Denjl Odesláno 1. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2013 Tag Heuer Carrera CV2016.FC6205 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arghat Odesláno 1. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2013 110.253B, v současné době, už sem vyměnil ten tah za kůži, ale momentálně nejsou dobré světelné podmínky pro focení. Jinak z té fotky to není moc vidět, ale ten ciferník je skutečně spíše do modra než do černa (skládá se z takových třech pruhů). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondrej80 Odesláno 29. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2013 otec Autavia 73663MHstryko Autavia 114.603MHja Autavia 11630MH (dnes mi ich priniesol postar ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 1. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2013 Viz podpis Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matobp Odesláno 1. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2013 monza... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barthez Odesláno 14. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2013 Tag Heuer Carrera CV2014.FT6014 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JZED Odesláno 15. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2013 Tag Heuer Carrera CV2014.FT6014Cus, tohle je forum o Hujerech, nikoliv TAGHujerech..... Ale ten rozdil se casem naucis vnimat, neboj. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 15. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2013 Tyto, co pořídil otec v 70. letech, pak je měl asi 20 let v šuplíku a teď mi je věnoval. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 15. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2013 Hezký dárek od otce, moc hezký.Gratuluji. Ať Ti dělají radost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 15. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2013 Díky, radost mám. Nicméně, mohlo by být i líp. Děda si tenktát pořídil Autavie, což je přeci jen zajímavější model. Bohužel tyto má bratr, kterému jsou navíc úplně šumák. No druhé straně by mohlo mít i hůř. Například jsem mohl dostat kulový . Teď je každopádně čeká servis, který minimálně těch 20 let absentoval. Zejména jsem zvědav na sklíčko, který je dost dobitý. A samozřejmě výměna řemenu, neb stávající tah je dost šílenej. Ale jakási replika původního už by měla být na cestě z e-bay. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
F.B. Odesláno 15. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2013 Díky, radost mám. Nicméně, mohlo by být i líp. Děda si tenktát pořídil Autavie, což je přeci jen zajímavější model. Bohužel tyto má bratr, kterému jsou navíc úplně šumák. No druhé straně by mohlo mít i hůř. Například jsem mohl dostat kulový . Teď je každopádně čeká servis, který minimálně těch 20 let absentoval. Zejména jsem zvědav na sklíčko, který je dost dobitý. A samozřejmě výměna řemenu, neb stávající tah je dost šílenej. Ale jakási replika původního už by měla být na cestě z e-bay. A čo tak sa spýtať brácha, či by nevymenil, keď sú mu hodinky vlastne šumák :-) Minimálne by som to skúsil... F. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 15. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2013 To bohužel asi neklapne. Sice jsem říkal, že je mu to šumák, ale současně on je tokový ten sběratel všeho, tzn. nezbaví se nikdy ničeho, tedy ani věcí, který jej příliš neberou. Takže je má v trezůrku a tam asi budou navěky. A navíc by to asi nerozdejchal tatík, kterej mi je daroval celkem obřadně a asi by nesl velmi těžce, kdybych je vyměnil - byť s bratrem. Nu což, každej máme nějakou rodinu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalpankrac Odesláno 16. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2013 (upraveno) Tak já mám něco přes 2 roky tyhle aquaracer chronograph day-date a zatím absolutní spokojenost. Upraveno 16. června 2013 uživatelem michalpankrac Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 16. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2013 Pěkné, to jo, ale opět mimo mísu. TAG Heuer NE Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 18. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2013 Ještě máme v rodině tyto, resp. má je bratr - viz výše. Alespoň jsem z něj vydoloval tyto mizerné fotky, neb jsou hezčí než moje a proč Vás o ně ochudit? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 18. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2013 Ještě máme v rodině tyto, resp. má je bratr - viz výše. Alespoň jsem z něj vydoloval tyto mizerné fotky, neb jsou hezčí než moje a proč Vás o ně ochudit?to je PECKA! Že nechám gratulovat a rád vidím i ten záručák Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 19. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2013 (upraveno) Ještě dvě trochu lepší fotky. Ručka od stopek je vychýlená schválně, aby bylo vidět na značku a model . Bratr se pochlubil, že má kromě záručáku dokonce i nákupku na 2.900,--Kčs. Upraveno 19. června 2013 uživatelem warann Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 19. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2013 Ještě dvě trochu lepší fotky. Ručka od stopek je vychýlená schválně, aby bylo vidět na značku a model . Bratr se pochlubil, že má kromě záručáku dokonce i nákupku na 2.900,--Kčs.Velká paráda s příběhem, ať je opatruje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 19. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2013 Nádherný kousek, i ten Tvůj je super. Dnes jsem vyměnil výzdobu v kanclu. Autavie 1163V, Carrery 110.253B a stopky z majetku vojenské správy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 19. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2013 Dost dobré, ten záručák je pecka - manuály Valjoux 7734 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se