Přejít na obsah

Casio G-Shock fake

Dantechno

Doporučené příspěvky

Muzete prosim posoudit hodinky v inzeratu http://obleceni.bazos.cz/inzerat/40563685/Hodinky-Casio-G-Shock-G-7900-1ER.php ? Jsou to origa, nebo fake, pripadne proc tak soudite? Je to kvuli tlustejsim popiskam, nebo proc?

maxipes..... :frusty: 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jsou fejky, u kterych jde rozdil poznat na prvni pohled, u techto jsem si nebyl jisty, hold gecka jsem nikdy nemel. A ani po digitalnickove odpovedi na tom displeji zadny zasadni rozdil nevidim. Nehlede na to ze u spousty jiných produktů se design rok od roku mirne meni, jak mam vedet, jak je to u gecek?

Ostatnim diky za vecne rady :clap: 

T2: a tobe zvlast. Chtel jsem jen vedet, podle ceho u tohoto konkretniho modelu poznam fake a na kolik si slecna v inzeratu vymysli, nikde nepisi ze je chci kupovat. Nehlede na to ze uz jsem videl hodne inzeratu, kde lidi ani nevedeli co prodavaji a cena byla brutalne pod realnou hodnotou nabizenych veci.

Odkaz ke komentáři

franus: konkrétně u těch G-7900 je víc úrovní fejků, ty úplně nejhorší jdou (kromě opravdu hračkářskýho zpracování pouzdra, fontu písma atd.) poznat snadno, protože mají den v týdnu na horním segmentu displeje uveden jen dvěma písmeny, oproti třem písmenům u originálu. Ty u odkazu na Sbazaru už jsou fejky "o něco vyšší třídy", líp zpracované, den je uveden třemi písmeny. Viz:

http://forums.watchuseek.com/f17/what-fake-g7900-actually-looks-like-its-not-pretty-695348.html

Ty odlišnosti displeje nejsou moc výrazné, chybí vodorovný předěl na odpočítávací části displeje, je výrazně odlošný font písma u dnů. Jsou vidět drobné odlišnosti v plastovém rámečku kolem displeje (pod sklíčkem). Dál by byly na první pohled poznat funkčně - osvětlení diodou místo celoplošným podsvícením u originálů, a samozřejmě osekanými funkcemi.

Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...
  • po 4 týdnech...
  • po 2 týdnech...
Návštěvník Chilliluk

Docela mě tyhle inzeráty na fejky géček na českém internetu uráží. Zvláštní, že na E-bay mi to až tak neva, prostě si říkám ber nebo neber a beru to jako že to k tomu patří, ale na Aukru, Bazoši nebo Sbazaru atd. mě dokáže vytočit, když ze mě chce někdo tímto způsobem dělat blbce.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...