Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Pánové a dámy, po té, co jsem vyrobil to co vidíte na fotce (snad je v příloze, vkládám foto poprvé) mám obavy, že sborka nedopadne nejlíp :crying_anim02: . Bojim, bojim .... Jaký je dobrý kalibr Prim na trénování sborky a rozborky pro začátečníka?

P7190034.jpg

Odesláno
  Bert napsal:
Pánové a dámy, po té, co jsem vyrobil to co vidíte na fotce (snad je v příloze, vkládám foto poprvé) mám obavy, že sborka nedopadne nejlíp :crying_anim02: . Bojim, bojim .... Jaký je dobrý kalibr Prim na trénování sborky a rozborky pro začátečníka?

nekde tu jsou 2 strojky step-by-step i s fotkama. to by ti mohlo pomoct

Odesláno
  911 napsal:

Díky, právě podle jednoho z nich jsem to dělal. Ale otázka zní: jednodušší kalibr?

Odesláno
  Bert napsal:
Díky, právě podle jednoho z nich jsem to dělal. Ale otázka zní: jednodušší kalibr?

no pokud si to nedal ani podle toho navodu, tak je pro tebe jediny vhodny kalibr

1186317606.jpg

PS. to ti tak 20-40min zabere

Odesláno (upraveno)

Prostě někde sežeň jakýkoliv, já taky u druhé sborky urval čep na setrvačce u cal.50. To je prostě normálka :D

Upraveno uživatelem B.F.G.
Odesláno

Vubec se toho neboj chce to jen trpelivost, ono to vse do sebe pekne zapada, hlavne nepouzivat silu, spis si pomoct treba paratkem nebo nejakou tenkou plastovou tycinkou a daji se ty kolecka umistit tak ze to zapadne do tech safiru samo. Hlavne to nechtej mit za pul hodky zmakly. Pro mne byly nejhorsi raficky protoze nemam jak uchytit kalibr (strojek) tak to byla honicka ale taky se to nakonec poddalo.

• Po roku...
Odesláno

Pamatuj si že dokážeš vše, ale něco jen s pomocí kamarádů.:smile_anim:

Prim cal. 66

Je jich mraky a nestojí skoro nic.

• Po letech...
Odesláno
  V 19. 7. 2009 v 17:08, 911 napsal:

QUOTE(Bert @ 19.7.2009 - 18:44) 297366[/snapback]Pánové a dámy, po té, co jsem vyrobil to co vidíte na fotce (snad je v příloze, vkládám foto poprvé) mám obavy, že sborka nedopadne nejlíp crying_anim02.gif . Bojim, bojim .... Jaký je dobrý kalibr Prim na trénování sborky a rozborky pro začátečníka?

Mohu poprosit o nějaký odkaz, kde najdu krok za krokem, jak rozebrat a vyčistit PRIMky prosím? Vyndal jsem i sklíčko (pomocí speciálního přípravku), sejmul víčko, vyjmul korunku a odšrouboval dva zajišťovací šroubky, přesto mi strojek nejde vyndat a už jsem z toho zoufalý. Ať googlím jak googlím, nikde žádný návod, ani video není :-/

Odesláno
  V 10. 11. 2012 v 15:15, PRU0021 napsal:

Mohu poprosit o nějaký odkaz.....

No spíš dej foto hodinek to by někdo asi spíše poradil. Dle všeho by to mělo už jít ven. Píšeš sklíčko ven spec. přípravkem. Jen malé upozornění třeba to nevíš a zrovna ty hodinky máš. Některé strojky šly jen předem a to se demontovalo sklíčko spolu s kroužkem co ho držel.

Ale bude opravdu lepší ta fotka hodinek.

Odesláno (upraveno)
  V 10. 11. 2012 v 15:15, PRU0021 napsal:

Mohu poprosit o nějaký odkaz, kde najdu krok za krokem, jak rozebrat a vyčistit PRIMky prosím? Vyndal jsem i sklíčko (pomocí speciálního přípravku), sejmul víčko, vyjmul korunku a odšrouboval dva zajišťovací šroubky, přesto mi strojek nejde vyndat a už jsem z toho zoufalý. Ať googlím jak googlím, nikde žádný návod, ani video není :-/

Když jsou na stroji 2 šroubky ,je jasné,že to musí jit předem. Sundej ráfek a prachsprostě stroj vytlač ven.Pochopitelně po vyndání natah, hřídele.

Upraveno uživatelem Chosé24
  • po měsících...
Odesláno

prim Tv ide zadom, vyberies osicku s korunkov a vytiahnes

snad pomoze:

dsc1443p.jpg

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...