lib Odesláno 14. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2009 Jeden ksindl mi ukradl avatar. Nemůžete mu někdo prosím za trest dát ban?! Tak se na to vys.er a dej si tam pořádnou RYBU, ne?: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lolohh Odesláno 14. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2009 Tak se na to vys.er a dej si tam pořádnou RYBU, ne? Díky za nápad! Dal jsem si tam jdinou pořádnou rybičku. Jestli jí zase okopíruje, tak mu rozbiju hubu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lib Odesláno 14. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2009 Díky za nápad! Dal jsem si tam jdinou pořádnou rybičku..... No..., není špatná,... jen taková nějak OPravdu, ale OPravdu dost bledá, či co .. Barevnou bys nechtěl? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 14. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2009 Díky za nápad! Dal jsem si tam jdinou pořádnou rybičku. Jestli jí zase okopíruje, tak mu rozbiju hubu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lolohh Odesláno 15. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2009 No..., není špatná,... jen taková nějak OPravdu, ale OPravdu dost bledá, či co .. Barevnou bys nechtěl? Hm, dobře, máš pravdu. Barevná je lepší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
911 Odesláno 15. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2009 Díky za nápad! Dal jsem si tam jdinou pořádnou rybičku. Jestli jí zase okopíruje, tak mu rozbiju hubu. tak jako ja jeste nez sem si precetl tohle vlakno, tak se dobrovolne vratim ke svemu a pak zjistim, ze me tady pomlouvas hade? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 22. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2009 Dnes mám extrémně špatnou náladu. Protože se krásný avatar s proslavenou scénou z Alien setkal z nevolí. Zvolil režiséra kontroverzních filmů Davide Lynche. Původně jsem chtěl něco také z ponurého, tedy atmosférou, ale jinak skvělého filmu Blade Runner od Ridley Scotta. Ve filmu se mi nepodařilo chytit jakoukoliv scénu, z které by jste poznali, oč se vlastně jedná. Už teď si připravuji něco pěkného z filmu Reservoir Dogs od Quentina Tarantina. Štve mě spiderer, že mě předstihl s Michaelem Douglasem hrdinou z mého oblíbeného filmu Falling Down od dalšího borce Joela Schumachera. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 22. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2009 Dnes mám extrémně špatnou náladu. Protože se krásný avatar s proslavenou scénou z Alien setkal z nevolí. Zvolil režiséra kontroverzních filmů Davide Lynche. Původně jsem chtěl něco také z ponurého, tedy atmosférou, ale jinak skvělého filmu Blade Runner od Ridley Scotta. Ve filmu se mi nepodařilo chytit jakoukoliv scénu, z které by jste poznali, oč se vlastně jedná. Už teď si připravuji něco pěkného z filmu Reservoir Dogs od Quentina Tarantina. Štve mě spiderer, že mě předstihl s Michaelem Douglasem hrdinou z mého oblíbeného filmu Falling Down od dalšího borce Joela Schumachera. Bohuzel nejsem znalec techto filmu, ikdyz jsem jich par videl...... Takze v tvem aktualnim avataru ja vidim Marlboro mana v duchodu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 22. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2009 Bohuzel nejsem znalec techto filmu, ikdyz jsem jich par videl...... Takze v tvem aktualnim avataru ja vidim Marlboro mana v duchodu. Když už jsme u toho filmu tak by to Don Johnson mohl být, pravda. Teď mě napadlo, mohl bych si dát nějakého pěkného Mickey Rourkeho a nebo se na to radši vyykašlat. Musím vymyslet nějakou stálici. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ruda Odesláno 22. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2009 můj avatar je: jak jistě každý pozná moje znamení zvěrokruhu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
speedmaster Odesláno 22. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2009 Gripen Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brett Odesláno 22. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2009 to, na co koukám z terasy a zahrady svého domu ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Juraj11 Odesláno 23. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2009 Kdo uhádne co tam mám já-tato fotka mě dostává a občas se tak cítím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
grazd Odesláno 23. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2009 Můj avatar znázorňuje naši fenku labradora, jak se asi tváří v noci na kočky které přecházejí přes naši zahradu. Už jsem nějaké zakopal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalifx Odesláno 24. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2009 Momentálně Sylar z Heroes - páč to byl hodinář a tím pádem věděl jak věci fungujou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mengelis Odesláno 24. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2009 nevím, nějaký důchodce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
911 Odesláno 24. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2009 nevím, nějaký důchodce a ja myslel, ze je to ten udavac Kundera Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mengelis Odesláno 24. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2009 a ja myslel, ze je to ten udavac Kundera myslíš toho, co bil ty vězně v tom novém filmu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
utrejch Odesláno 24. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2009 a ja myslel, ze je to ten udavac Kundera Vypada tak ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
abbot Odesláno 24. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2009 allucard (pozpátku dracula ) z hellsingu, tedy čistokrevný upír pracující ve službách Lady Integry, tenhle seriál mě celkem chytnul a viděl sem ho svýho času asi 10x po sobě a stejně sem se furt bavil .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se