filo-boxer Odesláno 2. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 2. srpna 2009 ten jsem nikdy neviděl. Zajímalo by mě, jestli si tohle monstrum někdo kupuje a pokud ano, tak kam ho nosí. Rekl bych, ze je to takova lahudka pro sberatele, vtipek firmy Victorinox. Opravdu si nedovedu predstavit, ze to ma nekdo v kapse. Uz jenom v tom "bordelu" najit to co clovek zrovna potrebuje musi byt fuska!
Matthew Odesláno 2. srpna 2009 Autor Nahlásit Odesláno 2. srpna 2009 Rekl bych, ze je to takova lahudka pro sberatele, vtipek firmy Victorinox. Opravdu si nedovedu predstavit, ze to ma nekdo v kapse. Uz jenom v tom "bordelu" najit to co clovek zrovna potrebuje musi byt fuska! Těžko si dokažu představit jak s touhle cihlou řežu salám čepelí velikostě nicotnou v porovnání s tím kolosem
chose Odesláno 2. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 2. srpna 2009 Takhle by to bylo vážně nepoužitelný i na řezání, ale mám tušení, že se dá rozložit na dvě separátní půlky. S jednou z nich by se snad s jedním okem zavřeným něco uříznout i dalo.
Matthew Odesláno 2. srpna 2009 Autor Nahlásit Odesláno 2. srpna 2009 "Sérii výrobků vévodí model Swiss Champ s 33 funkcemi. Skládá se z 64 součástí, váží pouhých 185 gramů a snadno se přizpůsobí tvaru ruky. Při jeho výrobě se musí vystřídat 450 různých kroků. Jak Muzeum moderního umění v New Yorku tak Státní muzeum užitého umění v Mnichově projevily o tento výrobek zájem a umístily jej do svých sbírek toho nejlepšího v oboru designu."
cody Odesláno 2. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 2. srpna 2009 ten jsem nikdy neviděl. Zajímalo by mě, jestli si tohle monstrum někdo kupuje a pokud ano, tak kam ho nosí. Kdyz to bylo v nejakym casaku predstaveny psali ze je to neco jako "demonstrace sily" urcene pro sberatele.
Matthew Odesláno 3. srpna 2009 Autor Nahlásit Odesláno 3. srpna 2009 Udělal jsem srovnání Handyman a SwissChamp, vrtalo mi hlavou co SwissChamp má a Handyman ne - je levnější o 410 Kč a vypadá na trochu míň zbytečností... Takže tady je seznam věcí, které má SwissChamp navrh odstraňovač šupin s háčkem na vyvrhnutí měřítkem (v cm a palcích) křížový šroubovák zvětšovací sklo tlakové kuličkové pero špendlík z nerez oceli mini-šroubovák (pat.) očko na šití Já bych se obešel asi bez toho všeho a navíc ten nůž vypadá o něco "lidštěji" SwissChamp http://victorinox.cz/index.asp?menu=774&record=3507 Handyman http://victorinox.cz/index.asp?menu=774&record=3500
candát Odesláno 3. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 3. srpna 2009 (upraveno) Zdravím, k předchozí debatě o V. Rescue Tool a jeho podobným variantám: Parachutist, Bundeswehr apod. si dovoluji ještě doplnit Victorinox Fireman. Vlastním ho (jako ještě další 4 vinoxi) a považuji je za nejvydařenější. Má pilku, vývrtku i čepel na řezání bezp. pásů - dle mých zkušností tato čepel řeže skvěle téměř jakýkoliv nožem dělitelný materiál. např. http://nuz.cz/obchod?page=shop.product_det...keyword=fireman Občas použiji i V. Workchamp, ale jen tam, kde si neberu batoh, ve kterém mám stabilně nařaďák od Lethermana - Surge. Jinak obecně platí zásada, že v případě nesnází je vůbec nejlepší ten nůž, který u sebe máte, byť to bude stará dobrá rybička z Mikova. Upraveno 3. srpna 2009 uživatelem candát
filo-boxer Odesláno 3. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 3. srpna 2009 Udělal jsem srovnání Handyman a SwissChamp, vrtalo mi hlavou co SwissChamp má a Handyman ne - je levnější o 410 Kč a vypadá na trochu míň zbytečností... Takže tady je seznam věcí, které má SwissChamp navrh odstraňovač šupin s háčkem na vyvrhnutí měřítkem (v cm a palcích) křížový šroubovák zvětšovací sklo tlakové kuličkové pero špendlík z nerez oceli mini-šroubovák (pat.) očko na šití Já bych se obešel asi bez toho všeho a navíc ten nůž vypadá o něco "lidštěji" SwissChamp http://victorinox.cz/index.asp?menu=774&record=3507 Handyman http://victorinox.cz/index.asp?menu=774&record=3500 Nesouhlas. Kdyz uz naslapany V. tak Swisschamp. Koupis si Handymana a stejne pak budes jeste koukat po Swisschampovi. a minimalne bez techto veci: křížový šroubovák zvětšovací sklo tlakové kuličkové pero špendlík z nerez oceli mini-šroubovák (pat.) se neobejdes!!! Urcite!!!
Návštěvník Snow Odesláno 3. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 3. srpna 2009 (upraveno) Když se oslňujeme monstry našel jsem úžasného šampiona všech vah Wenger Giant 2007. Klik Edit - nezapomeňte se podívat do pdf !!! Upraveno 3. srpna 2009 uživatelem Snow
Matthew Odesláno 3. srpna 2009 Autor Nahlásit Odesláno 3. srpna 2009 Když se oslňujeme monstry našel jsem úžasného šampiona všech vah Wenger Giant 2007. Klik Edit - nezapomeňte se podívat do pdf !!! jo, tak tenhle je moc pěknej:D:D
Matthew Odesláno 3. srpna 2009 Autor Nahlásit Odesláno 3. srpna 2009 Nesouhlas. Kdyz uz naslapany V. tak Swisschamp. Koupis si Handymana a stejne pak budes jeste koukat po Swisschampovi. a minimalne bez techto veci: křížový šroubovák zvětšovací sklo tlakové kuličkové pero špendlík z nerez oceli mini-šroubovák (pat.) se neobejdes!!! Urcite!!! Máš recht... těch pár gramů už za to stojí
Matthew Odesláno 3. srpna 2009 Autor Nahlásit Odesláno 3. srpna 2009 Doplnim : představ si že s tím v tomhle stavu řežeš jabko:D vemeš to do obou rukou tenhle půlmetorvje kolos a řežeš:D
Návštěvník Snow Odesláno 3. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 3. srpna 2009 (upraveno) představ si že s tím v tomhle stavu řežeš jabko:D vemeš to do obou rukou tenhle půlmetorvje kolos a řežeš Mám pocit, že vidím i odšťavňovač ;-). Upraveno 3. srpna 2009 uživatelem Snow
Matthew Odesláno 3. srpna 2009 Autor Nahlásit Odesláno 3. srpna 2009 Má pocit, že vidím i odšťavňovač ;-). To se hodí no zajímala by mě cena... za kolik se dá tohle monstrum koupit... vyrobily jen tenhle prototyp? nečekám že to někdy dají do seriové výroby , ale třeba pár kusů pro sběratele...
Matthew Odesláno 3. srpna 2009 Autor Nahlásit Odesláno 3. srpna 2009 (upraveno) Jo:D! Sledujte, dá se koupit... našel jsem ho na eBayi. Je to kup teď na 2 kusy - dost na to aby to vystačilo pro mě i pro Snowa Cena je sice trochu... vyšší než jsme zvyklí za nože dávat... ale zase ta přidaná hodnota ! http://cgi.ebay.com/GIANT-Swiss-Army-Knife...QcmdZViewItemQQ EDIT: mimochodem, 1,345 Kg, utrhne to kapsu ? Upraveno 3. srpna 2009 uživatelem Matthew
Návštěvník Snow Odesláno 3. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 3. srpna 2009 (upraveno) Jo:D! Sledujte, dá se koupit... našel jsem ho na eBayi. Je to kup teď na 2 kusy - dost na to aby to vystačilo pro mě i pro Snowa Cena je sice trochu... vyšší než jsme zvyklí za nože dávat... ale zase ta přidaná hodnota ! http://cgi.ebay.com/GIANT-Swiss-Army-Knife...QcmdZViewItemQQ Jsou to zloději, oficiální cena by měla být 800?. Pro ty, kteří se objednou bez 141 funkcí Wengeru mám skromnější Victorinox SwissChamp XAVT s pouhými 81 funkcemi, váží 2kg, šířka pouhých 25cm a cena také ujde 8000 Kč. Upraveno 3. srpna 2009 uživatelem Snow
Návštěvník Snow Odesláno 3. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 3. srpna 2009 To se hodí no zajímala by mě cena... za kolik se dá tohle monstrum koupit... Objednává se výhradně u výrobce.
Matthew Odesláno 3. srpna 2009 Autor Nahlásit Odesláno 3. srpna 2009 (upraveno) Jsou to zloději, oficiální cena by měla být 800?. Pro ty, kteří se objednou bez 141 funkcí Wengeru mám skromnější Victorinox SwissChamp XAVT s pouhými 81 funkcemi, váží 2kg, šířka pouhých 25cm a cena také ujde 8000 Kč. Na tom eBayi je to za 999 USD to je asi o 7.000 Kč méně než 800 EUR. Skromnější verze a je těžší 0,655 Kg? To se mi nezdá EDIT: aha, nevšiml jsem si že ten 2 kg je Victorinox Upraveno 3. srpna 2009 uživatelem Matthew
filo-boxer Odesláno 3. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 3. srpna 2009 (upraveno) Odbocim od monstroznich exemplaru, jak se vam libi tenhle fesak? http://www.schweizer-messer.eu/Victorinox_...891/01891J.html Je to kopie prvniho armadniho Victorinoxu z roku 1884. Me se moc libi, az na tu cenu. Upraveno 3. srpna 2009 uživatelem filo-boxer
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se