Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Přišel jsem ráno z práce a na stole našel tyhle DOXY.....stavoval se tata a prý je někde našel.Stačilo je natáhnout a jdou.....

tož pár rychlejch fotek:

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

On je nenašel někde venku....dělal debordelizaci a tam někde byly......

Vypadá to,že jsou stříbrné......klidně uvítám nějaké info.....přecejen je to někde jinde......

Odesláno

Proč mně nikdo nic nedá? :) Já najdu ráno na stole leda tak mouchu :D

Dobrý hodinky, škoda toho špatnýho ciferníku, ale jinak dobrý. Vyčistit, naleš***, sehnat ciferník a případně ručičky a budou parádní.

Materiál pouzdra podle těchhle fotek na stříbro nevypadá, je na vnitřní straně zadních plášťů nějaký značení?

Odesláno

Konečně máš nějaký pořádný hodinky :thumbsup_anim:

Kdyby's je pěkně zrenovoval, byl by to pěkný lapač na holky :smile_anim:

Já mám taky nějaký cibule a přijdou mi, jako držáky. 50 let je nikdo nenatáhnul, pak na ně sáhneš a jdou. Prostě poctivá hodinařina. Gratuluju!

Odesláno

Já nevím,jestli je to stříbro......nějak to nepoznám. Renovovat to asi nebudu,to není nic pro mne.....ale potěšilo to :)

EDIT - pořádný hodinky?? Obávám se,že přejezd autem,či pokousání by nepřežily :lol2: A lapač na holky.....mám jiné fígle :whistle:

Odesláno

Mimochodem...od devíti od rána odchylka nulanulanic......to mi přijde velmi slušný!!!!!

EDIT - stříbrné nejsou,jak jsem byl opraven a řádně poučen.......

Odesláno

pokud jsou stříbrné tak budou mít někde na vnitřní straně víčka nebo na krčku korunky punc. Pokud jsou z nějakého prostého kovu tak tam někdy bývá malý nápis METAL nebo MET.

Odesláno
tak,před pěti minutama se zastavily....odchylka,co jsem si jen tak letmo všimnul,je dvě vteřiny do mínusu....to vážně jde!!!!

To nejsou digitálky, musíš je natahovat :D

Odesláno (upraveno)

Co s nima budes delat Gile? Das je k hodinari a nechas si je?

Edit: Ctu ze je renovovat nebudes , tak si je nechas tak jak jsou nebo je posles dal?

Upraveno uživatelem Dantechno

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...