jendazhor Odesláno 15. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2021 > lac1 Pár kousků modelu G-2000 mám. Prý se docela fejkovaly, dokonce je někde na YT video, podle čeho se mají originály poznat. Tyhle vypadají ok. Ta cena je podle mne trochu vysoká. Občas se dají v japonských dražbách koupit za ceny v přepočtu z Jenů kolem 10 - 20 $. Ale zase ti k tomu přibude doprava a většinou i DPH a proclení v CZ, takže se celková cena znásobí. Mám je celkem rád, i když nejsou nějak extra přesné. Ale jsou to kováky a celkem festovní. A mají leštěné celé tělo, narozdíl od jiných Géček celokovových modelů s bezelem. Bezel ani řemen nový asi neseženeš. Mám jedny i s origo kovovým náramkem, tam alespoň odpadá problém s novým řemenem. Ale ty jejich bezely i řemeny, vzhledem k robustnosti, docela vydrží. Samozřejmě taky ne vždy. Pokud chce někdo levná starší Géčka, držáky a v kovu se screwbackem a nepožaduje žádné extra funkce, můžu je doporučit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lac1 Odesláno 20. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2021 Dik za spravy, uvidime co to dorazi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
casiotron Odesláno 24. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2021 (upraveno) Casio DW-7500, případně SKY-1100. Je to sice vlákno na G-Shocky, ale šoupnu to sem. Upraveno 24. ledna 2021 uživatelem casiotron Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 25. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2021 Tak to jsem ještě neviděl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mano1990 Odesláno 11. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2021 Ahoj, mám zálusk na jedny G-Shocky z nejmenované inzerce, ale nejsem si jistý, jestli se nejedná o "fake". Jsou prý nové (nevhodný dárek), a není k nim faktura. Všechny informace, které mám jsou na obrázku. Mohl by mi prosím někdo zkusit říct, že se nejedná o kopii? Hodně by mi to pomohlo při rozhodování o koupi. Díky moc! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 11. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2021 Hodinky nevím. Ale balení se zdá být v pořádku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
akai Odesláno 23. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2021 Sem narazil na todle... a zarazilo mne oznaceni AL-169 [668] i grafika displeje, podobne jsem nevidel. Dal jsem do sledovani a hned prisla nabidka)) -znate to nekdo ? Dle debaty zde je to asi jasne... (a ma i nejake AL-199 opet [668]).... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 23. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2021 Fake jak bič, na první dobrou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
casiotron Odesláno 23. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2021 Fejk jak bejk, modul 668 je solární i když v tvarově podobném pouzdru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
casiotron Odesláno 10. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2021 CASO AW-591 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 28. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2021 No nápis Casio nemaju, ale… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nizkotucnytvaroh Odesláno 28. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2021 @Mano1990Originalitu nedokážu posoudit, ale to šestihrané víčko, na tu čtvercovou krabici bude podle mě, špatně sedět Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
akai Odesláno 4. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2021 Soupnu to zde i kdyz to sem uplne nepatri ... Hledam mezi vrakama dynko na jine co dorazily a vykouklo na mne toto... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 3. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2023 Tohle je celkem "povedenej" fake! Myslím tím, že je už docela těžko rozpoznatelný. Já si všiml tlačítek, jejich pozice je proti originálu o trochu vzdálenější. Dále pak display má trochu nesprávné proporce a nesprávné ukazatele 24H/PM (PS???) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Venceremos1 Odesláno 5. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2023 V 11. 5. 2021 v 8:27, Mano1990 napsal: Ahoj, mám zálusk na jedny G-Shocky z nejmenované inzerce, ale nejsem si jistý, jestli se nejedná o "fake". Jsou prý nové (nevhodný dárek), a není k nim faktura. Všechny informace, které mám jsou na obrázku. Mohl by mi prosím někdo zkusit říct, že se nejedná o kopii? Hodně by mi to pomohlo při rozhodování o koupi. Díky moc! A za koľko ich ponúkajú? Nové na SK sú z predajne 140e a na bazos.sk ich pan ponuka za 75. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lucky Lucaso Odesláno 5. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2023 Vazne odpovidas na dva roky starej prispevek? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Venceremos1 Odesláno 5. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2023 před 38 minutami, Lucky Lucaso napsal: Vazne odpovidas na dva roky starej prispevek? Ty jo.... fakt Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 3. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hantronix Odesláno 2. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2023 Měl bych dotaz na znalce Casio modulů - takže pravděpodobně na @casiotron. Dostaly se mi do ruky tyto Film watch. Na dýnku je FS-03. Ale FS-03 vypadají jinak. Ale skoro stejně vypadají i FS-04. Ale ty mají čísla modulů 2323 a 2322. Na těchto je číslo 3939. Existuje vůbec takový modul? Podle mě je to celý fake. Co myslíte? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 2. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2023 fake Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se