Přejít na obsah

kdo ma jake heuer

Stepino

Doporučené příspěvky

aha, tak to pardon, nějak jsem to celé přehlédnul. Starší model, plechová spona (ale ne tak jako seiko 5 nebo Rolex staré Suby) a překlápěcí pojistka proti otevření.

Na vsechny ostatni davaj tu hezkou a zrovna sem takovyho plechone ;-)

Tusis okem znalce prosim jestli by sla pripadne u ad v cz koupit samostatne ta hezci a prehodit za tu plechovou ? Dik

Protoze veci se maji tak, jsem idiot a ani nevim proc jsem prodal SMP quartz a jiny nemuzu sehnat v peknym stavu, nebo za ne ruzne chtej 40k, coz je nesmysl, tak hledam nahradu, uvazoval jsem o modrych hydroconquestech, ale neni to uplne ono, nejbliz SMP jsou tyhle hujery, ale SMP maj fakt super sponu, tahle plech u Aquraceru me teda vubec neuspokojuje, tak fur badam, hledam nejaky hodinky, jeste me taky napadly B superoceany, tam je zas trochu vyssi cena, tak porad asi vedou ty huhery, tot vse aby bylo jasno :-)

Upraveno uživatelem lexa
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• po měsících...
  • po 5 týdnech...

973.006, asi 85 podle strojku, delaly se jen rok 84-85, pak uz byl tag.

https://heuerville.wordpress.com/2011/10/15/heuer-diver-973-006-2000-series/

Pěkný, ty vypadaj dobře (a to jsem Heuer quartz potápky dlouho vůbec nemusel)... co je to prosím tě za rok a typ?

Upraveno uživatelem blackhead
Odkaz ke komentáři

Tak po dlouhé rozvaze jsem se rozhodl vrátit k TAG Heuer Link Calibre 7 Advanced GMT. Ukradeny mi byly na jaře 2013, od té doby jsem pár věcí zkusil, ale prostě ne. Takže o víkendu se je jedu vyzvednout a znovu si užít pocit z nošení těch nej nej nej hodinek...

post-8287-064925700%201312883995.jpg Upraveno uživatelem Mathauscz
Odkaz ke komentáři

Hosi jste mimo, tohle vlakno je pro Heuer, ne pro Tag ...

Carrera 1887.
Komu se libi?attachicon.gifWP_20150730_22_56_12_Raw.jpg

Tak po dlouhé rozvaze jsem se rozhodl vrátit k TAG Heuer Link Calibre 7 Advanced GMT. Ukradeny mi byly na jaře 2013, od té doby jsem pár věcí zkusil, ale prostě ne. Takže o víkendu se je jedu vyzvednout a znovu si užít pocit z nošení těch nej nej nej hodinek...

Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...
  • po měsíci...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...