Alina Odesláno 18. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 18. srpna 2009 před renovací Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Alina Odesláno 18. srpna 2009 Autor Nahlásit Odesláno 18. srpna 2009 po renovaci EDIT - zmenšil jsem fotky,mimo sekci fotogalerie je optimální velikost 800x600. Gilius Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
PavelK Odesláno 18. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 18. srpna 2009 po renovaci Jsou parádní, včetně rybího řemínku. Gratuluju. Ještě kdyby tak šlo něco udělat s potiskem lunety.
Dantechno Odesláno 18. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 18. srpna 2009 Ten remen je jedovatej . Co to tritium sviti to jeste?
Hajek Odesláno 18. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 18. srpna 2009 No špica! Takové fantaskní a zvířátkové
Alina Odesláno 18. srpna 2009 Autor Nahlásit Odesláno 18. srpna 2009 tritium je na tom hodně špatně, když to pujde, zkusím to vyfotit ve tmě, ale včera v kině jsem mžourala jak blbec Jsou parádní, včetně rybího řemínku. Gratuluju. Ještě kdyby tak šlo něco udělat s potiskem lunety. luneta v pořádku, to zkreslila fotka....jinak děkuji
Alina Odesláno 19. srpna 2009 Autor Nahlásit Odesláno 19. srpna 2009 tak ten remen je vostrej řemen made by šíma prague , vlkouš, je vostrej, ale dobrej
Gilius Odesláno 19. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 19. srpna 2009 Prokoukly a řemen je oživil......pěkné,pěkné!!!!
NIGHTinGALE Odesláno 22. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 22. srpna 2009 Dobrá věc se podařila, super, Alino. Řemen z jedovaté žáby a k tomu ručky v barvě Rákosníčka, to je fakt super kombinace. A ciferník je taky parádní, žádná patina. Jen škoda toho pochromování, kdyby byly nerezové, byla by to bomba.
mischa Odesláno 22. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 22. srpna 2009 krásná renovace. Chvíli jsem přemýšlel, jestli má smysl renovovat hodinky v ceně pár stokorun se strojem, který má kolíkový krok stejně jako budíky.... Ale tohle mě přesvědčilo, že není podstatné, jak drahé hodinky se renovují, ale jaký je výsledek a s ohledem na význam daného kousku pro jeho majitele to opravdu dává smysl. A jsou opravdu hezké, ostatně jako většina kousků od Sicury
abbot Odesláno 22. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 22. srpna 2009 Moc hezký, jen mě napadá neni tritium v takhle starejch kouskách zdraví škodlivý ?
Návštěvník Snow Odesláno 22. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 22. srpna 2009 Ani by mě nenapadlo, jak dobře mohou hodinky vypadat. Otázkou je, v jakém stavu byl číselník před renovací. Před ní na něj nebylo přes poničené sklíčko ani vidět. Zato řemen se nepovedl, chtěl bych dát ostřejšího smejlíka, ale by to nevhodné, takže .
Alina Odesláno 22. srpna 2009 Autor Nahlásit Odesláno 22. srpna 2009 Moc hezký, jen mě napadá neni tritium v takhle starejch kouskách zdraví škodlivý ? tritium má poločas rozpadu 12,4 let, vzhledem k množství a stáří hodinek se nemusím bát třetího oka .
Alina Odesláno 22. srpna 2009 Autor Nahlásit Odesláno 22. srpna 2009 Ani by mě nenapadlo, jak dobře mohou hodinky vypadat. Otázkou je, v jakém stavu byl číselník před renovací. Před ní na něj nebylo přes poničené sklíčko ani vidět. Zato řemen se nepovedl, chtěl bych dát ostřejšího smejlíka, ale by to nevhodné, takže . číselník byl v pořádku, proběhlo rutinní čištění, původní sklo maskovalo. Celý mi to udělalo radost, při kvalitě stroje i pouzdra to podle mne těžko může být lepší. Kritiku řemenu přijímám s tím, že záměr byl mít extravaganci, třeba i kontroverzní. Simon ušil a já jsem spokojená.
Ruda Odesláno 22. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 22. srpna 2009 tritium má poločas rozpadu 12,4 let, vzhledem k množství a stáří hodinek se nemusím bát třetího oka . a jak jsou starý?
vojt Odesláno 22. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 22. srpna 2009 Pěkná renovace! A vzhledem k tomu, že to bude nosit dáma, řemen mi přijde úplně perfektně šmrncovní.
Alina Odesláno 22. srpna 2009 Autor Nahlásit Odesláno 22. srpna 2009 a jak jsou starý? tipuju šedesátý léta minulýho století
JII. Odesláno 22. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 22. srpna 2009 Renovace super, ale ten řemen mně osobně moc nesedí.
Ruda Odesláno 22. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 22. srpna 2009 tipuju šedesátý léta minulýho století to ho tam ještě pár procent (do 10) původního množství bude jinak povedená renovace a zajímavý řemen
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.