ppprochy23 Odesláno 22. října 2009 Nahlásit Odesláno 22. října 2009 Asi neumím psát. Chtěl jsem jen info jakým způsobem se určuje pořadové číslo limitky. Příště si to po sobě pořádně přečtu... :-D
ppprochy23 Odesláno 22. října 2009 Nahlásit Odesláno 22. října 2009 Nic otvírat nehodlám, respektuji samozřejmě nastavený systém. A díky za registraci.
little_w Odesláno 23. října 2009 Nahlásit Odesláno 23. října 2009 Jses na seznamu. mozna by neskodilo tady ten posledni seznam hodit - uz bez preferenci (42/44mm), proste jen seznam lidi. at se pripadni novi zajemci pripisuji sami. sam uz taky nevim, jaky je posledni platny pocet, a rad bych vedel, jestli mi k me predem zamluvene trojce vyjde celkovy pocet tricet tri. no, sance je mala, ale 3/33 by vypadalo pekne.
Baker Odesláno 23. října 2009 Nahlásit Odesláno 23. října 2009 Aktualni seznam je predposledni prispevek v tomto vlakne. Myslim, ze to tak staci. Cisla se budou resit, az bude znama cena.
captom Odesláno 23. října 2009 Nahlásit Odesláno 23. října 2009 Aktualni seznam je predposledni prispevek v tomto vlakne. Myslim, ze to tak staci. Cisla se budou resit, az bude znama cena. Nevím, nakolik je aktuální - hlásil jsem se (str.93 tohohle vlákna ze 6.9.) a na výše uvedeném nejsem - je starší... Nerad bych vypadl .
Baker Odesláno 23. října 2009 Nahlásit Odesláno 23. října 2009 Nevím, nakolik je aktuální - hlásil jsem se (str.93 tohohle vlákna ze 6.9.) a na výše uvedeném nejsem - je starší... Nerad bych vypadl . Bohuzes jsi se neprihlasil, ale pouze hlasoval o vekosti pozdra. Uz jsem Te tam pripsal.
abbot Odesláno 23. října 2009 Nahlásit Odesláno 23. října 2009 Bude ještě možný se dopřihlásit až bude známá cena ?
honza71 Odesláno 23. října 2009 Nahlásit Odesláno 23. října 2009 To Baker: Můžu se taky ještě přihlásit ? Pokud je odpověď ANO, tak mě prosím zapiš na seznam zájemců. Děkuji h
captom Odesláno 23. října 2009 Nahlásit Odesláno 23. října 2009 Bohuzes jsi se neprihlasil, ale pouze hlasoval o vekosti pozdra. Uz jsem Te tam pripsal. Díky! Ufff...
Baker Odesláno 23. října 2009 Nahlásit Odesláno 23. října 2009 Bude ještě možný se dopřihlásit až bude známá cena ? Urcite Můžu se taky ještě přihlásit ? Pokud je odpověď ANO, tak mě prosím zapiš na seznam zájemců. Jsi tam.
little_w Odesláno 23. října 2009 Nahlásit Odesláno 23. října 2009 to je fakt takovej problem zverejnit posledni verzi seznamu zajemcu? jak je patrne z par prispevku nade mnou, neni to vubec jasne a vubec transparentni. v duchu cele akce jakozto kolektivniho dila Te, bakere, vazne prosim za postnuti seznamu k dnesnimu dni. je sice hezke, ze odpovidas novym zajemcum "jsi tam", ale snad neni od veci aktualizovat dany seznam na nejakem verejnem miste. dekuji za pochopeni.
spiderer Odesláno 24. října 2009 Nahlásit Odesláno 24. října 2009 little_w - a je tak tezky to sem zkopirovat sam?.. zvlast pokud trvas na tom aby to bylo zde? --- 1. Baker 2. pavča 3. Kubson 4. kibi 5. bandicoot 6. utrejch 7. zdr 8. schermann 9. MarcelG 10. little_w 11. Tomasek 12. PavelK 13. brett - Min 2 ks 14. farářskej 15. Well 16. nitram 17. stampee 18. Apep 19. spiderer 20. JiříR 21. navi 22. ricous 23. boobeek 24. Dantechno 25. YasheQ 26. otmar 27. honza 28. New Milis 29. Czech Joker 30. Milan S. 31. Varadero 32. Alessio 33. Yen.da 34. marho 35. brica 36. ppprochy23 37. captom 38. honza71
little_w Odesláno 24. října 2009 Nahlásit Odesláno 24. října 2009 little_w - a je tak tezky to sem zkopirovat sam?.. zvlast pokud trvas na tom aby to bylo zde? tezky to urcite neni, dokonce bych to zvladl i ja. ale vzhledem k tomu, ze par zajemcu se hlasilo v prubehu poslednich par dnu, tedy v rijnu, a Tebou nakopirovany seznam je zrejme z prispevku datovaneho 24.8., nejak jsem netusil, ze je aktualni. jasne, moderatorsky prava... to me nenapadlo. kazdopadne diky, jsem rad, ze je aktualni seznam i tady a hlavne ze uz ted vim, ze stav v prispevku z 23.10. odpovida poctu zajemcu z 23.10. o nic vic neslo.
JiříR Odesláno 24. října 2009 Nahlásit Odesláno 24. října 2009 tezky to urcite neni, dokonce bych to zvladl i ja. ale vzhledem k tomu, ze par zajemcu se hlasilo v prubehu poslednich par dnu, tedy v rijnu, a Tebou nakopirovany seznam je zrejme z prispevku datovaneho 24.8., nejak jsem netusil, ze je aktualni. jasne, moderatorsky prava... to me nenapadlo. kazdopadne diky, jsem rad, ze je aktualni seznam i tady a hlavne ze uz ted vim, ze stav v prispevku z 23.10. odpovida poctu zajemcu z 23.10. o nic vic neslo. Stejně je zatím úplně jedno kolik je tam přihlášených lidí, protože se to hodně změní až přijde cenová nabídka, teda jestli přijde!
Baker Odesláno 24. října 2009 Nahlásit Odesláno 24. října 2009 Stejně je zatím úplně jedno kolik je tam přihlášených lidí, protože se to hodně změní až přijde cenová nabídka, teda jestli přijde! Presne tak, navic tech seznamu uz tady bylo mraky, tak jsem chtel nechat jeden finalni.
honza71 Odesláno 24. října 2009 Nahlásit Odesláno 24. října 2009 Stejně je zatím úplně jedno kolik je tam přihlášených lidí, protože se to hodně změní až přijde cenová nabídka, teda jestli přijde! Nějaká zmínka o ceně tu byla, ne ??? Tak snad mají lidi představu a nebudou pak hromadně couvat !!!
krtek Odesláno 28. října 2009 Nahlásit Odesláno 28. října 2009 Třeba se spíš začnem hromadně přihlašovat ;-) Nějaká zmínka o ceně tu byla, ne ??? Tak snad mají lidi představu a nebudou pak hromadně couvat !!!
honza71 Odesláno 28. října 2009 Nahlásit Odesláno 28. října 2009 Třeba se spíš začnem hromadně přihlašovat ;-) No paráda, jen do toho. Já se taky přihlásil nedávno. Nevím kolik nás musí minimálně být. Snad to dobře dopadne. Moc rád bych ty hoď ky měl.
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.