XXXfazerXXX Odesláno 5. října 2009 Autor Nahlásit Odesláno 5. října 2009 Gilius napsal: 4 Fazer...hele...tím avatarem se snažíš naznačit,že jsi na chlapečky s hustým obočím,bo co????? Fotky moc gut.......!!!!! Nic neni nemozne.........................diky panove,ale uprimne,ty fotky jsem delal jen proto,aby se vlakno prehouplo pres stovku.Chtel bych se stat oblibenym.Uz mam slusne naslapnuto,vcera si me ulozil Dantechno jako kamarada To bude peklo
Dantechno Odesláno 5. října 2009 Nahlásit Odesláno 5. října 2009 xxxxxfazerxxxxx napsal: Nic neni nemozne.........................diky panove,ale uprimne,ty fotky jsem delal jen proto,aby se vlakno prehouplo pres stovku.Chtel bych se stat oblibenym.Uz mam slusne naslapnuto,vcera si me ulozil Dantechno jako kamarada To bude peklo Myslel jsem ze te to potesi. Furt si stezujes ze nemas ani jednoho.
Gilius Odesláno 5. října 2009 Nahlásit Odesláno 5. října 2009 ...já si Tě taky uložil jako kamaráda....a obočí si přestávám škubat.....
XXXfazerXXX Odesláno 6. října 2009 Autor Nahlásit Odesláno 6. října 2009 Ani nevite kluciii ,jak me to potesilo.Este vosum ,devet roku tady na foru a stanu se oblibenym.No-jo,ale tech prachu za ty hodinky.To nechci videt.Giliusi uz si netrhej vubec nic.Na pristim srase se nalejem Rumem tak,ze pudem domu zakloneny,aby to z nas nevyteklo.
Gilius Odesláno 7. října 2009 Nahlásit Odesláno 7. října 2009 Rum mi nevadí,naopak....mám ho rád! Páč u Rumíčku přesně platí to přísloví:"komu smrdí rum,tomu smrdí práce...."........
cody Odesláno 8. října 2009 Nahlásit Odesláno 8. října 2009 xxxxxfazerxxxxx napsal: ...aby se vlakno prehouplo pres stovku.Chtel bych se stat oblibenym... Jak to souvisi? Proc stovku? Unikla mi nejaka funkce fora?
XXXfazerXXX Odesláno 8. října 2009 Autor Nahlásit Odesláno 8. října 2009 cody napsal: Jak to souvisi? Proc stovku? Unikla mi nejaka funkce fora? Jasne,uniklo ti to,ze jsem sebestrednej vocas a potreboval jsem mit ve vlakne- Pochlubte se novými přírůstky-pres sto prispevku,cehoz nikdo za posledni rok nedosahnul.Timto jsem se stal slavnym a muzu se, na jedineho sveho pseudokamarada Dantechna, koukat zvrchu---------------------Cody ,snazim se jen delat srandu,vubec nejde o stovku
safi Odesláno 8. října 2009 Nahlásit Odesláno 8. října 2009 (upraveno) Pár prvních fotek ze včerejšího focení v Carollinu. 1.11. bude recenze (pěkné datum), samé jedničky Upraveno 8. října 2009 uživatelem ¨safi
Baker Odesláno 8. října 2009 Nahlásit Odesláno 8. října 2009 Netusil ze existuje takova verze ciferniku, rekl bych, ze je nejhezci, ani v katalogu neni. Safi to je ocel ?
safi Odesláno 8. října 2009 Nahlásit Odesláno 8. října 2009 Baker napsal: Netusil ze existuje takova verze ciferniku, rekl bych, ze je nejhezci, ani v katalogu neni. Safi to je ocel ? Ocel, modro-černý ciferník a černý kaučuk. Vybírám fotostan, takže další fotografie u Carollina budou lepší a navíc se pro vás připravuje mooc zajímavé focení z jiného zdroje
Baker Odesláno 8. října 2009 Nahlásit Odesláno 8. října 2009 ¨safi napsal: Ocel, modro-černý ciferník a černý kaučuk. Aha, no vypadaly jako cerno-cerny, skoda. Na webu ta modra totiz vypada uplne jinak.
safi Odesláno 27. října 2009 Nahlásit Odesláno 27. října 2009 Na titulní stránce chronomagu je zveřejněna recenze.
FoxTrader Odesláno 15. února 2010 Nahlásit Odesláno 15. února 2010 xxxxxfazerxxxxx napsal: Dnes mi dosel novy prirustek.Necekal jsem na nej tak dlouho jako Skeleton-timto mu velice gratuluju-ale stejne to trvalo skoro ctrnact dnu.Novy Becka mi pripadaji jako mohutne hodinky,sroubovaci korunky jsou pekne,hlavni korunka me moc nebere.Luneta se mi libi hodne zpracovanim,az na kulicku na dvanactce.Zpracovani ciferniku je paradni a kyby si odpustili tolik druhu cislic...............bylo by to mozna lepsi.Doslo ke zlepseni lumi tak o 1000 procent,nez jsem u B zatim videl.Masina spousti a vypina chrono jemnejsim stiskem nez u Ety a rotor se rozbiha pri sebemensim pohybu a nema klasicky dlouhy dobeh jako Eta ,ktera vam mirne zaclouma rukou.Myslim ,ze zpracovanim udelalo Becko krok vpred a urcite i masinou,ale tomu vubec nerozumim.Hodinky jsou mohutne a bleskave,takove kolotocarke.To jsou vlastnosti,ktere jsem ocekaval a kvuli kterym jsem je koupil Par prvnich foto Po 3/4 roce nadále spokojenost?
XXXfazerXXX Odesláno 16. února 2010 Autor Nahlásit Odesláno 16. února 2010 FoxTrader napsal: Po 3/4 roce nadále spokojenost? Spokojenost?Nevim.Hodinky delaj okolo peti vterin do plusu denne.Myslel jsem,ze si to casem sedne a nic.Jak jsou leskly,spatne se to udrzuje.Rezrva natahu sedmdesat hodin???Pche.Za necely dva dny na stole a zdechnou.Jsou dostatecne velky a porad se mi libi,ale podruhy bych tyhle prachy vrazil asi jinam.IWC Aquatimer byly presnejsi,asi i hezci a pomer cena-vykon byla u tehle hodinek lepsi....bohuzel na mou ruku nesedej,jak maj
Jarett Odesláno 16. února 2010 Nahlásit Odesláno 16. února 2010 (upraveno) xxxxxfazerxxxxx napsal: Spokojenost?Nevim.Hodinky delaj okolo peti vterin do plusu denne.Myslel jsem,ze si to casem sedne a nic.Jak jsou leskly,spatne se to udrzuje.Rezrva natahu sedmdesat hodin???Pche.Za necely dva dny na stole a zdechnou.Jsou dostatecne velky a porad se mi libi,ale podruhy bych tyhle prachy vrazil asi jinam.IWC Aquatimer byly presnejsi,asi i hezci a pomer cena-vykon byla u tehle hodinek lepsi....bohuzel na mou ruku nesedej,jak maj ... samá chvála zkus svoje zkušenosti napsat přímo Breitlingu, zajímalo by mě co ti odpoví na poloviční rezervu edit: překlep Upraveno 16. února 2010 uživatelem Jarett
XXXfazerXXX Odesláno 16. února 2010 Autor Nahlásit Odesláno 16. února 2010 Jarett napsal: ... samá chvála zkus svoje zkušenosti napsat přímo Breitlingu, zajímalo by mě co ti odpoví na poloviční rezervu edit: překlep Ja si nestezuju.Porad se mi libi a lidem v okoli tuplem.Nevim co jsem cekal?Absolutni novinka?Nova masina uvnitr?Za cenu o 80 procent vyssi jsem cekal,oproti IWC o 80 procent vetsi kvalitu a vono to tak neni............je spousta hodinek,ktery jsem jeste neprubnul,ale z tech co uz byly doma ,maji jednicku Omega Seamaster a IWC Aquatimer
FoxTrader Odesláno 16. února 2010 Nahlásit Odesláno 16. února 2010 (upraveno) xxxxxfazerxxxxx napsal: Ja si nestezuju.Porad se mi libi a lidem v okoli tuplem.Nevim co jsem cekal?Absolutni novinka?Nova masina uvnitr?Za cenu o 80 procent vyssi jsem cekal,oproti IWC o 80 procent vetsi kvalitu a vono to tak neni............je spousta hodinek,ktery jsem jeste neprubnul,ale z tech co uz byly doma ,maji jednicku Omega Seamaster a IWC Aquatimer Tak jinak.. Kolik lidí má Omegu, kolik IWC.. a kolik B01!! Jestli je průměrná kvalita identická Tvému kusu, já bych je neprodával. Vzhledem ke zpětným recenzím /třeba vč. Tvé/ uvedou do 2-5let nový stroj, a ten Tvůj bude rarita. Přiznávám, neznám starategii výrobců hodinek, ale v psychologii lidí se trochu profesně orientuju.. ikdyž ne v kursu dolaru http://forum.chronomag.cz/index.php?showtopic=26937 .. B01 je zatím drahá rarita. A třeba i zůstane. A každopádně děkuji za upřimnou odpověď! Nevím, jestli si koupím B01, nebo IWC, ale je rozdíl, když už B01 mám-investice s potencionálním ztrátovým prodejem i susp.budoucím zhodnocením, a když žádné nemám..žádná ztráta, žádný zisk...a žádné B01 ! Upraveno 16. února 2010 uživatelem FoxTrader
lastam Odesláno 23. února 2010 Nahlásit Odesláno 23. února 2010 xxxxxfazerxxxxx napsal: Spokojenost?Nevim.Hodinky delaj okolo peti vterin do plusu denne.Myslel jsem,ze si to casem sedne a nic.Jak jsou leskly,spatne se to udrzuje.Rezrva natahu sedmdesat hodin???Pche.Za necely dva dny na stole a zdechnou.Jsou dostatecne velky a porad se mi libi,ale podruhy bych tyhle prachy vrazil asi jinam.IWC Aquatimer byly presnejsi,asi i hezci a pomer cena-vykon byla u tehle hodinek lepsi....bohuzel na mou ruku nesedej,jak maj jsou to skutecne nadherny hodinky, designove pro me totalni parada, ale je maximalne k nasrani kdyz hodinky za 160 klacku nebo kolik stoji nesplnujou to co by meli, u takovychto hodinek je to opravdu na preshubu kdyby to udelali seiko za ctyrku, tak to jeste zkousnu ale tolerovat to hodinkam ktere stoji nemale penize to mi prijde dost zly, zajimalo by me jestli by to delali dalsi B01, to by chtelo otestovat, jestli je vadna cela rada nebo jen par hodinek...
Hajek Odesláno 23. února 2010 Nahlásit Odesláno 23. února 2010 Kluci klídek - z mého okolí B01 úplně v pohodě - rezerva ok. Je pravda, že se leštěné plochy špatně udržují, ale co už ? Podle mě jsou B01 stále bomba a vyloženě se těším co letos B představí.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se