dopsler Odesláno 18. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2017 No právě že takové jsem nikde neviděl ani na ali, potkat je někde tak těžko poznám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 18. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2017 No, i to balení odpovídá... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel1980 Odesláno 9. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2017 Sice to nejsou géčka a ani digi, ale poprvé vidím fíky MRW-200... fíky dejme tomu F-91 chápu, jsou to kultovní hodinky, ale tyhle levný analogy... https://aukro.cz/hodinky-sportovni-military-jako-casio-mrw200-6917401026 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel1980 Odesláno 17. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2017 Nechce někdo záchranářský Mudmany za tisícovku? Nekup to... :D :D https://www.sbazar.cz/R.ban/detail/27013321-casio-g-shock-casio-g-shock Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 30. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2018 Dávajte bacha,už i Mudmaster je fake narazil jsem na ně za 1500,- takže ta cena upoutala a při detailnějším pohledu bylo jasno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 30. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2018 Dávajte bacha,už i Mudmaster je fake narazil jsem na ně za 1500,- takže ta cena upoutala a při detailnějším pohledu bylo jasnoaj aj, dnes fakt už neobstojí nic. To samozřejmě nahrává nepoctivým e-shopům, kdy to spousta laiků a někdy i profíků není schopno jako fake identifikovat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 30. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2018 Jj bohužel je to tak,spousta lidí může naletětčlověk by měl používat selskej rozum,prostě hodinky který se prodávaj okolo 20 si prostě za 1500,- nemůže koupit,hlavně pokud jsou nové Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 30. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2018 Jj bohužel je to tak,spousta lidí může naletětčlověk by měl používat selskej rozum,prostě hodinky který se prodávaj okolo 20 si prostě za 1500,- nemůže koupit,hlavně pokud jsou novéTak to je jasný, všechno má svojí cenu. A sleva nemůže být už z principu 90%... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gaPPak Odesláno 30. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2018 Na inetu, už lítají nějakou tu dobu. Hlavně u naších východných súsedov.https://www.sbazar.cz/PowerSpeaker/detail/27611451-casio-g-shock Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 30. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2018 Na inetu, už lítají nějakou tu dobu. Hlavně u naších východných súsedov. https://www.sbazar.cz/PowerSpeaker/detail/27611451-casio-g-shockje to prasarna ,bohužel s tím neuděláme nic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel1980 Odesláno 2. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2018 Zaboha si nevzpomenu kde to bylo, ale nedávno jsem narazil na inzerát na fíky Mudmasterů/Gravitymasterů a podobných, kde týpek psal, že je to prý "vyšší třída" replik, a jsou funkční i senzory (výškoměr, teploměr...), cenově byly myslím za dvojku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Chilliluk Odesláno 9. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2018 (upraveno) Dneska je to složitý...máme tu originály, pak repliky několika tříd, pak fejky, nakonec makety..no a úplně na konci, to by si nikdo "normální" nekoupil, jsou třeba použité origo hodinky za cenu těch "replik vyšší třídy" ...které si asi koupím, když už chci ušetřit?? Upraveno 9. února 2018 uživatelem Chilliluk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 9. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2018 ... kradený? :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Chilliluk Odesláno 9. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2018 A sakra, to mi nedošlo..máš pravdu, já chtěl ty použitý, ale teď si uvědomuju, že jsem zase moc konzervativní Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
casiotron Odesláno 25. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2018 Jedna jebka fejkówa (jak by řekl frostie) z osmdesátek. Vzhledově jako DB-520, ale pod označením DB-55W, což bylo v reálu zase něco trochu jiného. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 25. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2018 Teď jsem to nepochopil? Je to teda fejk nebo jsou to originál Casia? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin.uj Odesláno 25. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2018 Je to fejk... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
casiotron Odesláno 25. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2018 Siwi, je to fejk DB-520, ale na víčku je to značené DB-55W. A originál DB-55W jsou ve skutečnosti plasťáky a vypadají jinak. To, že to je ale fejk je znát na první pohled i bez označení. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 25. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2018 Teď jsem to nepochopil? Je to teda fejk nebo jsou to originál Casia?až se budeš pořádně dívat, zjistíš, že jsi tu s názorem originálu osamocen Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 25. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2018 Jedna jebka fejkówa (jak by řekl frostie) z osmdesátek. Vzhledově jako DB-520, ale pod označením DB-55W, což bylo v reálu zase něco trochu jiného.jebka kurewsky maksymalna o smaku prdelowem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se