Hanz21 Odesláno 19. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2009 Již asi před měsícem jsem si udělal radost a pořídil si něco s bílým číselníkem a trochu konzervativnějším designem a jsem velmi spokojen. Model Pontos jsem chtěl již od počátku mé mánie, i když kulatou verzi, ale na konec u mě zvítězil model PT6117 s datumovkou na pozici šest (počkal jsem si skoro čtyři roky). Je v nich kalibr ML-115, ale samozřejmě se jedná o klasický ETA strojek, vyzdobený logem ML a ženevskými pruhy Rozměry jsou 49x35 v max. Šířka řemenu je 22mm a na řemenu je bezpečnostní spona ML Korunka má dle mého názoru velmi povedené vroubkování a je na ní opět logo ML Sklíčko je safírové, ze zadní strany je průhled na kalibr Hodinky dorazily ve velmi povedené etuji navozující relativní luxus :-) Přesnost jsem neměřil, není to to prvořadé co mě na hodinkách zajímá... Zpracování se mi zdá velmi kvalitní a hodnotné, které odpovídá ceně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cody Odesláno 19. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2009 Tak at delaji radost Hranate me vetsinou neberou, ale tyhle bych v pohode nosil. (mozna by si zaslouzili vice fotek - spona,kalibr,cifernik - v detailu) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Well Odesláno 20. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2009 (upraveno) Moc pěkný . Vybral jsi dobře. Upraveno 20. srpna 2009 uživatelem Well Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hanz21 Odesláno 20. srpna 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2009 Díky chlapi, nějaké fotky přidám, jen s tím časem je to ted takové jalové :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brett Odesláno 20. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2009 .. decentní... .. fakt hezké... Gratulace! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dali Odesláno 21. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2009 Gratuluju, poslední kolekce ML mě nějak neoslovuje, ale tyhle jsou moc pěkné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cigi Odesláno 21. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2009 Páni, to jsou pěkně trefený hranáče ! gratuluju. Nad průměr je zvedá ta profilace ciferníku u datumky - to čumim, jak se to povedlo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hanz21 Odesláno 22. srpna 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2009 Nějaké ty slíbené další fotky... Jinak díky všem za reakce! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JII. Odesláno 22. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2009 Hrany mám rád a těmhle sedí pefektně! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brett Odesláno 22. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2009 I like it ... :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
georginoo Odesláno 20. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2010 njn... Mauricky.. Kráásnéé.. Až budou penízky, tak určitě pořídím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bena_1 Odesláno 26. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2010 Aktuálně sháním oblekovky a to je fakt dobrá volba!!!! za rozumnou cenu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se