Přejít na obsah

Prosbička pro všechny...

Doporučené příspěvky

Posouzení toho, zdali nahrané video co do úrovně, kvality a obsahu odpovídá stanovené soutěžní kategorii, je ve výhradní kompetenci televize Spektrum

tak to nevim co za madara koukalo na ty piraty. kteri jsou ale ted porazeni a my jsme porazeni ...no comment :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

troufám si tvrdit, že je to v prdeli. Uvidíme, jaké stanovisko k výsledkům zaujme Spektrum. Ten š*lín si z nás dělá vyloženě srandu.

tenhle link jsem si schovával pro případ vítězství, v které jsem pevně věřil, nicméně už teď je jasné, že se sem hodí: ----> KLIK <----

udělali jsme, co bylo v našich silách

Odkaz ke komentáři

myslim ze i pirat bude cumet co vyhralo za stupini video. kdyby to dite alespon udelalo neco vtipnyho tak nepipnu. ale tyhle vide, kde jsou maminky posrany z toho jak jejich dite jenom dejcha nebo se hejbe...no nic.

:thumbsup_anim: :thumbsup_anim: :thumbsup_anim: :thumbsup_anim: :thumbsup_anim: :thumbsup_anim: :thumbsup_anim: :thumbsup_anim:

Teď sme se doma nasmáli!!!!

Odkaz ke komentáři

myslim ze i pirat bude cumet co vyhralo za stupini video. kdyby to dite alespon udelalo neco vtipnyho tak nepipnu. ale tyhle vide, kde jsou maminky posrany z toho jak jejich dite jenom dejcha nebo se hejbe...no nic.

Myslim ze z pirata se stal rodinny typ. Misto aby do oci bijici nesmysl vyhral proti dobremu videu, nasadil smrady, proti cemuz nelze rict ani popel, (pokud si nekdo neprojede logy ... )

Upraveno uživatelem utrejch
Odkaz ke komentáři

Škoda že k těm videjím není zrovna aji chat, to by se tam nestačili divit!

Hold tatari, no. Normalnejsi souteze maji aspon overeni mailem. Nicmene pane midlochu, dnes jsem zburcoval asi 100 lidi a dobra petina se me ptala, zda je to video nekde mozne stahnout ve vyssi kvalite. Pripadne, jestli nejsou dalsi. Ber to jako dalsi motivaci. Myslim, ze vsichni tady ocenuji Tvou snahu se s nami podelit, a tak budeme jedine radi, kdyz dokoncis brzy nejaky ten cestovatelsky web :)

Odkaz ke komentáři

Pánové, ještě nevím nic jistě. Na "mimino" jsem se teď podíval poprvé.

Není vhodná doba na ověřování, ale prosím brzděte s komentáři na to "mimino"!..... To prostředí, ty hlasy, ta podoba (!!) ....

Je mi to nějak povědomý...

To mimino je možná moje! Jestli jo, tak je vítězství naprosto v pořádku. :smile_anim:

Odkaz ke komentáři

Hold tatari, no. Normalnejsi souteze maji aspon overeni mailem. Nicmene pane midlochu, dnes jsem zburcoval asi 100 lidi a dobra petina se me ptala, zda je to video nekde mozne stahnout ve vyssi kvalite. Pripadne, jestli nejsou dalsi. Ber to jako dalsi motivaci. Myslim, ze vsichni tady ocenuji Tvou snahu se s nami podelit, a tak budeme jedine radi, kdyz dokoncis brzy nejaky ten cestovatelsky web :)

Video mám ještě na youtube, ale z ČR je nedostupný poněvadž je tam hudba U2 a to oni blokujou. Co se týká webu, tak tam budou všechnymoje filmy a další od amatérských cestovatelů-točičů.

Odkaz ke komentáři

Není vhodná doba na ověřování, ale prosím brzděte s komentáři na to "mimino"!..... To prostředí, ty hlasy, ta podoba (!!) ....

To mimino je možná moje! Jestli jo, tak je vítězství naprosto v pořádku. :smile_anim:

Oznaceni smrad neber osobne, to neni nic hodnoticiho ;-)

Odkaz ke komentáři

Nechapu ????

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...