Dantechno Odesláno 19. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 19. srpna 2009 Zdroj TECHNICAL DATA Case: ?Big Bang? diameter 44.5 mm in 5N gold, with satin-finish end pieces Bezel: Black, satin-polished ceramic with 6 titanium H-shaped screws ? sunken, polished and blocked Crystal: Sapphire crystal with interior/exterior anti-reflection treatment Bezel lug: Black composite resin Lateral inserts: Black composite resin Back: Gold 5N with sapphire crystal, interior anti-reflection treatment with opaque Manchester United logo Crown: 5N gold with black rubber insert Push-pieces: 5N, rectangular with black rubber insert Water-resistance: 100 m or 10 ATM Dial: Matte black microblasted with red index appliqués markers, yellow motion-work, 45-minute counter with yellow figures at 9:00, red Red Devil logo in the counter at 3:00 Hands: Brilliant black with yellow luminescent feature, red chronograph hand Movement: 45-minute counter mechanical chronograph with automatic winding, Hublot HUB45 calibre No of components: 252 Rubies: 55 Bridges: Polished, satin-finish with chamfered edges Screws: Black PVD Calendar: Rectangular aperture at 6:00 with yellow date Oscillating weight: Tungsten carbide with dimpled surface coated with black PVD Bottom plate: Sand-blasted; rhodium-plated Barrel: With reinforced spring Escapement: Glucydur balance spring Power reserve: 42 hours Strap: Adjustable black Gummy alligator Clasp: 5N gold and black PVD deployant clasp Limited Edition: 99 numbered pieces 01/99 - 99/99
mrakodrap Odesláno 19. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 19. srpna 2009 Já nevím, ale některé modely Hublotu jsou naprosto otřesné. Kam se hrabe Breitling ze svou pověstí hodinek pro kolotočáře. Tyhle a mnohé další Hubloty je strčí hravě do kapsy.
Dantechno Odesláno 19. srpna 2009 Autor Nahlásit Odesláno 19. srpna 2009 (upraveno) mrakodrap napsal: Já nevím, ale některé modely Hublotu jsou naprosto otřesné. Kam se hrabe Breitling ze svou pověstí hodinek pro kolotočáře. Tyhle a mnohé další Hubloty je strčí hravě do kapsy. Me hlavne nesedi barva pouzdra. Kdyby to ruzove zlato nahradili cernou upravou, mozna by si malinko polepsili. Upraveno 19. srpna 2009 uživatelem Dantechno
mnovace Odesláno 19. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 19. srpna 2009 kdyby měli všechny šroubky, jak na lunetě, tak na řemenu srovnané a vykašlali se na tu debilní postavičku na subdialu, tak se na to dá dívat, jinak je to ale kentus
Senseeei Odesláno 19. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 19. srpna 2009 Ale Sir Alex Ferguson (ci ako sa to pise) by ich mozno bral. Darmo Hublot je uz ina liga
Well Odesláno 19. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 19. srpna 2009 Jste starý konzervy . Klidně bych je nosil .
Návštěvník Snow Odesláno 19. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 19. srpna 2009 Hublot mě irituje jen se na něj podívám. Už jsem psal nejméně dvakrát, že je smutné, když firma honosící se kosmickými materiály pouzder, svou vlastní televizí a podobnými extravagancemi není schopna vybočit ze své lajny a konečně udělat alespoň trošičku jiný tvar pouzdra. Variace, bílý, zelený, černý, platinový, zlatý a nevím, jaký nic nového nepřinášejí. Tenhle podobný neduh se týká další prémiové firmy, jejíž název je wyler Geneve. Přikládám obrázek typických hodinek wyler. V tomto případě se jedná o limitku Paris-Dakar, zde se stal wyler oficiální časomírou. zdroj http://www.lacotedesmontres.com/No_6823.htm
Well Odesláno 19. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 19. srpna 2009 Porsche 911 taky vypadá pořád stejně - stejně dobře. Ty Wylerky nemají chybu!
Dantechno Odesláno 19. srpna 2009 Autor Nahlásit Odesláno 19. srpna 2009 Jen pro uplnost doplnim znak fotbaloveho tymu Manchester United prezdivaneho rudi dablove.
Gilius Odesláno 19. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 19. srpna 2009 Red Devils se též říkalo(a říká) anglickým výsadkářům
cigi Odesláno 19. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 19. srpna 2009 Podle mě reklamní, nebo řekněme fanouškovské hodiky světové extratřídy!! kdyby něco takovýho nabízela slavia, mám je. Ale jinak mi evokují televizní reklamu na nějaký sexuálně povzbuzující prášky
Dantechno Odesláno 19. srpna 2009 Autor Nahlásit Odesláno 19. srpna 2009 Jeste jedna variace , tentokrat 41 mm - Black Pink Bang.
safi Odesláno 19. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 19. srpna 2009 Buď Hublot miluješ, nebo nenávidíš. Nic mezi tím :-) a to se mi líbí
Well Odesláno 19. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 19. srpna 2009 Dantechno napsal: Jeste jedna variace , tentokrat 41 mm - Black Pink Bang. Tak to bude spíš pro ženský.
911 Odesláno 19. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 19. srpna 2009 neco pro ty, pro ktere je Hublo drahe. zamerne davam vetsi foto abyste si vychutnali detaily
Návštěvník Snow Odesláno 19. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 19. srpna 2009 Well napsal: Porsche 911 taky vypadá pořád stejně - stejně dobře. Silueta snad, ale to, že Porsche vypadá pořád stejně, běž vyprávět pravověrným fandů značky .
spiderer Odesláno 19. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 19. srpna 2009 Wyler Geneve se mi z fotek libi velice, ale naprosto netusim jak by dopadlo setkani nazivo.. navic co jsem koukal na ceny tak jsou taky vejs nez by se mi libilo..
sibirnaya Odesláno 20. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 20. srpna 2009 (upraveno) Snow napsal: Silueta snad, ale to, že Porsche vypadá pořád stejně, běž vyprávět pravověrným fandů značky . Romane, kdyz uz resis 911, tak tam mas postnout 997, a ne Carrera GT... Upraveno 20. srpna 2009 uživatelem sibirnaya
Návštěvník Snow Odesláno 20. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 20. srpna 2009 (upraveno) sibirnaya napsal: Romane, kdyz uz resis 911, tak tam mas postnout 997, a ne Carrera GT... Díky za opravu . Upraveno 20. srpna 2009 uživatelem Snow
kopl2005 Odesláno 20. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 20. srpna 2009 no za Hublot Big Bang Luna Rossa bych se vážně nezlobil :-)
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se