Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 54
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno
to je parada! mam chut to zkusit...! :D

Jo vypadá to zajímavě a hlavně jednoduše, hodinky by to mohly snad ve zdraví přežít. Někde jsem četl, že Japonci zkoušeli frogmany na tlak a až těsně pod 100 bar jim zapadla tlačítka a prolomilo se sklíčko. Tady ty jak vidno vydrží víc.

Odesláno
Stejne se s nima nebudes potapet do 1000 metru Bohusu .Takze z meho hlediska je to uprava na prd.Ty tak maximalne do 2 metru :snorkle:

No víc ani nemůžu, furt sa mi ztáca voda z bazéna.

Odesláno (upraveno)
u mna je kral G-ciek tento /obycajny/ model..

Myslis tim radu 5600 bez radia a solaru nebo primo tento model s radiem a solarem?

Upraveno uživatelem grakij
Odesláno (upraveno)
Myslis tim radu 5600 bez radia a solaru nebo primo tento model s radiem a solarem?

V g ckach sa prilis detailne neorientujem, ale tento model bez solaru a radia sa mi vybavi, ked pocujem "g shock". solar aj radio chapem ako referenciu k 21 storociu, osobne by som prinajmensom radio ozelel kedykolvek. s radiom ci bez, su to podla mna nadcasove hodinky hodne guggenheimovho muzea :)

edit: obrazok - "vintage" 5600

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Upraveno uživatelem instant
  • po měsících...
  • po 4 týdnech...
Návštěvník quartzik
Odesláno

Král má bejt pořádnej z kovu a udělaněj v japánii nikoliv v čajně. Třeba DW-5600C, nebo kovovej Frogman, ten se dělá ještě v Japonsku ne?

Návštěvník quartzik
Odesláno

Frogmany mám, ale nepřijdou mi zas až tak výjimečný. Ale jsou to jediný šoky, které si chci ponechat, páč mají kovové pouzdro a dělají je asi stále v Japonsku, že(?). Nejvíc mě s..e, že mají solar, páč mám rád surovou klasiku bez komerčních hloupostí.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...