911 Odesláno 31. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2009 myslim ze i pirat bude cumet co vyhralo za stupini video. kdyby to dite alespon udelalo neco vtipnyho tak nepipnu. ale tyhle vide, kde jsou maminky posrany z toho jak jejich dite jenom dejcha nebo se hejbe...no nic. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 31. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2009 myslim ze i pirat bude cumet co vyhralo za stupini video. kdyby to dite alespon udelalo neco vtipnyho tak nepipnu. ale tyhle vide, kde jsou maminky posrany z toho jak jejich dite jenom dejcha nebo se hejbe...no nic. Ted jsi me rozesmal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
911 Odesláno 31. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2009 Posouzení toho, zdali nahrané video co do úrovně, kvality a obsahu odpovídá stanovené soutěžní kategorii, je ve výhradní kompetenci televize Spektrum tak to nevim co za madara koukalo na ty piraty. kteri jsou ale ted porazeni a my jsme porazeni ...no comment Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tarmi Odesláno 31. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2009 troufám si tvrdit, že je to v prdeli. Uvidíme, jaké stanovisko k výsledkům zaujme Spektrum. Ten š*lín si z nás dělá vyloženě srandu. tenhle link jsem si schovával pro případ vítězství, v které jsem pevně věřil, nicméně už teď je jasné, že se sem hodí: ----> KLIK <---- udělali jsme, co bylo v našich silách Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 31. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2009 Kurna ja uz tam prihazuju sam, nebo co? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
midloch Odesláno 31. srpna 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2009 myslim ze i pirat bude cumet co vyhralo za stupini video. kdyby to dite alespon udelalo neco vtipnyho tak nepipnu. ale tyhle vide, kde jsou maminky posrany z toho jak jejich dite jenom dejcha nebo se hejbe...no nic. :thumbsup_anim: :thumbsup_anim: :thumbsup_anim: :thumbsup_anim: Teď sme se doma nasmáli!!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
midloch Odesláno 31. srpna 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2009 Škoda že k těm videjím není zrovna aji chat, to by se tam nestačili divit! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
911 Odesláno 31. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2009 Škoda že k těm videjím není zrovna aji chat, to by se tam nestačili divit! to uz sem si taky rekl, ze skoda, ze tam neni pod kazdym videem treba nejaky komentare...ale mozna ze dobre radsi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tarmi Odesláno 31. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2009 Kurna ja uz tam prihazuju sam, nebo co? no předpokládám, že všichni tu máme pevný IP a nezbývá nám, než sedět a čumět. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
utrejch Odesláno 31. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2009 (upraveno) myslim ze i pirat bude cumet co vyhralo za stupini video. kdyby to dite alespon udelalo neco vtipnyho tak nepipnu. ale tyhle vide, kde jsou maminky posrany z toho jak jejich dite jenom dejcha nebo se hejbe...no nic. Myslim ze z pirata se stal rodinny typ. Misto aby do oci bijici nesmysl vyhral proti dobremu videu, nasadil smrady, proti cemuz nelze rict ani popel, (pokud si nekdo neprojede logy ... ) Upraveno 31. srpna 2009 uživatelem utrejch Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adam99 Odesláno 31. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2009 no předpokládám, že všichni tu máme pevný IP a nezbývá nám, než sedět a čumět. Bohužel je to tak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakubisko Odesláno 31. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2009 Škoda že k těm videjím není zrovna aji chat, to by se tam nestačili divit! Hold tatari, no. Normalnejsi souteze maji aspon overeni mailem. Nicmene pane midlochu, dnes jsem zburcoval asi 100 lidi a dobra petina se me ptala, zda je to video nekde mozne stahnout ve vyssi kvalite. Pripadne, jestli nejsou dalsi. Ber to jako dalsi motivaci. Myslim, ze vsichni tady ocenuji Tvou snahu se s nami podelit, a tak budeme jedine radi, kdyz dokoncis brzy nejaky ten cestovatelsky web Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lib Odesláno 31. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2009 myslim ze i pirat bude cumet co vyhralo za stupini video. kdyby to dite alespon udelalo neco vtipnyho tak nepipnu. ale tyhle vide, kde jsou maminky posrany z toho jak jejich dite jenom dejcha nebo se hejbe...no nic. Pánové, ještě nevím nic jistě. Na "mimino" jsem se teď podíval poprvé. Není vhodná doba na ověřování, ale prosím brzděte s komentáři na to "mimino"!..... To prostředí, ty hlasy, ta podoba (!!) .... Je mi to nějak povědomý... To mimino je možná moje! Jestli jo, tak je vítězství naprosto v pořádku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
midloch Odesláno 31. srpna 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2009 Hold tatari, no. Normalnejsi souteze maji aspon overeni mailem. Nicmene pane midlochu, dnes jsem zburcoval asi 100 lidi a dobra petina se me ptala, zda je to video nekde mozne stahnout ve vyssi kvalite. Pripadne, jestli nejsou dalsi. Ber to jako dalsi motivaci. Myslim, ze vsichni tady ocenuji Tvou snahu se s nami podelit, a tak budeme jedine radi, kdyz dokoncis brzy nejaky ten cestovatelsky web Video mám ještě na youtube, ale z ČR je nedostupný poněvadž je tam hudba U2 a to oni blokujou. Co se týká webu, tak tam budou všechnymoje filmy a další od amatérských cestovatelů-točičů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
utrejch Odesláno 31. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2009 Pánové, ještě nevím nic jistě. Na "mimino" jsem se teď podíval poprvé. Není vhodná doba na ověřování, ale prosím brzděte s komentáři na to "mimino"!..... To prostředí, ty hlasy, ta podoba (!!) .... Je mi to nějak povědomý... To mimino je možná moje! Jestli jo, tak je vítězství naprosto v pořádku. Oznaceni smrad neber osobne, to neni nic hodnoticiho ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 31. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2009 Pánové, ještě nevím nic jistě. Na "mimino" jsem se teď podíval poprvé. Není vhodná doba na ověřování, ale prosím brzděte s komentáři na to "mimino"!..... To prostředí, ty hlasy, ta podoba (!!) .... Je mi to nějak povědomý... To mimino je možná moje! Jestli jo, tak je vítězství naprosto v pořádku. Nechapu ???? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 31. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2009 Dantechno: Neznáš liba, on toho nakecá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
911 Odesláno 31. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2009 Dantechno: Neznáš liba, on toho nakecá a hlavne nadela deti vsude kam se podiva Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 31. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2009 Ja uz jsem se lekl ze mame v nasich radach podrazaka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 31. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2009 911:On je to teda strašnej žvanil, ale pr.. je s ním pořádná Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se