bandicoot Posted July 24, 2009 Report Posted July 24, 2009 Pro inspiraci... ať tu na fóru nejsou jen dvoje... Bez stativu, navíc dýnko a lumi je dělaná na rychlo až teď, kdy mi došlo, že bych to asi měl doplnit. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.
bandicoot Posted July 24, 2009 Author Report Posted July 24, 2009 (edited) Yvaine: dal jsem je z tahu na gumu a z velkejch hodinek jsou superhodinky. Přicházim jim na chuť. Ještě k nim pořídím nějakou hrubou kůži abych nenarušil ten batyskafový look. Nebejt výročí můnvočů, tak bych je snad nosil už celej tejden ke kvádru. Edit: fotky mam suchý, sangrii jsem vypil :-( Edited July 24, 2009 by bandicoot
XXXfazerXXX Posted July 25, 2009 Report Posted July 25, 2009 Ty fotky z prirody jsou moc pekny.Diky.Do tehle hodinek me tlacila mlada.Kdybych nemel zadelano na Becka,koupil bych je.....kazdopadne gratulace
Dantechno Posted July 25, 2009 Report Posted July 25, 2009 Ty fotky z prirody jsou moc pekny.Diky.Do tehle hodinek me tlacila mlada.Kdybych nemel zadelano na Becka,koupil bych je.....kazdopadne gratulace Myslim ze ty by ti mohli velikostne vyhovovat
spiderer Posted July 26, 2009 Report Posted July 26, 2009 bandi, pekny fotky Tyhle "monstra" by se v kalendari urcite pekne vyjimaly
Milis Posted August 31, 2011 Report Posted August 31, 2011 To na začátek není špatný. Registrovanej půl roku a dneska ti to už nedalo, có? :D 4
ricous Posted August 31, 2011 Report Posted August 31, 2011 To na začátek není špatný. Registrovanej půl roku a dneska ti to už nedalo, có? :D Dva roky je tady sledoval, před půlrokem se odhodlal kvůli nim zaregistrovat a dneska konečně praštil do stolu a řekl: "Dost bylo trápení a ostychu, já se k nim prostě musím vyjádřit!"
Ciao Posted November 2, 2011 Report Posted November 2, 2011 Dva roky je tady sledoval, před půlrokem se odhodlal kvůli nim zaregistrovat a dneska konečně praštil do stolu a řekl: "Dost bylo trápení a ostychu, já se k nim prostě musím vyjádřit!" a po 2 měsících pravil: "tak"
Recommended Posts