Přejít na obsah

GMT Chronomag L.E. - Diskuse

Návštěvník Tada

Doporučené příspěvky

Odesláno

No to je výborná zpráva, že zapomněl je sice blbý, ale v kontextu dnešních dnů to je :speak_cool: jdu si dát panák 12y tulamore na zdar celé akce :thumbsup_anim:

• Odpovědi 2,4tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď
Odesláno

Super sprava Baker, priznam sa ze uz som rozmyslal ze odstupim, ale po novej davke nadeje ostavam pri tejto limitke, verim ze coskoro budeme mat cenu a hura na zavazny zoznam :thumbsup_anim:

Odesláno
S radostí se připojuji k všeobecnému jásotu nad dobrou zprávou a taky k poděkování všem, kteří se o naši radost takhle zasloužili a zasluhují :) :thumbsup_anim:

Já též, já též, já též, já též--- (poděkování to Baker, Kubson).

Nemohlo by to "zapomenutí" být příslibem pro nějakou lepší cenu?

Hybernoval jsem se při čekání na nějaký náznak odpovědi ze strany GS a teď tedy doufám, že to zase rozjedeme.

Odesláno
Asi budeme radi, kdyz to dopadne. A domlouvat lepsi cenu z ceny, kterou nezname jde blbe.

To nebylo moc optimistické! A s cenou - to byla zatím samozřejmě úvaha pro budoucnost.

Edit: úpravy překlepů

Odesláno
To nebylo moc optimistické! A s cenou - to byla zatím samozřejmě úvaha pro budoucnost.

Na vlastní kůži jsem zažil LE u Günthera, kdy účastníci za každý měsíc prodlevy chtělu tu řemen, tam zase sponu, pak vystěžejkovač. Bylo to trapný.

Já vim, že platíme tak máme na lecos nárok... ale limitky v ceně základního modelu to je Güntherův fejvr, kdyby byl jen kšeftař, tak by sekal jen sériový modely.

Tak bysme nějakou tu benevolenci mohli taky ukázat.

Odesláno
Na vlastní kůži jsem zažil LE u Günthera, kdy účastníci za každý měsíc prodlevy chtělu tu řemen, tam zase sponu, pak vystěžejkovač. Bylo to trapný.

Já vim, že platíme tak máme na lecos nárok... ale limitky v ceně základního modelu to je Güntherův fejvr, kdyby byl jen kšeftař, tak by sekal jen sériový modely.

Tak bysme nějakou tu benevolenci mohli taky ukázat.

ale joooo, klidne. budeme velkorysi... ale mohl by uz pustit nejakou strucnou informaci, ne? gunther jeden...!

• po 2 týdnech...
Odesláno

Baker: Ahoj Gunthere nezapomněl si na nás zase s tou limitkou

Gunther: nene Bakere ještě se mi nestalo, abych na něco zapomněl 2x po sobě. Tentokrát sem se na to prostě jenom vy...l

:thumbsup_anim:

Odesláno

To Baker:

Prosím o vymazání ze seznamu - GMT chronomag LE.

A díky za spolupráci, bylo to super.

Soustředím se pouze na limitku MVS.

Přeji hodně zdaru.

navi

Odesláno

Zdar!

Vzhledem k tomu, že jsem chtěl hodinky na narozky, které jsem měl v říjnu, jsem docela dost otráven, i když je šance, že na narozky to bude. :crying_anim:

Tak vám nevím, nějak ztrácím elán.

• po 2 týdnech...
Odesláno

nevim co si mam myslet - na jedne strane chapu, ze nejakou maloseriovou le maji asi nekde hluboce, na druhe strane je to pro ne supr reklama a nekomunikace neni zrovna nejlepsi vizitka.... kdo to vyrizuje? baker + chronomag?

Odesláno

Bohuzel GS stale slibuje, ze pripravi nabidku, je neustale urgovan, ale bohuzel ...

Vcera jsme zkusili jsme s Kubsonem oslovit jineho vyrobce, zda bude mit chut se do toho pustit.

Malinko jsme upravili navrh, ktery vychazi z pouzdra Archimede Sport Taucher. Pokud by to klaplo, asi bychom byli kvalitativne nekde uplne jinde.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

• Vytvořit...