spineshank Odesláno 29. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2014 Muzete prosim posoudit hodinky v inzeratu http://obleceni.bazos.cz/inzerat/40563685/Hodinky-Casio-G-Shock-G-7900-1ER.php ? Jsou to origa, nebo fake, pripadne proc tak soudite? Je to kvuli tlustejsim popiskam, nebo proc?maxipes..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 30. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2014 Muzete prosim posoudit hodinky v inzeratu http://obleceni.bazos.cz/inzerat/40563685/Hodinky-Casio-G-Shock-G-7900-1ER.php ? Jsou to origa, nebo fake, pripadne proc tak soudite? Je to kvuli tlustejsim popiskam, nebo proc?Pravé géčka za 599 kč? Odpověz si sám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
franus Odesláno 31. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2014 Jsou fejky, u kterych jde rozdil poznat na prvni pohled, u techto jsem si nebyl jisty, hold gecka jsem nikdy nemel. A ani po digitalnickove odpovedi na tom displeji zadny zasadni rozdil nevidim. Nehlede na to ze u spousty jiných produktů se design rok od roku mirne meni, jak mam vedet, jak je to u gecek?Ostatnim diky za vecne rady T2: a tobe zvlast. Chtel jsem jen vedet, podle ceho u tohoto konkretniho modelu poznam fake a na kolik si slecna v inzeratu vymysli, nikde nepisi ze je chci kupovat. Nehlede na to ze uz jsem videl hodne inzeratu, kde lidi ani nevedeli co prodavaji a cena byla brutalne pod realnou hodnotou nabizenych veci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel1980 Odesláno 1. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2014 franus: konkrétně u těch G-7900 je víc úrovní fejků, ty úplně nejhorší jdou (kromě opravdu hračkářskýho zpracování pouzdra, fontu písma atd.) poznat snadno, protože mají den v týdnu na horním segmentu displeje uveden jen dvěma písmeny, oproti třem písmenům u originálu. Ty u odkazu na Sbazaru už jsou fejky "o něco vyšší třídy", líp zpracované, den je uveden třemi písmeny. Viz: http://forums.watchuseek.com/f17/what-fake-g7900-actually-looks-like-its-not-pretty-695348.html Ty odlišnosti displeje nejsou moc výrazné, chybí vodorovný předěl na odpočítávací části displeje, je výrazně odlošný font písma u dnů. Jsou vidět drobné odlišnosti v plastovém rámečku kolem displeje (pod sklíčkem). Dál by byly na první pohled poznat funkčně - osvětlení diodou místo celoplošným podsvícením u originálů, a samozřejmě osekanými funkcemi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ggrand Odesláno 1. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2014 Popravde zrovna 7900 jsou v originalu jak fejky gecek. Velka hrouda plastu s pomerne vyraznyma delicima rovinama od vstrik.formy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
franus Odesláno 4. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2014 diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubajznik Odesláno 16. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2014 na bazoši to pořád nabízí, ale tušim že napsal origoš že jsou :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 12. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2014 Tak po čase spíš pro zasmání: to si fakt nikdo nesplete.Hlavně naklapávací plastové dýnko: tak daleko s úsporama nejsou ani u Casia. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wave ceptor Odesláno 13. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2014 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel1980 Odesláno 13. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2014 To už se ani nedá považovat ze fejky :-) Dobrej fór... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 14. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2014 Co se stane, až zmáčknu to tlačítko Lithium ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krakonosh Odesláno 14. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2014 Začne hrát Lithium od Nirvany v čínské chime úpravě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rypadlo Odesláno 22. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2014 Zdravim vsechny,mam podezrelou nabidku na G-SHOCK GW-7900. Podle nejakejch fotek mam pocit ze tam jsou oproti originalu nejake nesrovnalosti a tudiz FAKE. Muzete mi to prosim potvrdit?Diky, Michal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ggrand Odesláno 22. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2014 Noo, "mírné" nesrovnalosti tam jsou. Nebrat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rypadlo Odesláno 22. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2014 Jj, mirne :-)Diky moc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 22. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2014 I kdyby ta fotka byla neostra, nesrovnalosti jsou jasne rozpoznatelna. Trade hodnota cca 2 USD. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bushman Odesláno 22. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2014 Ty woe, vzhledem k tomu, že jsem 7900 nějaký čas měl, tak můžu říct, že při podrobném pohledu se najdou věci, které mají tyhle nabízené s pravými 9700 shodné - třeba to, že oboje mají průhledné sklíčko. Ale to je asi tak všechno... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rypadlo Odesláno 22. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2014 Je fakt ze kdyz na to koukam podrobneji tak jsou opravdu hrozny. I na tech rozmazanejch fotkach je videt to hnusny zpracovani. O napisech a jejich samotnym umisteni vubec nemluvim. Jinak diky za info. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Odesláno 27. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2014 (upraveno) trochu předražené :-) dají se sehnat za 540,-! :-) prý "prodávám pod cenou" http://www.sbazar.cz/hrdy.dominik/detail/8933949-hodinky-casio-g-shock-camo-military Upraveno 27. prosince 2014 uživatelem Standis Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Chilliluk Odesláno 27. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2014 Docela mě tyhle inzeráty na fejky géček na českém internetu uráží. Zvláštní, že na E-bay mi to až tak neva, prostě si říkám ber nebo neber a beru to jako že to k tomu patří, ale na Aukru, Bazoši nebo Sbazaru atd. mě dokáže vytočit, když ze mě chce někdo tímto způsobem dělat blbce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se