého kyklopa a až po pár dnech jsem objevil, že je to šátek a za ním tvář.
Murphy97 Odesláno 13. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 13. ledna 2011 To bude asi nejaky ambassador Audemars Piguet ne, ne, je to TADA, poznal jsem ho i v maskování !!!
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se