Baker Odesláno 10. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 10. srpna 2009 Dobry vecer vsem, barvu a velikost (ta bude jeste zalezet na tech. moznostech) mame vybranou. Ted bych finalni design vytvoril a odhlasoval v nekolika krocich: - Luneta "L" - Vnitrni mezikrouzek "M" - Cifernik + nazev "C" - Rucky "R" - Dynko "D" Budu vzdy predkladat dva navrhy (vic nema smysl, jinak se nedomluvime) a to ty o kterych se psalo nejvic. Doporucuji si nahled pripadne vytisknout ve spravnem meritku, at mate predstavu o citelnosti nekterych casti. Hlasovani bude probihat nasledujicim zpusobem: L1. volim variantu 1 L2. volim variantu 2 L0. nelibi se mi zadna z variant (v tomto pripade budeme vymyslet dal) Kazdy bude hlasovat pro jednu variantu (nic podobneho jako 1. preziju i 2.). Jakmile se stane, ze nektera volba dosahne vetsiny, hlasovani ukoncim, promazu vlakno, kde necham pouze posledni aktualni seznam a vrhneme se na dalsi krok. Takze hlasujte pro svoji variantu vcas. Pokud jsem na neco zapomel, doplnte me. Pozadal bych vsechny, kteri tuto limitku pouze sleduji a nechteji se ji zucastnit, aby sem neprispivali nebo se pripiste na seznam zajemcu. (pokud mate nejaky napad, poslete mi nebo nekteremu zajemci SZ, na nem pak bude, zda napad zverejni - jedna se napriklad o nazev limitky apod.). Takze zaciname Luneta
NATY Odesláno 11. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 11. srpna 2009 L1. - Baker L1. - YasheQ L1. - Donuts L1. - utrejch L1. - brett L2. - Tada L0. - Well - druhá varianta je divná a první je moc obyčejná. Myslím, že máme na víc.... Baker má na víc :-) . L1. - japa L1. - pavča L2. - JiříR L1. - spiderer L2. - Kamil L2. - Hugo14 L1. - farářskej L2. - bubik L2. - ricous - pokud by byl problém s tiskem názvu měst, navrhuji zanechat "jednohodinový" číselný odestup L2. - Jaem L2. - kibi L2. - little_w (EDIT: nemohl bys aspon ZKUSIT trosku jiny font? tohle je fakt tak studeny, technokraticky font...) L1. - navi L2. - maty L1. - nightingale L1. - Varadero L1. - Stampee L2. - bandicoot (velikost fontu na L1 je moc "potápková") L2. - Apep L1. - Kubson L1. - Frantik L2. - PavelK L1. - sibirnaya L2. - nitram + ako píše ricous L1. - honza L1. - MarcelG L1. - NATY
Baker Odesláno 11. srpna 2009 Autor Nahlásit Odesláno 11. srpna 2009 Takze koncim prvni hlasovani. Vysledek je L1: 19, L2: 14 Vetsina se vyslovila pro variantu L1. Varianta L2 je mimo hru. Protoze bych byl rad, aby byli spokojeni vsichni, zkusme si zahlasovat jeste mezi variantou L1 a L3.
boo-beek Odesláno 12. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 12. srpna 2009 L1 - Baker L3 - JiříR (L3 by potřebovali zvětšit čísla, možná i změnit font) L1 - japa L3 - farářskej (sakra, nedá mi to... ale jestli to přehlasujete, tak sklapnu kufry - ta jednička mi prostě přijde dočista nudně normální) L1 - utrejch - L3 mi prijde mene prehledna ... L1 - navi L1 - sibirnaya L3 - kibi L3 - NATY (tak jsem se na to vyspal a měním na L3, L1 jsou opravdu spíše potápky) L3 - ricous (jen trošilinku zkusit zvětšit velikost, kdyžtak, prosím...) L3 - Well L3 - Jaem L3 - Kamil L3 - PavelK L3 - Hugo 14 (jinak můj názor na L1 se velmi blíží farařskýmu...) L3 - maty L3 - otmar L1 - spiderer - L3 by se mi libilo v pripade cislic 01-23, takhle me ta nesymetrie nebavi L1 - Donuts L3 - YasheQ L3 - nitram L1 - nightingale L1 - Milan S. L3 - Varadero L3 - pavča L3 - bandicoot (hlavně ne potápky) L3 - Apep L3 - little_w (muj nazor viz JiriR) L1 - brett L3 = zase na to bez brejlí neuvidím!!! L3 - bubik
Baker Odesláno 12. srpna 2009 Autor Nahlásit Odesláno 12. srpna 2009 Koncim hlasovani o lunete. Pro variantu L3 se vyjadrilo 20 z 37 prihlasenych. Vitezi tedy varianta L3. Muzeme pokracovat dal. Vnitrni mezikrouzek
sibirnaya Odesláno 12. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 12. srpna 2009 M2 - brett M2 - utrejch M2 - kibi M2 - well M2 - Baker M2 - Stampee M2 - Varadero M2 - Donuts /zkratky, jinak bez mest M2 - little_w M2 - JiříR (Ohledně těch měst, bych ještě fal hlasovat, jak napsat ty města, anglicky, česky,.... Docela se mi nelíbí, že Praha je česky a zbytek anglicky) M2 - bandicoot / města česky M2 - Apep (města česky, když tu jsou určitě i zájemci o tuto limitku ze Slovenska? To už bych byl možná pro tu variantu zkratek navrhovanou Bakerem, časem bych se ty zkratky určitě byl schopen naučit a zapamatovat si je) M2 - nitram/prikláňam sa anglickým názvom, príp.skratkám M2 - Milan S. M2 - navi/Praha česky ,ostatní anglicky M2 - Jaem M2 - schermann (pripajam sa Praha česky ostatne anglicky; k tej čitatelnosti - podla mna to bude v pohode čitatelné - keď prečítam swiss made (ktoré tam podla mna nemusí byť), tak prečítam aj tie ostatné) M2 - spiderer - varianta PRG apod se mi libi vice M2 - PavelK M2 - sibirnaya
Baker Odesláno 12. srpna 2009 Autor Nahlásit Odesláno 12. srpna 2009 Koncim dalsi hlasovani. Varianta M2 zcela zvitezila. Ted se muzeme rozhodovat mezi M2 a M3. Hura do toho.
Návštěvník Kamil Odesláno 12. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 12. srpna 2009 M2 - Varadero M3 - Apep M3 - Stampee (ale prosim o seznam vysvetlivek ke zkratkam k hodinkam;) M2 - Well M2 - little_w (pokud se vyuzije maximalni vyska tisku... ale jinak mi M3 nevadi, tohle kolo je jednoduche) M3 - bubik (ale navrhl bych dat LON na pozici 11 - tedy vlastne 23 - protoze to bude stredoevropska limitka wink.gif ) M3 - brett M3 - JiříR mimochodem výbornej nápad M3 - farářskej M3 - Jaem M3 - bandicoot M2 - pavča (u M3 abych měl tabulku, co která zkratka znamená) M2 - PavelK M3 - nitram - opakovane (pri prepisovaní som sa Vám niekde "stratil") M2 - ricous M2 - schermann M2 - navi M2 - YasheQ M3 - kibi M3 - Donuts M3 - Milan S. M2 - Frantik M3 - Baker M2 - otmar M3 - Hugo 14 M2 - MarcelG M2 - sibirnaya - (M3 leda tak BMW) M3 - japa M3 - NATY M2 - utrejch (v podstate mi je to burt) M3 - kubson M3 - spiderer M3 - Kamil ____________ M2: 14 M3: 19
Baker Odesláno 13. srpna 2009 Autor Nahlásit Odesláno 13. srpna 2009 Vysledek dalsiho hlasovani je M2: 14, M3: 19. Pokud by zbylych pet zajemcu hlasovalo pro M2, byl by stav nerozhodny. Proto vyuziju utrejchovy volby (v podstate mi je to burt) a uvadim variantu M3 jako viteznou. Timto toto hlasovani koncim. V dalsim kroku budeme vybirat podobu ciferniku. Co se tyka pripominky Hugo14, jeste to doresime, ale na vzhled to nema vliv. Prosim ty zajemce, kteri z nejaky duvodu chteji odstoupit, aby aktualizovali tento seznam. Dekuji. Cifernik Pripominam, ze u verze C1.2 se jedna pouze o tisk nikoliv plasticke indexy.
Jaem Odesláno 13. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 13. srpna 2009 C1.1 - Donuts C1.1 - JiříR (nápisy se budou ještě upřesňovat? a motiv na ciferníku taky později?) C1.2 - pavča C1.1 - navi C1.2 - schermann C1.1 - Baker C1.1 - nitram C1.1 - hugo14 C1.2 - Frantik (je to cistsi varianta, bylo by tam uz moc cisel) C1.1 - Varadero C1.2 - Milan S. C1.2 - sibirnaya (je to cistsi varianta, bylo by tam uz moc cisel) C1.1 - farářskej C1.1 - bandicoot s čísly super, indexy to ladí do potápek C1.1 - kibi C1.1 - Apep C1.1 - little_w C1.1 - NATY C1.1 - Stampee C1.1 - utrejch C1.1 - PavelK C1.1 - boo-beek C1.1 - spiderer C1.1 - tada C1.1 - Jaem __________________ C1.1: 20 C1.2: 5
Baker Odesláno 13. srpna 2009 Autor Nahlásit Odesláno 13. srpna 2009 Super, dneska to bylo rychle. C1.1: 20, C1.2: 5 Dalsi hlasovani uz neni potreba. Byla vybrana verze C1.1 Dalsim krokem bude volba podtisku ciferniku, zda s mapou nebo bez. Podotykam, ze mapa nema byt v zadnem pripade nijak vyrazna, spise naopak (nejte na pameti, ze mate kazdy jinak nastaven jas vaseho monitoru). Melo by to ve finale vypadat jako na hindech nebo Tigerech (viz foto).
Well Odesláno 13. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 13. srpna 2009 C2.1 - Donuts (+C2.3) C2.1 - kibi C2.1 - Varadero C2.1 - navi C2.1 - utrejch C2.1 - nitram (+C2.3) C2.1 - schermann + (C2.3) C2.1 - Milan S. C2.1 - Jaem C2.1 - farářskej (tohle bude rychlý kolo) C2.1 - Apep C2.1 - PavelK C2.1 - bandicoot (praha na střed) C2.1 - Baker C2.3 - JiříR v případě že by se u C2.1 udělal mapa, tak aby nebyla deformovaná, tak nejsem proti, nevadí když tam nebude celá C2.1 - ricous (+C2.3) C2.1 - bret C2.1 - spiderer - mozna i 2.3 C2.1 - Stampee (praha na stred) C2.1 - pavča C2.1 - Well
Baker Odesláno 17. srpna 2009 Autor Nahlásit Odesláno 17. srpna 2009 K ciferniku: Posledni odhlasovana varianta byla C2.1, tedy ciselne indely a podtisk mapy. Protoze je mi lito nechat tu posledni verzi s plastickymi indexy v supliku, nabizim kompromis mezi obema verzema s plastickymi indexy 3, 9, 12. U teto verze si nejsem jist , zda to bude schopen Gunter vyrobit a kam to posune cenu, ale navrhuji hlasovani mezi posledni schvalenou variantou (nove nazvanou C3.1) a variantou s plastickymi indexy C3.2. Pokud nahodou C3.2 zvitezi nebude mozne ji realizovat at uz technologicky ci z cenovych duvodu, pak bude realizovana schvalena varianta C3.1. Vnitni mezikrouzek: Vzhledem k tomu, ze jsou zde dva nazorove proudy na usporadani vnitni lunety, odhlasujme si i toto: CV - ve smeru hodin CCV - proti smeru hodin Rucky: U rucek zatim predkladam puvodni navrh R1. Pokud se nekomu jejich podoba libi muze hlasovat pro, pokud mate jinou predstavu hlasujte pro jine rucky R0 (v tomto pripade muzete do tohoto vlakna, davat fotky rucek, ktere vas zaujaly). Hlasovani necham otevrene do ctvrtku 20.8. do 12.00
Baker Odesláno 17. srpna 2009 Autor Nahlásit Odesláno 17. srpna 2009 Priklad hlasovani Cifernik: C3.2 - Nick Mezikrouzek: CV - Nick Rucky: R1 - Nick
kubson Odesláno 18. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 18. srpna 2009 nějak nestíhám sledovat vývoj, takže nechť za mne hlasuje Baker, má mou plnou důvěru
cigi Odesláno 20. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 20. srpna 2009 Cifernik: C3.2 - bandicoot C3.1 - Donuts C3.2 - stampee C3.2 - little_w C3.2 - schermann C3.2 - utrejch C3.2 - MarcelG C3.1 - kibi C3.1 - Well C3.1 - JiříR C3.1 - brett C3.2 - PavelK (co takhle kombinace obou variant - plastická čísla 3,9,12 a ostatní čísla natištěná?) C3.1 - Apep C3.1 - pavča C3.1 - ricous C3.2 - otmar C3.1 - YasheQ C3.1 - honza C3.1 - farářskej C3.2 - nitram C3.1 - navi C3.2 - funf5 C3.2 - Kubson C3.2 - Baker C3.2 - cigi _____________ C3.1 = 12 C3.2 = 13 Mezikrouzek: CV - bandicoot - změna, jdu s mainstreamem CCV - Donuts CCV - stampee CCV - little_w CCV - schermann CV - utrejch CCV - MarcelG CV - kibi - mohu to zmenit? prohledl jsem CV - JiříR (mám to stejně jak kibi, už hned na začátku jsem se ptal jak to bude fungovat, když bude GMT ručka nastavena jinak) CV - brett CCV - PavelK CCV - Apep CV - pavča (po delším zvažování přecházím na CV, pokud ovšem vůbec města na vnitřní lunetě zůstanou, viz Diskuse) CCV - ricous CCV - otmar CCV - YasheQ CCV - honza CV - farářskej (je mi to úplně jedno, vadit mi budou obě stejně) CV - nitram (po prečítaní "diskusie" mením názor - viď. navi) CV - navi (CCV je nefunkční vzhledem k GMT ručce) CV - funf5 CV - Kubson CV - Baker CV - Well CCV - cigi (s PRG nad 12) - CV je stejně nefunkční k gmt ručce, jako CCV ___________ CV = 13 CCV = 12 Rucky: R0 - bandicoot (R1 jsou dobrý, ale chtělo by to vidět víc možností) R0 - Donuts ... GMT rucka rozhodne jina nez ostatni, bud obvykla sipka nebo v nejlepsim pripade ta Tatrovka smile.gif R0 - stampee (R1 jsou dobrý, ale chtělo by to vidět víc možností) R0 - little_w (viz bandicoot) R1 - schermann (ale upravil by som GMT rucicku) R1 - utrejch (GMT rucicka az k lunete) R1 - MarcelG(ale jiná GMT ručka) R1 - kibi R0 - Well (viz bandicoot) R1 - JiříR R1 - brett R1 - PavelK (ale vidět víc možností by nebylo na škodu) R1 - Apep (taky bych privital vice moznosti k rozhodovani, diky) R1 - pavča (ale vidět víc možností by nebylo na škodu) R1 - ricous (GMT až k lunetě) R0 - otmar (r1 je dobrá ale chtělo by to víc návrhů na posouzení) R0 - YasheQ ( R1 mne prijde designove "hluche" a je to podobne jako KingFisher od Ch. Ward ) R1 - honza(ale jiná GMT ručka) R0 - farářskej (chce to něco svítivějšího, tohle bude vypadat jako Montblanc Timewalker... co třeba mečový ručičky a la Omega Seamaster?) R1 - nitram R1 - navi (jiná GMT ručka) R0 - funf5 (R1 s jinou GMT ruckou....) R1 - Kubson R1 - Baker R1 - cigi __________ R0 = 9 R1 = 16
Baker Odesláno 20. srpna 2009 Autor Nahlásit Odesláno 20. srpna 2009 Koncim hlasovani. Verze ciferniku zvitezila C3.2. Meziktouzek s razenim CV a rucky R1.
Baker Odesláno 20. srpna 2009 Autor Nahlásit Odesláno 20. srpna 2009 Predkladam finalni navrh predni casti hodinek (dynko doresime). V tomto duchu bych nechal spocitat cenu u GS. Vzhledem k vyrobnim moznostem se obavam jeste nejakych drobnych korekci. Specifikace: Pouzdro: Ocel 316L Prumer: 42/44 mm nechame spocit oba Vyska: 13,5 mm Hmotnost: 190 g (42mm) Sklicko: Safir s oboustrannym AR Luneta: klasicka tistena (vznesl bych dotaz na keramickou) Vototesnost: 300m/ 30 ATM Tah (naramek): Ocel s preklapeci sponou 22/20mm Aby to melo smysl vubec pocitat, kolik zajemcu tedy zustalo ? Neni uz tady prostor pro diskusi .... ja to beru, ale .... Ted je to ve fazi chci / nechci.
bandicoot Odesláno 20. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 20. srpna 2009 Lákadlo pro váhavé Güntherova komunikace s fórem Relojes Especiales Je tam i nástřel ceny!
Baker Odesláno 20. srpna 2009 Autor Nahlásit Odesláno 20. srpna 2009 Jeden velky nahled pro nerozhodne.
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.