Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Návštěvník Snow
Odesláno
o tom by se asi dalo dlouze diskutovat - stroj je stejný, 5ti motorový jako v hodinkách za 500usd a pokud celotitanové opláštění, titanový tah a zlaté doplňky považujete za technologický zázrak tak budiž - ten "technologický" zázrak totiž zvedá cenu o dalších 4500usd

A je to tady :lol: , kardinálně jsem se se svým Králem G zmýlil, budiž mi chabou omluvou, že digitálkám nerozumím. YPO obdivuji Tvůj přehled napříč celým spektrem hodinářských výrobků kuk.gif.

• Odpovědi 54
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno (upraveno)
A je to tady :lol: , kardinálně jsem se se svým Králem G zmýlil, budiž mi chabou omluvou, že digitálkám nerozumím. YPO obdivuji Tvůj přehled napříč celým spektrem hodinářských výrobků kuk.gif.

Spis bych to videl tak, ze otazka "ktere jsou Kralem G" je dost subjektivni. Z pohledu vetsiny lidi kolem gecek to budou urcite Frogmany, z pohledu vyrobniho programu firmy Casio to bude rada MR-G. O tom, ktere z teto rady se muzeme jen dohadovat. Ale to muze rozsoudit asi nekdo z clenu kteri se o tyto digitalky zajimaji dele.

Upraveno uživatelem Dantechno
Odesláno

No králem Géček budou možná úúplně první DW-5000C, po těch se sběratelé dneska můžou utlouct a vždy se prodají mnohonásobně dráž, než kdysi stály nové. A to od té doby uteklo "jen" 26 let.

post-97-1250669725.jpg

Odesláno

ať tu napíšete,co chcete....Frogman je král.......bráno v celosvětovém měřítku(opusťme zaprděnej českej dvoreček)......a ty hranatý humusy řady 5xxx tu vůbec nezmiňujte..... :lol:

Návštěvník YPO
Odesláno

to je tím, že si oplachuji pytlík vlažnou vodou - zkus to, funguje to :)

Odesláno

kral G budu pre mna hodinky s funkciami:

-cas

-svetovy cas vratane skutocneho GMT/UTC

-stopky co pocitaju do viac nez 24h idealne 100h

-timer co odpocita viac nez 60min -------||--------

-automaticke podsvietenie naklonenim, ale vypnutelne

-vypnutelny zvuk tlacitok

-solar (na tomto netrvam)

-tlacitho light uprostred hodiniek dole

-radio co funguje v EU

-a ziadne blbosti navyse, ale hlavne ani o jednu z vyssie menovanych menej

ak taketo hodinky poznate postnite sem typ a ja hned pridelim svoj hlas :)

• po měsících...
  • po měsících...
Návštěvník cecil
Odesláno

jednoznačně frogman, historie a neupadávající zájem o tento model v jakémkoliv provedení mluví za vše.

Odesláno

Ahoj,také hlasuji pro model RISEMAN bo jsou to designově i co se týče funkcí velmi zajímavé hodinky.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...