911 Odesláno 31. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2009 kua vsichni uz sli spat. ted to zalezi na filo boxerovi a jeho routeru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alessio Odesláno 31. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2009 Panove jde do tuheho... 2890:2820 Bazenek za 11 minut asi 27 postu...ajajaj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tarmi Odesláno 31. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2009 vyměním ledvinu za dynamickou IP Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stephan Odesláno 31. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2009 dnes opet +1, ale bojim se ze na dite v bazenku to stacit nebude :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
midloch Odesláno 31. srpna 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2009 vyměním ledvinu za dynamickou IP :thumbsup_anim: :thumbsup_anim: :thumbsup_anim: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 31. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2009 Prepnul jsem z WLAN na LAN a zdvojnasobil kadenci. Ca. 2 hlasy za 3 minuty. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adam99 Odesláno 31. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2009 Prepnul jsem z WLAN na LAN a zdvojnasobil kadenci. Ca. 2 hlasy za 3 minuty. :thumbsup_anim: :thumbsup_anim: :thumbsup_anim: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alessio Odesláno 31. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2009 poslal jsem to všem online na icq, už je tam alespon 7 hlasu, idealne okolo 30 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakubisko Odesláno 31. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2009 2918:2902 Doprdele tady spite nebo co?! Ja lovim uz hodinu lidi na ICQ, Fila se tady zacyklik v povelech a furt to ne a ne prelezt ty tri tisice... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stephan Odesláno 31. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2009 ....bohuzel rodice ditete v bazenku ocividne neklikaji rucne. Jak jiz drive postoval dizi, je to boj s vetrnymi mlyny..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
midloch Odesláno 31. srpna 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2009 (upraveno) Kuwa, gdyby tam byl aspoň nějakej ajtík co mu to těsně před jeho posledním hlasem zamachluje, borcovi by se křečí zkroutila ruka co jí už dvě hoďky kliká jak vo život Upraveno 31. srpna 2009 uživatelem midloch Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rmx Odesláno 31. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2009 Drtim mobil co to jde 2927 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tarmi Odesláno 31. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2009 rozeslal jsem asi 100 vzkazů na lide.cz, nějakej feedback je, ale moc slavný to asi nebude. Jinak manželka to taky prožívá, říkala "kdyby se mu tak rozmr*al počítač, bych mu to přála č*rák*vi jednomu" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
911 Odesláno 31. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2009 ja votravuju celek skype. i lidi ktery si potrebuju smazat. finalni bitva zacina rozeslal jsem asi 100 vzkazů na lide.cz, nějakej feedback je, ale moc slavný to asi nebude. Jinak manželka to taky prožívá, říkala "kdyby se mu tak rozmr*al počítač, bych mu to přála č*rák*vi jednomu" jo zensky kdyz se pro neco nadchnou tak to stoji za to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alessio Odesláno 31. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2009 Je to nerozhodně...to asi opravdu nemá cenu, každých pár vteřin má hlas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hajek Odesláno 31. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2009 (upraveno) Je to na vás - svoje možnosti jsem vyčerpal Upraveno 31. srpna 2009 uživatelem Hajek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
911 Odesláno 31. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2009 tes sem zjistil ze madarska verze ma uplne jina videa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 31. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2009 2972:2464 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
midloch Odesláno 31. srpna 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2009 Pánové je to v řiti mimino vede o 25 hlasů a roste, za 2,5 hodiny tam dohodilo cca 600 hlasů, koho to sere (jako mě) tak může poslat prudící mejl na Spektrum, našel sem 2: kozonsegszolgalat@spektrumtv.hu a marketing@chellocentraleurope.com ten první je přímoSPEKTRUM a ten druhej je nějakej organizátor soutěže. Já a pár mých kámošů jim tam taky napíšem. Každopádně mně to vzalo jakýkoliv iluze o podobných internetových soutěžích. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 31. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2009 Aha ja to mimino vubec nebral v potaz, jasi tu vedu soukromou valku s piratama Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se