Dantechno Posted July 20, 2009 Report Posted July 20, 2009 (edited) Tak dnes dorazily Traser P 6506 Commander 100 Titan koupene zde na foru (timto diky). Trasery asi kazdy zna takze je ani popisovat nebudu - kdo chce muze pohledat na netu info. Uz mam u Kubsona objednany titanovy tah a kozeny remen - no co, kazdy si rad hraje Jen podotknu, ze tyhle hodinky me zase posunuly kousek kupredu a maji par veci, ktere na zadnych co jsou doma jeste nemam (AR, Tritium, Swiss made). Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. Edited July 20, 2009 by Dantechno
jiriskopal68 Posted July 20, 2009 Report Posted July 20, 2009 :nuke: počkej ve tmě, výhoda těchto hodinek je čitelnost za každé světelné situace.Tak ať slouží a dlouho svítí
Dantechno Posted July 20, 2009 Author Report Posted July 20, 2009 :nuke: počkej ve tmě, výhoda těchto hodinek je čitelnost za každé světelné situace.Tak ať slouží a dlouho svítí Dneska v noci se budou dit pod dekou teda veci
cody Posted July 20, 2009 Report Posted July 20, 2009 At slouzi, tritium je vec... Ale myslel jsem ze je to quartz, netreba natahovat, co teda budes pod dekou delat?
Dantechno Posted July 20, 2009 Author Report Posted July 20, 2009 At slouzi, tritium je vec... Ale myslel jsem ze je to quartz, netreba natahovat, co teda budes pod dekou delat? Pritelkyne se vratila po tydnu v nemecku , tak ji chci ukazat jak mi to sviti
cody Posted July 20, 2009 Report Posted July 20, 2009 Jestli po tydnu, tak bacha aby ti to moc rychle nezhaslo
Dantechno Posted July 27, 2009 Author Report Posted July 27, 2009 Muze mi nekdo poradit jestli maji tyto hodinky AR zevnitr nebo zvenku?
Dantechno Posted August 13, 2009 Author Report Posted August 13, 2009 Muze mi nekdo poradit jestli maji tyto hodinky AR zevnitr nebo zvenku? Nikdo neporadil..... Dnes jsem nainstaloval original titanovy tah od Kubsona. Hodinky jsou kousek jinde...... Jak mi to vyjde prilozim foto.
Dantechno Posted August 13, 2009 Author Report Posted August 13, 2009 Pro predstavu prikladam fotky tahu: Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.
mrazik Posted August 13, 2009 Report Posted August 13, 2009 jake ma tah koncovky u pouzdra? plne? plechove? Plechove. Mam je taky. Prehodil jsem je na Nato. Mam k nim jeste karbon od Kubsona. S nim vypadaji jeste lepe, nez na tahu.
mrazik Posted August 13, 2009 Report Posted August 13, 2009 tady jsem fotil, co me zarazilo na tech plechovych koncovkach... Jo to byl jeden z duvodu, proc jsem dal tah pryc. Nosil jsem je na karbonu, ktery jim fakt slusi.
Dantechno Posted August 14, 2009 Author Report Posted August 14, 2009 Holt jsou plechove no, az se ohnou stezejky tak koupim nove
Dantechno Posted August 14, 2009 Author Report Posted August 14, 2009 Na NATO strapu vypadají lépe...... Na NATO strapu jsem je nosil doposud, a na tom tahu to vypada zase jinak. NATO strap je pohodlnejsi ale ten tah opravdu k hodinkam sedne - jde videt ze tam patri. Jeste cekam az prijde od Kubsona original kuze a bude to komplet - budu menit na co budu mit chut.
Dantechno Posted August 14, 2009 Author Report Posted August 14, 2009 Na prezce jsou tri polohy ( otvory ) na jemnejsi doladeni delky tahu. Prislo to nastavene v prostredni ale vyhovovala by mi ta nejkratsi moznost - bohuzel to tam nejde dostat , jako kdyby to bylo dokonce nemozne.....
Dantechno Posted August 14, 2009 Author Report Posted August 14, 2009 to je divne, proc to nejde? Tak uz se mi to podarilo. Musel jsem rozepnout tu extenzi na neopren... A pak to posunout o tu dirku a zpatky s trochou nasili nacvaknout extenzi. Stejne je tam kolize pri zapinani - jde to ale dre to Nevymysleli to moc dobre.
Guest quartzik Posted August 15, 2010 Report Posted August 15, 2010 Čaves. Zajímalo by mě, jestli je i luneta z titanu, nebo z plastu, jak je běžné u Traseru. Dík
eskimak Posted August 16, 2010 Report Posted August 16, 2010 Gratulujem, krasne hodinky a velmi zaujimavy tah, fakt sa k nim hodi. Ake su tazke?
African Posted August 16, 2010 Report Posted August 16, 2010 Parádní" Gratuluji a vítej v klubu Jak svítěj, spokojenost? Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.
Dantechno Posted August 16, 2010 Author Report Posted August 16, 2010 Čaves. Zajímalo by mě, jestli je i luneta z titanu, nebo z plastu, jak je běžné u Traseru. Dík Luneta je Titan. Gratulujem, krasne hodinky a velmi zaujimavy tah, fakt sa k nim hodi. Ake su tazke? No tah se k nim fakt hodi protoze k nim patri Hodinky jsou lehke , asi proto ze jsou z titanu. Trochu mi to vadilo - mozna i proto uz je asi rok nemam. 1
Recommended Posts