Gilius Odesláno 10. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 10. srpna 2009 Přišel jsem ráno z práce a na stole našel tyhle DOXY.....stavoval se tata a prý je někde našel.Stačilo je natáhnout a jdou..... tož pár rychlejch fotek: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
little_w Odesláno 10. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 10. srpna 2009 no gile, gratuluji. k tatovi i k hodinkam. jinak, kdybys nebyl zaslouzilej clen, tak by to byl pribeh jak delanej pro aukro :-)
Gilius Odesláno 10. srpna 2009 Autor Nahlásit Odesláno 10. srpna 2009 On je nenašel někde venku....dělal debordelizaci a tam někde byly...... Vypadá to,že jsou stříbrné......klidně uvítám nějaké info.....přecejen je to někde jinde......
Karlos Odesláno 10. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 10. srpna 2009 Proč mně nikdo nic nedá? Já najdu ráno na stole leda tak mouchu Dobrý hodinky, škoda toho špatnýho ciferníku, ale jinak dobrý. Vyčistit, naleš***, sehnat ciferník a případně ručičky a budou parádní. Materiál pouzdra podle těchhle fotek na stříbro nevypadá, je na vnitřní straně zadních plášťů nějaký značení?
CzechJoker Odesláno 10. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 10. srpna 2009 Konečně máš nějaký pořádný hodinky Kdyby's je pěkně zrenovoval, byl by to pěkný lapač na holky Já mám taky nějaký cibule a přijdou mi, jako držáky. 50 let je nikdo nenatáhnul, pak na ně sáhneš a jdou. Prostě poctivá hodinařina. Gratuluju!
Gilius Odesláno 10. srpna 2009 Autor Nahlásit Odesláno 10. srpna 2009 Já nevím,jestli je to stříbro......nějak to nepoznám. Renovovat to asi nebudu,to není nic pro mne.....ale potěšilo to EDIT - pořádný hodinky?? Obávám se,že přejezd autem,či pokousání by nepřežily A lapač na holky.....mám jiné fígle Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Gilius Odesláno 10. srpna 2009 Autor Nahlásit Odesláno 10. srpna 2009 Mimochodem...od devíti od rána odchylka nulanulanic......to mi přijde velmi slušný!!!!! EDIT - stříbrné nejsou,jak jsem byl opraven a řádně poučen.......
VS Odesláno 10. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 10. srpna 2009 Jdu hledat nějaké digitálky, za které je s Tebou vyměním
PepaSFI Odesláno 10. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 10. srpna 2009 pokud jsou stříbrné tak budou mít někde na vnitřní straně víčka nebo na krčku korunky punc. Pokud jsou z nějakého prostého kovu tak tam někdy bývá malý nápis METAL nebo MET.
VS Odesláno 10. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 10. srpna 2009 Je to bída. Našel jsem jenom ruské časy koupené osobně v Moskvě v Gumu za 35 rublů šterlingů v 1988g. Ale mají výhodu, že ti je nikdo nerozkousá. Tak moc nikdo hubu neotevře. Ale ty asi stejně nechceš měnit. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Gilius Odesláno 12. srpna 2009 Autor Nahlásit Odesláno 12. srpna 2009 tak,před pěti minutama se zastavily....odchylka,co jsem si jen tak letmo všimnul,je dvě vteřiny do mínusu....to vážně jde!!!!
VS Odesláno 13. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 13. srpna 2009 tak,před pěti minutama se zastavily....odchylka,co jsem si jen tak letmo všimnul,je dvě vteřiny do mínusu....to vážně jde!!!! To nejsou digitálky, musíš je natahovat
Gilius Odesláno 14. srpna 2009 Autor Nahlásit Odesláno 14. srpna 2009 To já přece vím...ale nechtěl jsem na ně sahat......chtěl jsem vidět,jak dlouho půjdou(takže rezerva je asi 33 hodin) a zajímala mne odchylka.
Dantechno Odesláno 14. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 14. srpna 2009 (upraveno) Co s nima budes delat Gile? Das je k hodinari a nechas si je? Edit: Ctu ze je renovovat nebudes , tak si je nechas tak jak jsou nebo je posles dal? Upraveno 14. srpna 2009 uživatelem Dantechno
Gilius Odesláno 19. srpna 2009 Autor Nahlásit Odesláno 19. srpna 2009 tak jsou na výměnu: http://forum.chronomag.cz/index.php?showtopic=21639
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se