nAscA Odesláno 31. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 31. prosince 2009 To je tim, ze jste Frogmany nikdy na vlastni oci nevideli.
Gilius Odesláno 31. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 31. prosince 2009 To je tim, ze jste Frogmany nikdy na vlastni oci nevideli. To je možná velmi trefná připomínka!!!! Frogman jsou naživo fantastické G-shocky!!!!!
majorZeman Odesláno 31. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 31. prosince 2009 Faktje,ze se mi moc libi i ty risemany ,ale asi frogmani budou frogmani :-D
bohush Odesláno 6. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2010 Králem by se mohly stát G-shocky WR 1000 m - velmi zajímavá hydro úprava
bohush Odesláno 6. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2010 to je parada! mam chut to zkusit...! Jo vypadá to zajímavě a hlavně jednoduše, hodinky by to mohly snad ve zdraví přežít. Někde jsem četl, že Japonci zkoušeli frogmany na tlak a až těsně pod 100 bar jim zapadla tlačítka a prolomilo se sklíčko. Tady ty jak vidno vydrží víc.
majorZeman Odesláno 6. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2010 Stejne se s nima nebudes potapet do 1000 metru Bohusu .Takze z meho hlediska je to uprava na prd.Ty tak maximalne do 2 metru
bohush Odesláno 6. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2010 Stejne se s nima nebudes potapet do 1000 metru Bohusu .Takze z meho hlediska je to uprava na prd.Ty tak maximalne do 2 metru No víc ani nemůžu, furt sa mi ztáca voda z bazéna.
instant Odesláno 6. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2010 u mna je kral G-ciek tento /obycajny/ model.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
grakij Odesláno 6. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2010 (upraveno) u mna je kral G-ciek tento /obycajny/ model.. Myslis tim radu 5600 bez radia a solaru nebo primo tento model s radiem a solarem? Upraveno 6. ledna 2010 uživatelem grakij
majorZeman Odesláno 6. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2010 Me nepripadaji ,ze malo pipaj ,jsou to dobre hodinky klasiky
instant Odesláno 6. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2010 (upraveno) Myslis tim radu 5600 bez radia a solaru nebo primo tento model s radiem a solarem? V g ckach sa prilis detailne neorientujem, ale tento model bez solaru a radia sa mi vybavi, ked pocujem "g shock". solar aj radio chapem ako referenciu k 21 storociu, osobne by som prinajmensom radio ozelel kedykolvek. s radiom ci bez, su to podla mna nadcasove hodinky hodne guggenheimovho muzea edit: obrazok - "vintage" 5600 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 6. ledna 2010 uživatelem instant
t2 Odesláno 6. října 2010 Nahlásit Odesláno 6. října 2010 edit: obrazok - "vintage" 5600 Trochu tě poopravím, tohle nejsou "vintage" ale současné DW 5600 s modulem 1545.
Návštěvník quartzik Odesláno 1. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2010 Král má bejt pořádnej z kovu a udělaněj v japánii nikoliv v čajně. Třeba DW-5600C, nebo kovovej Frogman, ten se dělá ještě v Japonsku ne?
Návštěvník quartzik Odesláno 1. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2010 Frogmany mám, ale nepřijdou mi zas až tak výjimečný. Ale jsou to jediný šoky, které si chci ponechat, páč mají kovové pouzdro a dělají je asi stále v Japonsku, že(?). Nejvíc mě s..e, že mají solar, páč mám rád surovou klasiku bez komerčních hloupostí.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se