Přejít na obsah

Zpovednice

cody

Doporučené příspěvky

skončíš u kvarcek jako já = na smetišti chronoživota, ale budeš šťastný :)

dlouha cesta prede mnou, bratre

Požehnán buď ten kdo ve jménu lásky a dobré vůle vyvede slabé z údolí temnoty,neb ten je skutečným pastýřem a spasitelem zbloudilých dětí.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 71
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Návštěvník YPO?
dlouha cesta prede mnou, bratre

Požehnán buď ten kdo ve jménu lásky a dobré vůle vyvede slabé z údolí temnoty,neb ten je skutečným pastýřem a spasitelem zbloudilých dětí.

dobře tedy - nebudu ti ten pohodlný život podsouvat - ozvi se za rok jak jsi na tom :D

Odkaz ke komentáři

• po měsících...
Koukam, ze se spina pere ted tady. Tak se divim, ze se tu jeste neprobiral ten prodej "fejku". Myslim Blata za 2200kc. Vlakno zakladatel zamkl ale smazane neni. Holt asi nejni vojak, jako vojak! A to je to co nechapu. Proc se nekterym hodinkam a nekterym lidem trpi to, co jinym neprojde :sad01_anim: Vubec nechci rejpat do prodavajiciho - nic proti nemu nemam a mozna bych to prditko i rad mel. Jen jsem si vzal tento prodej do ust jako priklad uchylne logiky merni dvojim metrem.

Bandi včera, 10:56

Blata je čechům blízký příběh hnusný krádeže a fejkování... bohužel se ty fejky i dost prodávají :-(

Bandi včera, 11:53

Nic ale nebrání tomu, abysme i přes možná vypršelý technologie tohle zavrhovali - třeba jen kvůli národnímu cítění

Na foru kde se pravidelne pokud nekdo napise nuz, bike, zbran, boty, lyze, Top Gear, dejiny F1, music, psi, fotak, plnici pero, brejle, PDA, hifi, notebook apod. objevi ihned 30 odborniku a 60 radobyodborniku najednou temer nikdo nevi o cem je rec :eek:

Obvzlast, kdyz cena s rokem vyroby a 3 najetyma motohodinama musi trknout i moji mamu a o Blatech se psalo snad od Blesku az po po MF Dnes a TV Nova. A to tak ze nekolikrat. Z prubehu vlakna kde zajemci po svych rezervacich odrikali jeden po druhem, jsem opravdu mel pocit, ze vsichni vime ktera bije. A zajemci ze uz to vi take. Zrejme jsem obecnou informovanost kolegu precenil a omlouvam se za svuj prispevek. Uznavam, ze bez informovanosti muj prispevek mohl vypadat nemistne a provokativne. Jinak nejake posilani reportu po me opravdu nechtejte, tenhle zpusob komunikace nemam rad.

Jeste jednou se omlouvam za zbytecne pozdvizeni a nasledne uzamceni vlakna.

(prosim nekomentovat, puvodni vlakno je zamceno a tohle je tu proto, aby jsme se pri spatnem svedomi mohli verejne omluvit za chybu a ne pokracovali ve flame, dekuji)

Upraveno uživatelem cody
Odkaz ke komentáři

Bandi včera, 10:56

Blata je čechům blízký příběh hnusný krádeže a fejkování... bohužel se ty fejky i dost prodávají :-(

Bandi včera, 11:53

Nic ale nebrání tomu, abysme i přes možná vypršelý technologie tohle zavrhovali - třeba jen kvůli národnímu cítění

Na foru kde se pravidelne pokud nekdo napise nuz, bike, zbran, boty, lyze, Top Gear, dejiny F1, music, psi, fotak, plnici pero, brejle, PDA, hifi, notebook apod. objevi ihned 30 odborniku a 60 radobyodborniku najednou temer nikdo nevi o cem je rec :eek:

Obvzlast, kdyz cena s rokem vyroby a 3 najetyma motohodinama musi trknout i moji mamu a o Blatech se psalo snad od Blesku az po po MF Dnes a TV Nova. A to tak ze nekolikrat. Z prubehu vlakna kde zajemci po svych rezervacich odrikali jeden po druhem, jsem opravdu mel pocit, ze vsichni vime ktera bije. A zajemci ze uz to vi take. Zrejme jsem obecnou informovanost kolegu precenil a omlouvam se za svuj prispevek. Uznavam, ze bez informovanosti muj prispevek mohl vypadat nemistne a provokativne. Jinak nejake posilani reportu po me opravdu nechtejte, tenhle zpusob komunikace nemam rad.

Jeste jednou se omlouvam za zbytecne pozdvizeni a nasledne uzamceni vlakna.

(prosim nekomentovat, puvodni vlakno je zamceno a tohle je tu proto, aby jsme se pri spatnem svedomi mohli verejne omluvit za chybu a ne pokracovali ve flame, dekuji)

Vis, me ta cena prisla taky zarazejici a nevedel jsem jestli se jenom prodejce nespletl a tak jsem si radsi otevrel prvni stranku co mi na dotaz minibike otevrel google a prvni odkaz byl - http://www.minibike-shop.cz/minibike-c-2.h...d72c42e2070dd4c kde se minibiky prodavaji za velmi podobne ceny, tak jsem to dal neresil a jenom si rekl, ze je to nejaky levny.. Problem je spis v tom, ze v momente kdy byla nabidka aktivni jsi se neozval aby jsi jako znalec sdelil, ze nabidky neni uplne v poradku, ale az po skonceni jsi prisel s ruznymi metry atp..

Odkaz ke komentáři

pokud se mýlím, tak se předem omlouvám, ale můj předpoklad je ten, že někdo z moderátorů zamknul vlákno o bontonu. Byl bych velmi rád. aby mi sdělil důvody, které ho k tomu vedly. Pokud tedy tak učiní s dostatečnou omluvou, případně zdůvodněním...nebudu už požadovat další satisfakci.

děkuji

=MS=

Nevím jestli to byla reakce(zamknuté) na můj příspěvek v tvém vlákně.Omlouvám se.

Odkaz ke komentáři

Já jsem si koupil před pár dny M.Mark V fake jak prase.Vložil jsem zde pár příspěvků a tím jsem pohoršil některé členy.Sem tam podpořím nějakou blbost,rejpu tady no prostě nic dobrého.Tímto bych se chtěl všem omluvit. :giljotiini:

Upraveno uživatelem vraby
Odkaz ke komentáři

Spajdy: Pravdu vlastne mas. Jako na svatbe - kdo neco vi at promluvi hned nebo mlci na vzdy. To jsem neudelal. Cely problem asi nejlip vystihuji na www.strategie.cz, tak uz only info:

Plagiáty ohrožují život

categorytext = "News - marketingová komunikace"; if (categorytext) { document.write("News - marketingová komunikace | "); } News - marketingová komunikace | 15.5.2006 | (awe)

Branding: Plagiátorství a nelegální napodobování obchodně úspěšných výrobků je rostoucím problémem pro řadu českých výrobců. Českým firmám tak každoročně vznikají škody v řádech stovek milionů korun.

Pro výrobce minibike, scooterů a motorů, firmu Blata, znamenaly plagiáty jen v loňském roce ztrátu 200 milionů korun. Některé napodobeniny jejich výrobků byly dokonce označeny za životu nebezpečné. Plagiáty výrobků firmy Blata jsou nejčastěji dováženy z Číny. Zadržet se podaří pouze zlomek z celkového množství napodobenin importovaných do EU.

Odkaz ke komentáři

Hele...je to teda fejk,nebo ne???? Osobně o těchto minibicích vím hovno(a zjišťovat,zda náhodou....to fakt dělat nebudu,to bych nedělal nic jiného,sorry)......pokud jo,tak se vyjádři napřímo(+to něčím dolož)........bez kliček a obezliček. Ať se to kdyžtak řeší.......

Odkaz ke komentáři

Kdyz uz resite ty fejky,jenom par dotazu.....Proc cca jedna tretina tvrdyho chlastu z Makra vam na mrazaku zmrzne?Je to fake?ANO.Proc Marlbora ze zapadu nebo US jsou plnena jinym tabakem a samozrejme jinak napechovana?Je to fake?Ano.Proc burt na klacku, pecenej na vohni vam nejde vopict a praska?Je to fake?Ano.Proc mi znama ,pri navsteve renomovane firmy na prodej sportovnich hadru znacky Adidas oznamila,ze cca jednu tretinu kolekci nikdy nevidela?Tato pani provozuje dve ofiko zastoupeni v Nemecku.Je to fake?ANO.Proc maslo,mliko,sejra atd bezne prodavany v nasich obchodech jsou oproti nabizenym vyrobkum z kultivovanejsi casti Evropy nezratelny?Je to fake?ANO........................tohle je jen kratkej popis vyrobku,ktery z nas vsech ,delaj blbce.......pokud je potreba,muzu jmenovat dal ...Jak tohle chcete resit?Jedna mala motorka,todle forum nezbori,ale tyhle kazdodeni nakupy,u nas prodavanyho srotu,nas jednou muzou zborit vsechny

Odkaz ke komentáři

Si ho odemkni, ne? Zvlášť, jestli ti k tomu nikdo nedal nic vědět.

si piš, že jo....ale nevím jak, blbě se mi zaměřuje klikání a bylo to ještě horší..

V místním nonstopu jsem totiž řešil základní otázky vesmíru, života a vůbec. A to jsem se nedávno někomu chlubill, že jsem se už tři měsíce nevožral. Zběžně jsem, s depresivní kočkou, přehlédl své příspěvky z inkriminované doby. Mohu vám pánové říct, že to mohlo být daleko horší.

Vrabi...nemáš se za co omlouvat, vlákno jsi nezamkl

Odkaz ke komentáři

hciq: Nic si z toho nedělej, ser na to. Já jsem dělal tombedovi fotky PAM088, někdo mi v noci taky zamkl to vlákno, nikdo se nepřiznal. Je to tady normální :)

třeba někdo nechtěl ať propaguješ originál...samo že nevíme kdo to byl, ale vzhledem k tomu, že to může udělat jen autor nebo mod,

asi tušíme... :)

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Kamil
třeba někdo nechtěl ať propaguješ originál...samo že nevíme kdo to byl, ale vzhledem k tomu, že to může udělat jen autor nebo mod,

asi tušíme... :)

Jdi si někam pobrečet. Abyste to s těmi úsudky nepřeháněli.

Odkaz ke komentáři

Jdi si někam pobrečet. Abyste to s těmi úsudky nepřeháněli.

nemám to ve zvyku, že půjdu, ono je to stará záležitost, kdyby to teď Peťa nepsal v jiné souvislosti hacíkovi, nepsal bych o tom...

a úsudek ještě můžu mít, dobře víš, kdo to může zamknout, ale kamarádství je holt přednější... víc k tomu nemám co doDAT.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...