Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 48
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

snaha vyrobit co nejlevnější zlaté hodinky, jako cenu do soutěže? Nevím, nechronomagorovi může jít opravdu pouze o to, že hodinky jsou zlaté.

Odesláno

Občas chodím do práce kolem obchodu Cartier, kde prodávají za absurdní ceny na první pohled veteš. Tady člověk dostane alespoň skutečné zlato, ze kterého si přinejhorším může nechat udělat zubní můstek :) (Tedy pokud se tyto nedělají z ještě čistšího zlata...)

Odesláno
Občas chodím do práce kolem obchodu Cartier, kde prodávají za absurdní ceny na první pohled veteš. Tady člověk dostane alespoň skutečné zlato, ze kterého si přinejhorším může nechat udělat zubní můstek :) (Tedy pokud se tyto nedělají z ještě čistšího zlata...)

Že by Cartier prodával veteš ? Jejich šmuky jsou zpracováním špička.

Odesláno

tos trochu prestrelil chlapce, ne? :) vetes ani nahodou. navic z toho prispevku vyplyva, jako bys u C nedostal skutecne zlato. a absurdni ceny? ani ne.

Odesláno
tos trochu prestrelil chlapce, ne? :) vetes ani nahodou. navic z toho prispevku vyplyva, jako bys u C nedostal skutecne zlato. a absurdni ceny? ani ne.

Jestli to náhodou Biges nemyslel ze srandy??? <_<

Návštěvník tolja
Odesláno
Jestli to náhodou Biges nemyslel ze srandy??? <_<

Jj, bigesovy perly jsou samá sranda. Zlatej Diskutér, ač vlastních hodinek nemaje, jeho popichování bylo alespoň na úrovni :notworthy:

........

Moc nerozumím tomu, proč do zlatýho "kejzu" dal Prim qurtz strojek. Znalci poraďte .....

Néžebych se mohl cíti t osloven, ale podle mne se tehdy hnali za velmi tenkými společenskými hodinkami, no a když nejsi pátek s filipem anebo vašerón s konstantínem, a navíc máš omezenej rozpočet, tak ti nic jinýho než quartz nezbývá. Kup to, těch moc nebude. Zkur.... filtr! Tumáš: kozy, cecky a vemena.

Odesláno (upraveno)
Zkur.... filtr! Tumáš: kozy, cecky a vemena.

****, jugs, boobs

edit. tak uz sem prisel po flasce vina, ktery ze to sloo ten filrt nema rad ze v cestniemrvi cokoli co me v sobe i.t. a je to slovo T.I.T.S tedy kozy

*** ****, ****, *****, ****, ****

Upraveno uživatelem 911
Odesláno (upraveno)

No, pánové, předvádítě tu krásný efekt "luxusu". Cena je na jednu stranu vyrovnávacím prvkem mezi nabídkou a poptávkou, na druhou stranu podle ní lidé posuzují i míru "kvality" výrobku. Když je něco drahé, hnedle to považují za strašně bezvadnou "propracovanou a špičkovou" věc, i kdyby to byl psí výkal na špejli. To co vidím u Cartiera je za dané peníze skutečný brak (kvalita je vztažena k ceně). Ale zase je kolem toho pořádné "halo" a jsou tam chlápci v oblecích a vůbec samé věci, po kterých jim tam tolja zaslintá výlohu ;) Že je Cartier předražený, to jistě není jen můj názor, stačí se kouknout po netu.

Jinak má ovšem tolja naprostou pravdu, hodinky skutečně nemám. Vždy když potřebuji vědět, kolik je hodin, musím se doběhnout podívat na Satroměstský orloj. Hrozná otrava, stále míjím večerníček. Ale snad mi konečně tolja nějaké hodinky pošle :)

Edit: Pokud mi chcete vysvětlit, proč je Cartier tak moc cool, můžete také využít mé ICQ ;)

Upraveno uživatelem Biges
Odesláno
No, pánové, předvádítě tu krásný efekt "luxusu". Cena je na jednu stranu vyrovnávacím prvkem mezi nabídkou a poptávkou, na druhou stranu podle ní lidé posuzují i míru "kvality" výrobku. Když je něco drahé, hnedle to považují za strašně bezvadnou "propracovanou a špičkovou" věc, i kdyby to byl psí výkal na špejli. To co vidím u Cartiera je za dané peníze skutečný brak (kvalita je vztažena k ceně). Ale zase je kolem toho pořádné "halo" a jsou tam chlápci v oblecích a vůbec samé věci, po kterých jim tam tolja zaslintá výlohu ;) Že je Cartier předražený, to jistě není jen můj názor, stačí se kouknout po netu.

Jinak má ovšem tolja naprostou pravdu, hodinky skutečně nemám. Vždy když potřebuji vědět, kolik je hodin, musím se doběhnout podívat na Satroměstský orloj. Hrozná otrava, stále míjím večerníček. Ale snad mi konečně tolja nějaké hodinky pošle :)

Edit: Pokud mi chcete vysvětlit, proč je Cartier tak moc cool, můžete také využít mé ICQ ;)

to mas asi jako s hodinkama. Cartier je na trhu pres 160 a je dvornim dodavatelem britske kralovske rodiny a tech nejlepsich sperku na svete. je to umeni. nejlepsi kameny. samozrejme, ze platits velkou cast za to, ze je to prave Cartier, ale to je stejny u hodinek nebo jineho luxusniho zbozi. dej mi prosim link, kde nekdo renomovany tvrdi jak Cartier ma nesmyslne ceny a on to dokaze za desetinu. diky

Odesláno

Nemluví z tebe tak trošku závist ? :rolleyes:

Odesláno

Vcera jsem se na dival na Arte na dokument o George Michaelovi a mel krasne Cartier Santos. Ty by k memu Cartier snubaku sedly jak prdel na hrnec. To, ze na ne zatim nemam me nenuti na ne plivat, na rozdil od jinych zde pritomnych. Cartier je bomba spica a Biges vyklada kravoviny o necem, k cemu byl nejblize za vylohou a vi to tom velke kulove. Uf, jsem si krasne ulevil.

Odesláno (upraveno)
to mas asi jako s hodinkama. Cartier je na trhu pres 160 a je dvornim dodavatelem britske kralovske rodiny a tech nejlepsich sperku na svete. je to umeni. nejlepsi kameny. samozrejme, ze platits velkou cast za to, ze je to prave Cartier, ale to je stejny u hodinek nebo jineho luxusniho zbozi. dej mi prosim link, kde nekdo renomovany tvrdi jak Cartier ma nesmyslne ceny a on to dokaze za desetinu. diky

Sám správně říkáš, že hodně z té ceny je právě "za značku", tedy za luxus. Což v zásadě potvrzuje, co jsem psal nahoře :)

Podívej se na to jinak. Představ si, že máš nějaký ten úžasný produkt Cartier a že z něj odstraníš jakékoli identifikační znaky. Takže sice materiál a provedení zůstanou zachovány, ale nebude tam ta značka. Co myslíš, za kolik se dá potom taková věc prodat? I kdyby ji hodnotil zkušený zlatník nebo třebas znalec módních doplňků či podobně. Ten cenový rozdíl je právě ona "prémie za luxus", která činí rozdíl v relativním vnímání kvality.

Nemluví z tebe tak trošku závist ? :rolleyes:

Podle sebe soudím tebe, že? Kdybych se rozčiloval nad opadky na ulici, to by se mne také "mluvila závist"?

Jistě jsou věci, u kterých bych si zazáviděl, ale tato k nim určitě nepatří :)

Vcera jsem se na dival na Arte na dokument o George Michaelovi a mel krasne Cartier Santos. Ty by k memu Cartier snubaku sedly jak prdel na hrnec. To, ze na ne zatim nemam me nenuti na ne plivat, na rozdil od jinych zde pritomnych. Cartier je bomba spica a Biges vyklada kravoviny o necem, k cemu byl nejblize za vylohou a vi to tom velke kulove. Uf, jsem si krasne ulevil.

Člověk používající výrazy jako "kraviny" či "prdel na hrnec" mi jistě dokáže krásně vysvětlit, proč je Cartier tak bezvadný. Zvláště když už tam za prstýnek vypláznul pěkný paklík peněz.

Když jste, pánové, tací experti, to byste mohli doplnit údaje o výrobě Prim ;)

Upraveno uživatelem Biges
Odesláno
ach jo, zase prudic bez kapky elegance a noblesy... :suicide_anim:

No hlavně že nám kibi předvede elganci a noblesu ve svém podání :suicide_anim: :suicide_anim: :suicide_anim: :crying_anim02: :thumbsdown_anim:

Předpokládám, že "elegance" a "noblesa" u tebe je, když někdo bezmezně souhlsí s tvými názory? :gun_bandana:

(Nějaké smajlíky, ať máš radost :) )

Odesláno
Tak nemyslel! Jsem já to ale naiva! :suicide_anim:

Částečně ano, částečně ne ;) Čert aby se v tom vyznal :oneeyed02:

Ale ta sebevražednost tady hrozně bují. Co takhle něco stylovějšího? :giljotiini:

Odesláno

Krásně jsi mu to napsal, bohužel podle jeho reakce to nepochopil.

Odesláno

To, ze je tam premie za luxus, jak jsi to nazval a znacku je jasne a nikdo to nezpochybnuje. Kdybys to napsal takhle, nikdo by se asi neozval. Co zni trochu hloupe je ono:"To co vidím u Cartiera je za dané peníze skutečný brak".

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...