Přejít na obsah

kdo ma jake heuer

Stepino

Doporučené příspěvky

post-10982-026399900 1359733599.jpg

110.253B, v současné době, už sem vyměnil ten tah za kůži, ale momentálně nejsou dobré světelné podmínky pro focení. Jinak z té fotky to není moc vidět, ale ten ciferník je skutečně spíše do modra než do černa (skládá se z takových třech pruhů).

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• po měsících...
  • po měsíci...

Díky, radost mám. Nicméně, mohlo by být i líp. Děda si tenktát pořídil Autavie, což je přeci jen zajímavější model. Bohužel tyto má bratr, kterému jsou navíc úplně šumák. No druhé straně by mohlo mít i hůř. Například jsem mohl dostat kulový :lol2: . Teď je každopádně čeká servis, který minimálně těch 20 let absentoval. Zejména jsem zvědav na sklíčko, který je dost dobitý. A samozřejmě výměna řemenu, neb stávající tah je dost šílenej. Ale jakási replika původního už by měla být na cestě z e-bay.

Odkaz ke komentáři

Díky, radost mám. Nicméně, mohlo by být i líp. Děda si tenktát pořídil Autavie, což je přeci jen zajímavější model. Bohužel tyto má bratr, kterému jsou navíc úplně šumák. No druhé straně by mohlo mít i hůř. Například jsem mohl dostat kulový :lol2: . Teď je každopádně čeká servis, který minimálně těch 20 let absentoval. Zejména jsem zvědav na sklíčko, který je dost dobitý. A samozřejmě výměna řemenu, neb stávající tah je dost šílenej. Ale jakási replika původního už by měla být na cestě z e-bay.

A čo tak sa spýtať brácha, či by nevymenil, keď sú mu hodinky vlastne šumák :-) Minimálne by som to skúsil...

F.

Odkaz ke komentáři

To bohužel asi neklapne. Sice jsem říkal, že je mu to šumák, ale současně on je tokový ten sběratel všeho, tzn. nezbaví se nikdy ničeho, tedy ani věcí, který jej příliš neberou. Takže je má v trezůrku a tam asi budou navěky. A navíc by to asi nerozdejchal tatík, kterej mi je daroval celkem obřadně a asi by nesl velmi těžce, kdybych je vyměnil - byť s bratrem. Nu což, každej máme nějakou rodinu :goof:

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...