Gilius Odesláno 14. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 14. srpna 2009 u mne pořád stejný.....ana/digi.....sice po příchodu na Ch jsem chvilku měl mechanické období,ale ty ana/digi jsou to,co se mi líbí pořád a nejvíc.
spiderer Odesláno 14. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 14. srpna 2009 bandi - to uz je ale stara kolaz, vic nez polovina tam chybi, navic tohle byl malej obrazek tak sem tam hodil jen neco.. vsechno uz bych dneska asi dohromady nebyl schopnej dat
robl.7 Odesláno 14. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 14. srpna 2009 Me na forum privedl kamarad, ktery uz tady byl registrovany. S tim, ze jsem si chtel koupit nejake jedny pekne B-Uhr. Jelikoz on mel moc pekne Steinharty. No a dopadlo to tak, ze mam drazsi hodinky nez auto. Tak to asi nemáš moc drahé auto. No na něčem se ušetřit musí...
Dantechno Odesláno 14. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 14. srpna 2009 bandi - to uz je ale stara kolaz, vic nez polovina tam chybi, navic tohle byl malej obrazek tak sem tam hodil jen neco.. vsechno uz bych dneska asi dohromady nebyl schopnej dat Kdyz to vidim , tak mas osobni zkusenost s velkym mnozstvim krasnych hodinek. A asi jsi mel oblibene Omegy , nebo?
Varadero Odesláno 14. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 14. srpna 2009 Tak to asi nemáš moc drahé auto. No na něčem se ušetřit musí... Jsem si mohl myslet,ze to nejak okomentujes. Nahodou Passik porad jezdi. Uz se ale pracuje na novem.
spiderer Odesláno 14. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 14. srpna 2009 Kdyz to vidim , tak mas osobni zkusenost s velkym mnozstvim krasnych hodinek. A asi jsi mel oblibene Omegy , nebo? Omegy mam oblibene porad
robl.7 Odesláno 14. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 14. srpna 2009 Jsem si mohl myslet,ze to nejak okomentujes. Nahodou Passik porad jezdi. Uz se ale pracuje na novem. V poho kámo.
Dantechno Odesláno 14. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 14. srpna 2009 Omegy mam oblibene porad Premyslel jsem o nejakych vintage do 500 USD k vanocum ale zatim me trochu odaradila velikost, vetsinou do 35mm....
spiderer Odesláno 14. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 14. srpna 2009 Premyslel jsem o nejakych vintage do 500 USD k vanocum ale zatim me trochu odaradila velikost, vetsinou do 35mm.... Fakt je ten, ze vetsina jich je skutecne malych, vyjimecne jsou i treba 37-38mm, ale moc jich neni Ale fakt je ten, ze nez jsem si zvyknul na olbrimi prumery 44mm tak mi i vetsina tech 35-36mm prisla v pohode nositelna a nevypadalo to blbe
Návštěvník Kamil Odesláno 14. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 14. srpna 2009 Tady jsou nějaký starší kufříky (ještě patery mi kromě nových přírůstků zbyly ):
Senseeei Odesláno 14. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 14. srpna 2009 Ked som zacal pokukovat po hodinkach, do oka mi padli prve tieto: chcel som "kovove s modrym cifernikom" Po mesiaci som chcel tieto: A ani po prichode na forum som nazor nezmenil A stale hutam ci som mal. Je to tak 50:50
Kalifx Odesláno 14. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 14. srpna 2009 Moje první hodinky na Chronomagu byly tyhle: Měl jsem je rád. Před Chronomagem jsem dlouhá léta nosil nějaký CASIO Edifice. A ještě dřív digitálky. A jako dítě mechanický Poljoty, který jsem dostal na Vánoce od našich. A byl jsem taky spokojenej, páč jsem věhlasný značky moc nesledoval. Tenkrát mně přišlo, že utratit víc jak 5000,- Kč za hodinky je absolutní a neomluvitelná pitomost...
Jarett Odesláno 14. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 14. srpna 2009 No a dopadlo to tak, ze mam drazsi hodinky nez auto. Sakriš .... s takovým přístupem bych měl strach s nima chodit, aby mi někdo v podvečer v parku neusekl ruku mačetou
brett Odesláno 14. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 14. srpna 2009 Sakriš .... s takovým přístupem bych měl strach s nima chodit, aby mi někdo v podvečer v parku neusekl ruku mačetou Záleží taky trochu na ceně auta ... :-)
sam77777 Odesláno 14. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 14. srpna 2009 vkus ne ale ochotu utratit za hodinky tolik, až tomu ani sám nevěřím. ... vždy jsem nosil drahé hodinky ale musel usem je získat levně nebo nic. Nejlepší kup byl v Rakousku Sanyo na ulici za 70 šilinků od bězdomovce a pak jsem je viděl v německu a stály 2800 marek
lib Odesláno 14. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 14. srpna 2009 vkus ne ale ochotu utratit za hodinky tolik, až tomu ani sám nevěřím. ... vždy jsem nosil drahé hodinky ale musel usem je získat levně nebo nic. Nejlepší kup byl v Rakousku Sanyo na ulici za 70 šilinků od bězdomovce a pak jsem je viděl v německu a stály 2800 marek
brett Odesláno 14. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 14. srpna 2009 Lze celkem spolehlivě konstatovat, že vkus se zlepšuje a tříbí. Bohužel i nenažranost (alespoň moje). Nejdřív stačilo mít alespoň jedny. Jenže co ty jiné, taky pěkné. Tak jo, budu mít dvoje. Jo, ale ještě než příjdou druhé už šilhám po třetích atd... atd.. To je zhouba! Moje žena jen tuší, co jsem letos dal za hodinky, ale tušit neznamená vědět! Zaplať pánbůh!
Návštěvník Tada Odesláno 14. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 14. srpna 2009 Vliv na vkus? Zhoubný - máloco už mi je recht Objevil jsem chronomag, koupils si Steinhart Chrono II, krátce po první srazu krásný vintage chronograf, hned potom následovaly signal s budíkem, v zápětí primsporty obou generací a nakonec Vulcain Cricket... Co bude dál? Možná nějaké kapesní přestavěné na náramkové nebo nějaký vintage rattrapante chronograf...
XXXfazerXXX Odesláno 15. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 15. srpna 2009 Vliv Chronomagu-----Jan,kapitola devata,vers dvacet pet.........................Vim jen,ze jsem byl slepy a nyni vidim
Gorg Odesláno 16. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 16. srpna 2009 vkus ne ale ochotu utratit za hodinky tolik, až tomu ani sám nevěřím. ... vždy jsem nosil drahé hodinky ale musel usem je získat levně nebo nic. Nejlepší kup byl v Rakousku Sanyo na ulici za 70 šilinků od bězdomovce a pak jsem je viděl v německu a stály 2800 marek Jojo, čorka
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se