Jump to content

Recommended Posts

Posted

Přišel jsem ráno z práce a na stole našel tyhle DOXY.....stavoval se tata a prý je někde našel.Stačilo je natáhnout a jdou.....

tož pár rychlejch fotek:

Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.

Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.

Posted

On je nenašel někde venku....dělal debordelizaci a tam někde byly......

Vypadá to,že jsou stříbrné......klidně uvítám nějaké info.....přecejen je to někde jinde......

Posted

Proč mně nikdo nic nedá? :) Já najdu ráno na stole leda tak mouchu :D

Dobrý hodinky, škoda toho špatnýho ciferníku, ale jinak dobrý. Vyčistit, naleš***, sehnat ciferník a případně ručičky a budou parádní.

Materiál pouzdra podle těchhle fotek na stříbro nevypadá, je na vnitřní straně zadních plášťů nějaký značení?

Posted

Konečně máš nějaký pořádný hodinky :thumbsup_anim:

Kdyby's je pěkně zrenovoval, byl by to pěkný lapač na holky :smile_anim:

Já mám taky nějaký cibule a přijdou mi, jako držáky. 50 let je nikdo nenatáhnul, pak na ně sáhneš a jdou. Prostě poctivá hodinařina. Gratuluju!

Posted

Já nevím,jestli je to stříbro......nějak to nepoznám. Renovovat to asi nebudu,to není nic pro mne.....ale potěšilo to :)

EDIT - pořádný hodinky?? Obávám se,že přejezd autem,či pokousání by nepřežily :lol2: A lapač na holky.....mám jiné fígle :whistle:

Posted

Mimochodem...od devíti od rána odchylka nulanulanic......to mi přijde velmi slušný!!!!!

EDIT - stříbrné nejsou,jak jsem byl opraven a řádně poučen.......

Posted

pokud jsou stříbrné tak budou mít někde na vnitřní straně víčka nebo na krčku korunky punc. Pokud jsou z nějakého prostého kovu tak tam někdy bývá malý nápis METAL nebo MET.

Posted

Je to bída. Našel jsem jenom ruské časy koupené osobně v Moskvě v Gumu za 35 rublů šterlingů v 1988g. :)

Ale mají výhodu, že ti je nikdo nerozkousá. Tak moc nikdo hubu neotevře. :D

Ale ty asi stejně nechceš měnit.

Posted

tak,před pěti minutama se zastavily....odchylka,co jsem si jen tak letmo všimnul,je dvě vteřiny do mínusu....to vážně jde!!!!

Posted
tak,před pěti minutama se zastavily....odchylka,co jsem si jen tak letmo všimnul,je dvě vteřiny do mínusu....to vážně jde!!!!

To nejsou digitálky, musíš je natahovat :D

Posted

To já přece vím...ale nechtěl jsem na ně sahat......chtěl jsem vidět,jak dlouho půjdou(takže rezerva je asi 33 hodin) a zajímala mne odchylka.

Posted (edited)

Co s nima budes delat Gile? Das je k hodinari a nechas si je?

Edit: Ctu ze je renovovat nebudes , tak si je nechas tak jak jsou nebo je posles dal?

Edited by Dantechno