Přejít na obsah

Nové modely Steinhart

Heky

Doporučené příspěvky

Mě se tedy líbí velice! Nyní ještě musím počkat na to ,až se dozvím čemu že to jsou podobné nebo dokonce čeho to je kopie. Má to datum a ručičky tak se určitě něco najde. Poslední dobou je vše okolo Steinhartu (muj názor) ironie a flame!

• Dát hlas 1
  • Hlasovat proti 1
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Chci, odmysli si diverlunetu a představ si celou, jednobarevnou. Fotografii Stowa Seatime s bílým číselníkem a jednobarevnou lunetou jsem nenašel. Každopádně mi je úplně jasné, že mě příznivci Steinhartu sežerou zaživa a že jsem si hned první den pokazil vstup. Měl jsem se mírnit, teď už je pozdě.

Asi koukám blbě, ale nevidím jediný společný znak. Jiný tvar pouzdra, jiné ručičky, jiný ciferník, jiná datumovka.
Odkaz ke komentáři

No, určitě jsou podobný mnoha hodinkám, to mohu podepsat :D :D - aby taky ne, že. Ale tenhle model tritonu je hezčí, než ten předchozí a mě přijde, že o hodně. A ty military mají taky něco do sebe,ale to mnoho hodinek...

Celkově tedy nic moc vodvaz, době poplatná vkusná masovka pro třetí svět (pardon - rozvíjející se trhy).

Upraveno uživatelem cigi
Odkaz ke komentáři

Toť otázka. Když pominu pro mě problematickou firmu, můj problém, zajímal by mě průměr hodinek a průměr číselníku. Luneta je hodně mohutná a tím pádem může číselník zanikat. 

Řekl bych, že velikostně se neliší od starých Tritonů, tzn. průměr 45 mm, průměr číselníku nevím...
Odkaz ke komentáři

Rozhodně nejhezčí TRITONy, ale stále mi k nim chybí origo pořádnej ocelovej tah...

No, já tritony na origo ocelovém tahu měl (defaubre) a přestože mám ruku trošičku nateklou, tak ten ocelovej tah z nich dělal v podstatě nenositelnej ingot. nejhezčí jsou na origo kaučuku

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Upraveno uživatelem Roman I.
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...