Hajek Odesláno 12. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 12. srpna 2009 (upraveno) No mě spíš zaráží ta koupel v ultrazvuku Jestli tam byly celé tak to jsi fakt machr, takové testy snad nedělala ani NASA Speedmasterům... Upraveno 12. srpna 2009 uživatelem Hajek
frista Odesláno 12. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 12. srpna 2009 No mě spíš zaráží ta koupel v ultrazvuku Jestli tam byly celé tak to jsi fakt machr, takové testy snad nedělala ani NASA Speedmasterům... Je to cely nejaky divny. Myslim, ze clovek, ktery se dostane k takove znacce asi nebude uplny neznalec, prece jen je to "vyssi divci", neb v mych predstavach jsou BFU nejvice ohromeni Brajtlema a zaslechli neco o fakt hustejch Omegach z Bonda, ale rozhodne ne UN. No a takovy clovek snad neni kaskader, aby delal alotrie s takovym skvostem. Nejsem z toho moudry, ale to logo na ciferniku se mi taky nezda (ale panove to uz dneska dovede spasovat dohromady kdejakej tiskar z Pataye). Ta fotka je dost desna, ale stejne to vypada, jak fejk. Potenzo, co ty na to - vyndej barvu ...
Senseeei Odesláno 12. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 12. srpna 2009 Potenzo, co ty na to - vyndej barvu ... My sme ho privitali on sem posle chce z nas asi urobit ale my sme a damu to mu riadne a potom si bude ze si z nas robil :****:
xbenny Odesláno 12. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 12. srpna 2009 Ahoj vsichni, jsem ti novy. Pravdepodobne jsem vlozil svuj pozadavek do spatneho fora. Takze jeste jednou sem. Dekuji za pomoc. Mam nadherne Ulysse nardin,ale bohuzel zastavili. Nedokazal by nekdo poradit, kde opravit? Byl jsem u Dusaka, ale ten je posila do nemecka a udajne to je zhruba na 4 mesice? Neznate nekoho z cech. . Dekuji Mam nadherne ... to mi zni podobne jako "nalezl jsem na pude za tramem unikatni"... Hodinky na ty fotce vypadaji nejak divne, ale to muze byt macenim v tech ultravzlycich...
Potenza0445 Odesláno 13. srpna 2009 Autor Nahlásit Odesláno 13. srpna 2009 ahoj vsichni jsem zpet. Omlouvam se vcera jsme byl na pivecku. Kazdopadne musim vsechny uklidnit o fejk se opravdu nejedna : ) ) Kupoval jsem je od znameho a nechal jsem si je overit. Jedna se 100% original:)
bandicoot Odesláno 13. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 13. srpna 2009 IMHO jsou totožný s tím odkazem od redda - odchylku jsem nenašel. Akorát jsou dobitý a blbě focený a tak vypadaj jak z čínský kovárny.
Vit Odesláno 13. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 13. srpna 2009 ahoj vsichni jsem zpet. Omlouvam se vcera jsme byl na pivecku. Kazdopadne musim vsechny uklidnit o fejk se opravdu nejedna : ) ) Kupoval jsem je od znameho a nechal jsem si je overit. Jedna se 100% original:) Opravdu jsi vzal celé hodinky (nerozložené) a dal jsi je do čističky?
Potenza0445 Odesláno 13. srpna 2009 Autor Nahlásit Odesláno 13. srpna 2009 Opravdu cele,ale ja do ni davam vsechny sve hodinky a bez problemu. . Dokonce jsme to rikal i u Dusaka v servisu a oni delaji to same. . .
Potenza0445 Odesláno 13. srpna 2009 Autor Nahlásit Odesláno 13. srpna 2009 tak pratele Hodinky jsem po vsech vasich doporucenich predal Servisnimu stredisku DUSAK. Budu Vas informovat o prubehu Poslu Vam pro pobaveni cenu opravy
Dantechno Odesláno 13. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 13. srpna 2009 Pokud se nepletu ten ultrazvuk je cisteni vibracemi nebo se pletu? To asi nebude dobre pro jemnou mechaniku.
Vit Odesláno 13. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 13. srpna 2009 Opravdu cele,ale ja do ni davam vsechny sve hodinky a bez problemu. . Dokonce jsme to rikal i u Dusaka v servisu a oni delaji to same. . . Myslel jsem, že je to pro hodinky nebezpečné.
Potenza0445 Odesláno 13. srpna 2009 Autor Nahlásit Odesláno 13. srpna 2009 Vubec netusim,ale kdyz jsem si byl nechat seridit hodinky u Bechyneho, tak me je take cistil v ultrazvuku. . .
Viktor Odesláno 13. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 13. srpna 2009 Ty hodinky na obrázku jsou divný a podle mě fake. To datumový okýnko je hnusný a špatně umístěný, cloní ho ručka chronografu, muselo by to být big date, aby to fungovalo. Takhle blbý okýnko by v UN snad nikdy neudělali. Ručky jsou taky hodně divný. Celý tohle vlákno je divný .
Potenza0445 Odesláno 13. srpna 2009 Autor Nahlásit Odesláno 13. srpna 2009 Presne tak, cisti se vibraci. . Ty hodinky na obrázku jsou divný a podle mě fake. To datumový okýnko je hnusný a špatně umístěný, cloní ho ručka chronografu, muselo by to být big date, aby to fungovalo. Takhle blbý okýnko by v UN snad nikdy neudělali. Ručky jsou taky hodně divný. Celý tohle vlákno je divný . Muzu ujistit, ze se jedna o Original! ! !
Vit Odesláno 13. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 13. srpna 2009 Opravdu cele,ale ja do ni davam vsechny sve hodinky a bez problemu. . Dokonce jsme to rikal i u Dusaka v servisu a oni delaji to same. . . Vyházel jsem z tohoto starého vlákna (příspěvek č.10.
Potenza0445 Odesláno 13. srpna 2009 Autor Nahlásit Odesláno 13. srpna 2009 Koukal jsem na to a musim rict zajimave. Parvdepodobne s UZ cistickou koncim, netusil jsme absolutne. .
NIGHTinGALE Odesláno 13. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 13. srpna 2009 Vubec netusim,ale kdyz jsem si byl nechat seridit hodinky u Bechyneho, tak me je take cistil v ultrazvuku. . . Ty si trošku pleteš pojmy s dojmy Ano, v UZ čističce se čistí hodinky, ale ne celé. Ideální je třeba na vyčištění tahu (kovového pásku). Ale ten se z hodinek sundá. Pokud se čistí součástky, tak jsou hodinky rozdělané a strojek rozebrán. Jestli jsou hodinky fake či nikoliv, to podle fotek nepoznám, každopádně jsou hnusný.
Potenza0445 Odesláno 13. srpna 2009 Autor Nahlásit Odesláno 13. srpna 2009 Nevedel jsme, kazdopodne uz vim jak na to
Potenza0445 Odesláno 13. srpna 2009 Autor Nahlásit Odesláno 13. srpna 2009 Ty si trošku pleteš pojmy s dojmy Ano, v UZ čističce se čistí hodinky, ale ne celé. Ideální je třeba na vyčištění tahu (kovového pásku). Ale ten se z hodinek sundá. Pokud se čistí součástky, tak jsou hodinky rozdělané a strojek rozebrán. Jestli jsou hodinky fake či nikoliv, to podle fotek nepoznám, každopádně jsou hnusný. Jsou jeste ty ruzove damske hodinky?
Viktor Odesláno 13. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 13. srpna 2009 Muzu ujistit, ze se jedna o Original! ! !
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se