vojt Odesláno 26. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2009 Vážení,mám už pár dní tuhle ikonu. Měl jsem původně v plánu koupit jetý, ale nikdy nevíte, kdo s nima kdy fláknul, tak jsem šel do novejch. Vím, že se tady asi ozve kvikot, že jsou malý a kdesicosi, ale já jsem o nich dlouho dumal, zkoušel a porovnával a prostě jsem na ně PŘISTOUPIL. Jsou fantastický, mám z nich ten pravej pocit, asi to znáte.. Mimochodem, ten rolexrolex kroužek je velmi pěknej, na fotkách někdy vypadá dost řvavě, ale ve skutečnosti je opravdu decentní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skipi Odesláno 26. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2009 Velká gratulace! Vidím, že sbírka Rolex se ti hezky rozrůstá Explorery řadím spolu se Submariner NoDate k největší klasice značky. Tohle jsou přesně ty hodinky, které se dědí z otce na syna. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakubisko Odesláno 26. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2009 Preji Ti, at s nimi zazijes spoustu dobrodruzstvi a udelas alespon stejne dobre fotky, jako maji tady Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 26. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2009 jsou krásný!!!! A že jsou menší není vůbec na škodu....... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CzechJoker Odesláno 26. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2009 Jsou fakt pěkný, decentní. Co na tom, že vypadaj' jako Seika (to si neber osobně, je to jen projev mé neskrývané závisti ) Gratuluju, v poslední době jsem k této značce o něco smířlivější, než tomu bylo dříve. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 26. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2009 Gratuluju ke krásným hodinkám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brett Odesláno 26. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2009 Gratuluju. Moc jsem si na ně myslel. Zamiloval jsem si ten design. Nakonec jsem šel do Railmasterů kvůli té velikosti :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 26. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2009 Velmi pěkné, ochrana korunky, která mě u rolexek štve tam není, takže jsou fajn a navíc vypadají na nějakou lidsky nositelnou velikost a ne na nějaký zbytečně nafouklý nesmysl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romulada Odesláno 29. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2009 Moc hezký!!! Odhodlávám se k nim už několik let-snad se taky jednou konečně rozhoupu. Gratuluju!!! Jen víc takovejch lidí, kteří ví, co jsou poctivý hodinky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andreas.ks Odesláno 29. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2009 Parádní klasika!! Moc gratuluji a trošku, ale opravdu jen trošku závidím... Až si v sobotu přivezu své vysněné, tak nebudu závidět vůbec, to je jen tím čekáním... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XXXfazerXXX Odesláno 29. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2009 moc ti slusi---gratuluju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MarTekK Odesláno 31. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2009 no vojte, parada..! vedle tech Sea-Dwelleru vypadaj paradne.. jinak pekny fotky taky cece..! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sauce Odesláno 3. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2009 Přidávám se ke gratulaci a přimlouvám se za jejich nafocení ve tmě - určitě parádně svítí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bodie Odesláno 13. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2009 Netušil jsem, že Rolex umí i designově decentní hodinky.Gratuluji a ať slouží. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Erendil Odesláno 14. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2009 Jsou moc pěkné. Gratuluju ke koupi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mav Odesláno 14. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2009 to jsou opravdu Hodinky s velkým H. gratulace, ať slouží Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
little_w Odesláno 14. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2009 male hodinky s velkym srdcem. jak rolex nemusim, tyhle ti zavidim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojt Odesláno 10. září 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2009 Přidávám pár fotek, na žádost sauce i jednu noční - v číslicích je jen barva, ne lumi, no nedá se sví***.Přesnost se usadila na 0 až 1 sec do plusu za 24 h..Příště nafotím v nějakým drsnějším prostředí, přeci jen jsou to Explorery, tak ať furt neležej na dece edit: herdek, ty hvězdičky. No, když něco svítí, je to fakt sprosťárna. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sauce Odesláno 10. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2009 Moc pěkné, jen mě trošku zamrzelo, že čísla nesvítí - jaksi automaticky jsem to předpokládal... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojt Odesláno 28. září 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2009 Konečně jsem vzal Explorery na hory. Sněžka, dnes. Bylo tam fantasticky.Řízky jsou na konci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se