gougy Odesláno 11. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2015 aha, tak to pardon, nějak jsem to celé přehlédnul. Starší model, plechová spona (ale ne tak jako seiko 5 nebo Rolex staré Suby) a překlápěcí pojistka proti otevření. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lexa Odesláno 11. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2015 (upraveno) aha, tak to pardon, nějak jsem to celé přehlédnul. Starší model, plechová spona (ale ne tak jako seiko 5 nebo Rolex staré Suby) a překlápěcí pojistka proti otevření.Na vsechny ostatni davaj tu hezkou a zrovna sem takovyho plechone ;-)Tusis okem znalce prosim jestli by sla pripadne u ad v cz koupit samostatne ta hezci a prehodit za tu plechovou ? Dik Protoze veci se maji tak, jsem idiot a ani nevim proc jsem prodal SMP quartz a jiny nemuzu sehnat v peknym stavu, nebo za ne ruzne chtej 40k, coz je nesmysl, tak hledam nahradu, uvazoval jsem o modrych hydroconquestech, ale neni to uplne ono, nejbliz SMP jsou tyhle hujery, ale SMP maj fakt super sponu, tahle plech u Aquraceru me teda vubec neuspokojuje, tak fur badam, hledam nejaky hodinky, jeste me taky napadly B superoceany, tam je zas trochu vyssi cena, tak porad asi vedou ty huhery, tot vse aby bylo jasno :-) Upraveno 11. ledna 2015 uživatelem lexa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 11. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2015 pánové, všechno supr, aquarecery jsou parádní hodinky. Jen jste netrefili vlákno :-)))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nAscA Odesláno 26. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2015 Je zde nekdo kdo dokaze posoudit pravost a napsat o jaky typ se jedna. Uz je nejakou chvili hledam na ruznych strankach o Hujerech a nic... Skladacka? Fejk? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 26. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2015 bych řekl, že logo je dodělaný dodatečně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nAscA Odesláno 26. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2015 No na netu jsem narazil na hodinky, ktere vypadaji uplne stejne, ale s jinym logem. Pravda Heuer toho vyrabel vice. Mne se nezda ani ten napis na strojku... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 29. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2015 Na tom můstku je to dodělávané, je to vidět. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackhead Odesláno 28. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2015 "Twilight dwellers" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 28. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2015 (upraveno) Pěkný, ty vypadaj dobře (a to jsem Heuer quartz potápky dlouho vůbec nemusel) Upraveno 28. července 2015 uživatelem sashator Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackhead Odesláno 28. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2015 (upraveno) 973.006, asi 85 podle strojku, delaly se jen rok 84-85, pak uz byl tag. https://heuerville.wordpress.com/2011/10/15/heuer-diver-973-006-2000-series/ Pěkný, ty vypadaj dobře (a to jsem Heuer quartz potápky dlouho vůbec nemusel)... co je to prosím tě za rok a typ? Upraveno 28. července 2015 uživatelem blackhead Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 28. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2015 Díkas, já už jsem to sice našel, ale info od majitele je vždy nejlepší vypadaj fakt ve výborným stavu....jinak ty to taky pěkně kompletuješ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackhead Odesláno 28. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2015 (upraveno) dik, stav je pekny, max jedny hujerky za rok, nejsem milionar Díkas, já už jsem to sice našel, ale info od majitele je vždy nejlepší vypadaj fakt ve výborným stavu....jinak ty to taky pěkně kompletuješ Upraveno 28. července 2015 uživatelem blackhead Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 28. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2015 Tak to budeš mít za deset patnáct let moc pěknou sbírečku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackhead Odesláno 28. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2015 Tak to budeš mít za deset patnáct let moc pěknou sbírečku prilepseni na duchod Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montres my life Odesláno 31. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2015 Carrera 1887.Komu se libi? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mathauscz Odesláno 4. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2015 (upraveno) Tak po dlouhé rozvaze jsem se rozhodl vrátit k TAG Heuer Link Calibre 7 Advanced GMT. Ukradeny mi byly na jaře 2013, od té doby jsem pár věcí zkusil, ale prostě ne. Takže o víkendu se je jedu vyzvednout a znovu si užít pocit z nošení těch nej nej nej hodinek... Upraveno 4. srpna 2015 uživatelem Mathauscz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackhead Odesláno 4. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2015 Hosi jste mimo, tohle vlakno je pro Heuer, ne pro Tag ...Carrera 1887.Komu se libi?WP_20150730_22_56_12_Raw.jpg Tak po dlouhé rozvaze jsem se rozhodl vrátit k TAG Heuer Link Calibre 7 Advanced GMT. Ukradeny mi byly na jaře 2013, od té doby jsem pár věcí zkusil, ale prostě ne. Takže o víkendu se je jedu vyzvednout a znovu si užít pocit z nošení těch nej nej nej hodinek... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 12. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2015 Hosi jste mimo, tohle vlakno je pro Heuer, ne pro Tag ... :lol2: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
venc Odesláno 24. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2015 Přidám jedny správné - Heuer Verona 1980 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackhead Odesláno 24. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2015 Konecne neco noveho ve vlakne, pekne verony.Přidám jedny správné - Heuer Verona 1980 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se