Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

takže po přetaktovávačích počítačů už hlasují i PCTuneři a prosbu jsem vyjádřil i u majitelů Fordů

chlapi, nevzdávejme to. Tohle je přesně to, co potřebujem, v poslední den soutěže to rozeslat všude, kam se jen dá a jednoznačnou převahou hlasů zadupat všechny piráty do dětských bazénků.

Odesláno
Uff, pirát zmerčil naše snažení a začal naklikávat, doufám že ho to přestane bavit, miminko ale boj nevzdává, jestli to není takovej druhej infantilní korzárek! :lol:

Fšichni z mého email adresáře dostali prosbu...

.. nakopem jim pr.el.. :punk:

Odesláno

Midlochu, za těch pár dní, co to sleduju, jsem ti tam šoupl asi 10 hlasů a vytvořil si silnou averzi na Tunisko :)

Snad to vyhraješ, tvoje video je fakt skvělé, skoro ještě lepší než U2 a jejich "Pride".

Odesláno
Midlochu, za těch pár dní, co to sleduju, jsem ti tam šoupl asi 10 hlasů a vytvořil si silnou averzi na Tunisko :)

Snad to vyhraješ, tvoje video je fakt skvělé, skoro ještě lepší než U2 a jejich "Pride".

Díííky moc!!!! Hrozně to povzbudí k další práci, musím říct, že moje okolí už je ze mě na mrtvicu, už se těším až ta mánie skončí a už nebudu muset nikoho otravovat :D

Odesláno

hlasovat, zavrit explorer, vypnout router, zapnout router, orevrit explorer, jit na www.spektrum video.com, hlasovat, zavrit explorer, vypnout router, zapnout router, orevrit explorer, jit na www.spektrum video.com, hlasovat, zavrit explorer, vypnout router, zapnout router, orevrit explorer, jit na www.spektrum video.com, hlasovat, zavrit explorer, vypnout router, zapnout router, orevrit explorer, jit na www.spektrum video.com, hlasovat, zavrit explorer, vypnout router, zapnout router, orevrit explorer, jit na www.spektrum video.com, hlasovat, zavrit explorer, vypnout router, zapnout router, orevrit explorer, jit na www.spektrum video.com,.............

Odesláno (upraveno)
midlochu, asi tu kameru budeš muset prodat a zaplatit filo-boxerovi léčení

Jéžííš, to je to je ňákej foťák, ale řachnu mu tolik portrétek kolik bude chtít :cheers: to ho určitě z teho dostane!

ps: kurňa ty ale těch nožíků máš!

Upraveno uživatelem midloch
Odesláno
Zatim +17. Ztratil jsem trochu casu pri venceni psa. :blink:

edit:

midloch - 2839

pirat - 2448

bazen - 2564

Je to nejaka finta nebo jim dosly naboje?

finta a náboje jim zase přišly, teďkom bazén jede za minutu cca 4-6 hlasů, nechápu co má za program.

Odesláno
finta a náboje jim zase přišly, teďkom bazén jede za minutu cca 4-6 hlasů, nechápu co má za program.

ja sem jako kolega Tarmi zkousel neco ale ten nefungoval. a ostatni z warez for sem se bal. pocitac mam jako pracovni nastroj a delalo to na me dojem nejakyho trojana, tak sem se na ty ip changery vybodnul. ale taky bych menil. neni cim.

Odesláno
filo jeď, fagan v bazénku se dal na závěrečnej spurt. Věříme Ti. No mě ty IP changery celkem vypekly, protože mi to pak vymazalo z nastavení IP + masky a DNS a já nemoh najít ten papír od providera, abych to dal zase dohromady.
Odesláno
hlasovat, zavrit explorer, vypnout router, zapnout router, orevrit explorer, jit na www.spektrum video.com, hlasovat, zavrit explorer, vypnout router, zapnout router, orevrit explorer, jit na www.spektrum video.com,

Mě to bohužel nefunguje :crying_anim:

Odesláno

mam posledni napad. clen Duke 650 umi madarsky, mohli bychom poslat madarsky dopis ajtakum at nedelej kravu a bloknou jim vsehcny ipiny krom cech :)

Odesláno
mam posledni napad. clen Duke 650 umi madarsky, mohli bychom poslat madarsky dopis ajtakum at nedelej kravu a bloknou jim vsehcny ipiny krom cech :)

Jo, myslim ze madari a slovaci se tam porad o sebe otiraj tak muzem toho napeti trochu vyuzit.... :thumbsup_anim:

Odesláno

taky budu potřebovat léčení. Už nevím co, tak sjíždím profily na lide.cz a koloběh napsat vzkat, ctrl+v, hodnocení 1-krásná, další, napsat vzkat, ctrl+v, hodnocení 1-krásná, další, napsat vzkat, ctrl+v, hodnocení 1-krásná, další, napsat vzkat, ctrl+v, hodnocení 1-krásná, další, napsat vzkat, ctrl+v, hodnocení 1-krásná, další, napsat vzkat, ctrl+v, hodnocení 1-krásná, další :-)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...