Jump to content

Recommended Posts

Posted

Tak mě zase trochu popadl chronobundus a řekl jsem si že si asi pořídím ještě jedny G-shocky. Třeba mě to přejde ale zatím můžu v klidu vybírat.

Mám tyto požadavky:

- Solar

- Radio , samozřejmě evropa

- cena max. 130,- USD ( pocitam ze budu kupovat na ebay - jsou tam vetsinou nejlevnejsi.

- žádné výstřední barvy ( i když... )

Zatim mam tyto kandidaty:

AWG100-1A

Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.

GW5525

Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.

Díky za všechny nápady.

• Replies 115
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted
Dantechno: Ty druhé, jsou perfektní a určitě se s tlačítky bude dobře manipulovat, u 5600 to byl pro mne malej problém a jedinej handicap...

Jo , vypadají jinak , tak krabicoidně.. Zajímavé.

Zdroj WUS

Posted
za ty peníze jsou ještě GW6900-1 nebo o 10 USD dražší Risemany GW9200-1

Muzes sem hodit odkazy? Sestdevitky jsem nasel za min. 145,- a devetdvojky za to samy.....

Posted

Ty hranaté mi přijdou dobré, nemám rád přezdobené digitálky, i když popravdě nemám rád digitálky obecně. Na špinavou práci na jatkách bych viděl každopádně ty druhé.

Posted

z tech dvou ty druhe - hranate

u tech anadigi mi mimo jine vadi, ze nemaji sekundovou rucku a to zobrazovani v "subcifernicich" mi neprijde stastne

Posted
mam to v AW 591 a je to velmi dobre - svym zpusobem dokonale hodinky, jen nemaji solar... :)

a ve sve podstate jsem k nim psal to same, porad me to nepreslo ;) ale verim ze to jinym muze vyhovovat - holt zvyk ...

Posted

Bral bych ty druhe, daji/daly se sehnat docela levne. Jen to mackani tlacitek jde dost ztuha.

Posted

Ty GW5525 jsou výroční ne?

Ty jsou docela gůůt, hlavně na té fotce z WUS. Černá a zlatá k sobě náramně jdou..

Že by jsme se svezli spolu?

Posted

Mají i nějaké "výroční" signování? docela bych je, sakra, uživil...

Mám nějaký nákupní deficit, absťák, či co..

Kde jsou k mání?

Asi více SZ

Posted
Mají i nějaké "výroční" signování? docela bych je, sakra, uživil...

Mám nějaký nákupní deficit, absťák, či co..

Kde jsou k mání?

Asi více SZ

Hele maji je tady, jeste dva kousky. Cena je 109,- USD s postou.

Posted
Co ty, jdeš do nich?

Hele jedny Gecka mam na ceste ( jak jsem se dnes dozvedel tak se to protahne - min. 14 dni ), a na aukru mam prihozeno na mudmany. Ty konci dneska. Tak potom uvidim... Napisu sem. Mezitim patram na ebay jestli nenajdu jeste jiny co by se mi zamlouvaly.

Posted (edited)

Mě osobně se líbí Ty Risemany na které sem dával odkaz kacer001 ale cenový požadavek splnují Ty druhé....mám 5600 od Kibiho a jsou super.....s tlačítky žádný problém...i když tyto mají jiná tlačítka :thumbsup_anim:

Edited by zodiac39
Posted
Mě osobně se líbí Ty Risemany na které sem dával odkaz kacer001

Risemany jsou hodne rozsirene a zname. Nevyhovuji mym pozadavkum. Ale hodinky to jsou dobre...