Hanz21 Posted August 19, 2009 Report Posted August 19, 2009 Již asi před měsícem jsem si udělal radost a pořídil si něco s bílým číselníkem a trochu konzervativnějším designem a jsem velmi spokojen. Model Pontos jsem chtěl již od počátku mé mánie, i když kulatou verzi, ale na konec u mě zvítězil model PT6117 s datumovkou na pozici šest (počkal jsem si skoro čtyři roky). Je v nich kalibr ML-115, ale samozřejmě se jedná o klasický ETA strojek, vyzdobený logem ML a ženevskými pruhy Rozměry jsou 49x35 v max. Šířka řemenu je 22mm a na řemenu je bezpečnostní spona ML Korunka má dle mého názoru velmi povedené vroubkování a je na ní opět logo ML Sklíčko je safírové, ze zadní strany je průhled na kalibr Hodinky dorazily ve velmi povedené etuji navozující relativní luxus :-) Přesnost jsem neměřil, není to to prvořadé co mě na hodinkách zajímá... Zpracování se mi zdá velmi kvalitní a hodnotné, které odpovídá ceně. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.
cody Posted August 19, 2009 Report Posted August 19, 2009 Tak at delaji radost Hranate me vetsinou neberou, ale tyhle bych v pohode nosil. (mozna by si zaslouzili vice fotek - spona,kalibr,cifernik - v detailu)
Well Posted August 20, 2009 Report Posted August 20, 2009 (edited) Moc pěkný . Vybral jsi dobře. Edited August 20, 2009 by Well
Hanz21 Posted August 20, 2009 Author Report Posted August 20, 2009 Díky chlapi, nějaké fotky přidám, jen s tím časem je to ted takové jalové :-)
brett Posted August 20, 2009 Report Posted August 20, 2009 .. decentní... .. fakt hezké... Gratulace!
Dali Posted August 21, 2009 Report Posted August 21, 2009 Gratuluju, poslední kolekce ML mě nějak neoslovuje, ale tyhle jsou moc pěkné.
cigi Posted August 21, 2009 Report Posted August 21, 2009 Páni, to jsou pěkně trefený hranáče ! gratuluju. Nad průměr je zvedá ta profilace ciferníku u datumky - to čumim, jak se to povedlo.
Hanz21 Posted August 22, 2009 Author Report Posted August 22, 2009 Nějaké ty slíbené další fotky... Jinak díky všem za reakce! Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.
georginoo Posted June 20, 2010 Report Posted June 20, 2010 njn... Mauricky.. Kráásnéé.. Až budou penízky, tak určitě pořídím.
bena_1 Posted June 26, 2010 Report Posted June 26, 2010 Aktuálně sháním oblekovky a to je fakt dobrá volba!!!! za rozumnou cenu
Recommended Posts