Přejít na obsah

Prosbička pro všechny...

Doporučené příspěvky

To video je na muj vkus moc dlouhy, ale s tech co tam jsou je stejne nejlepsi tak mas hlas i odemne hlas, tedy 2x mam nekolik IP je to za PepuSFI ktery nemohl hlasovat a tak to neni ani podvod :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dík moc fšem! Ti piráti mně taky dost se... :-) Jinak koteky už nemám českej pinďour by se do nich určitě nevešel :D Dal sem to tam z hecu, páč su soutěživej typ, ale vůbec sem se před tím nedíval jaká je konkurence , až sem si to rozklikl, tak sem se divil, v zadávacích podmínkách bylo jasně napsaný extrémní zážitky a navíc to končí za 10 dní, nikdy sem ještě nic v tédle oblasti za tu střihodřinu nezískal (třeba i nějakou capinu) spíš by se mně hodilo nějaký umístění jako reference na ty nový stránky co budu spouštět (igdyž tadle soutěž no nevím, ale Kodeš taky vyhrál Wimbledon a nikdo se neptá gdo startoval :-)

BTW minulej týden mi přišlo, že porota vybrala můj Papuánskej film (45 minut- Hurááá apoň něco za 200 hodin čučení do komplu) na festival outdoorových filmů 7. ročník, poběží to jako každej rok na podzim a to v každým větším městě, tak gdyby někdo chtě,l tak se může mrknout viz: http://www.mfof.cz/

for Tyfo: je tam změstnanej víc jak měsíc cesty, tak se to celkem dá ;)

Upraveno uživatelem midloch
Odkaz ke komentáři

Tak sem si v pravidlech fšiml, že: Z jedné IP adresy je možno po dobu trvání soutěže odeslat denně pouze jeden hlas. Takže gdyby se někomu chtělo kliknout i zítra, tak předem díky :P

.. no, když jinak nedáš , tak to za těch 40 minut zopakúju :-) Zasloužíš si to!

Odkaz ke komentáři

Tak sem si v pravidlech fšiml, že: Z jedné IP adresy je možno po dobu trvání soutěže odeslat denně pouze jeden hlas. Takže gdyby se někomu chtělo kliknout i zítra, tak předem díky :P

Neboj , myslim ze ty amatery porazis. Kdyz pomerime kvalitu , tak i opravnene.

Upraveno uživatelem Dantechno
Odkaz ke komentáři

grakij - uplny hovado zase nejsem :) Kdyz kliknu na fialovou zalozku Dobrodruzstvi - udela to to samy jako kdyz kliknu na madarskou vlajku, navic se jeste trochu rozhodi text.. zkouseno Opera i FF..

Zkus si vypnout kerio, dělalo mi to to samé, po vypnutí keria už to jelo korektně.

Jinak +1

Odkaz ke komentáři

grakij - uplny hovado zase nejsem :) Kdyz kliknu na fialovou zalozku Dobrodruzstvi - udela to to samy jako kdyz kliknu na madarskou vlajku, navic se jeste trochu rozhodi text.. zkouseno Opera i FF..

Tak si nainstaluj nenjnovější verzi FF a pak je to v klidu.

Jen mě překvapilo, že když jsem chtěl hlasovat, tak mi to napsalo, že už jsme hlasoval...přitom jsme na té stránce byl poprvé

Odkaz ke komentáři

+1 ;)

Kuwa to sou nervy! 202, dnes mi to povolilo z mé IP adresy zase hlasovat (popravdě to moc nechápu logicky by to mělo jen jednou jako když volíš) piráti sou na 238, ráno přišla asi pirátská rodina do práce a začala klikat. Je to jak stíhací závod ve filmu :thumbsup_anim:

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...