lib Odesláno 20. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2009 Ten masitej červ putující po dlani Jinak super! Foťák máš skoro jistej! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tyfo Odesláno 20. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2009 To video je na muj vkus moc dlouhy, ale s tech co tam jsou je stejne nejlepsi tak mas hlas i odemne hlas, tedy 2x mam nekolik IP je to za PepuSFI ktery nemohl hlasovat a tak to neni ani podvod Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
midloch Odesláno 20. srpna 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2009 (upraveno) Dík moc fšem! Ti piráti mně taky dost se... :-) Jinak koteky už nemám českej pinďour by se do nich určitě nevešel Dal sem to tam z hecu, páč su soutěživej typ, ale vůbec sem se před tím nedíval jaká je konkurence , až sem si to rozklikl, tak sem se divil, v zadávacích podmínkách bylo jasně napsaný extrémní zážitky a navíc to končí za 10 dní, nikdy sem ještě nic v tédle oblasti za tu střihodřinu nezískal (třeba i nějakou capinu) spíš by se mně hodilo nějaký umístění jako reference na ty nový stránky co budu spouštět (igdyž tadle soutěž no nevím, ale Kodeš taky vyhrál Wimbledon a nikdo se neptá gdo startoval :-) BTW minulej týden mi přišlo, že porota vybrala můj Papuánskej film (45 minut- Hurááá apoň něco za 200 hodin čučení do komplu) na festival outdoorových filmů 7. ročník, poběží to jako každej rok na podzim a to v každým větším městě, tak gdyby někdo chtě,l tak se může mrknout viz: http://www.mfof.cz/ for Tyfo: je tam změstnanej víc jak měsíc cesty, tak se to celkem dá Upraveno 20. srpna 2009 uživatelem midloch Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakubisko Odesláno 20. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2009 +1 Az jsem si pri tom poslintal klavesnici. Indonesie je fajn, kamarad tam pred par lety v ramci vymeny studentu z CVUT pobyl rok. Ty historky co mi pak povidal, to bylo neco Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník tolja Odesláno 20. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2009 153 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rmx Odesláno 20. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2009 163 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hajek Odesláno 20. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2009 +1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
midloch Odesláno 20. srpna 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2009 Tak sem si v pravidlech fšiml, že: Z jedné IP adresy je možno po dobu trvání soutěže odeslat denně pouze jeden hlas. Takže gdyby se někomu chtělo kliknout i zítra, tak předem díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lolohh Odesláno 20. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2009 Tak sem si v pravidlech fšiml, že: Z jedné IP adresy je možno po dobu trvání soutěže odeslat denně pouze jeden hlas. Takže gdyby se někomu chtělo kliknout i zítra, tak předem díky Tak to máš v kapse Stejně je to tvé video nejlepší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brett Odesláno 20. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2009 Tak sem si v pravidlech fšiml, že: Z jedné IP adresy je možno po dobu trvání soutěže odeslat denně pouze jeden hlas. Takže gdyby se někomu chtělo kliknout i zítra, tak předem díky .. no, když jinak nedáš , tak to za těch 40 minut zopakúju :-) Zasloužíš si to! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 20. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2009 (upraveno) Tak sem si v pravidlech fšiml, že: Z jedné IP adresy je možno po dobu trvání soutěže odeslat denně pouze jeden hlas. Takže gdyby se někomu chtělo kliknout i zítra, tak předem díky Neboj , myslim ze ty amatery porazis. Kdyz pomerime kvalitu , tak i opravnene. Upraveno 20. srpna 2009 uživatelem Dantechno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
911 Odesláno 20. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2009 tak tam mas dalsi hlas. a timto to zvedam. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 20. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2009 Me to nejde.. kdyz kliknu na tu fialovou sracku tak se mi tam zobrazi asi to samy co na hlavni strance, ale je to madarsky nebo jakou reci.. pokud prijdu na to co delam spatne a nebo mi nekdo poradi, rad ti tam hlasy behem par dni naklikam ..a taky bych se na to rad podival.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
grakij Odesláno 20. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2009 (upraveno) @spiderer zkousel jsi vpravo nahore zmenit jazyk? koukal jsem na ta soutezni videa a je to opravdu rozdil 181 Upraveno 20. srpna 2009 uživatelem grakij Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 20. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2009 grakij - uplny hovado zase nejsem Kdyz kliknu na fialovou zalozku Dobrodruzstvi - udela to to samy jako kdyz kliknu na madarskou vlajku, navic se jeste trochu rozhodi text.. zkouseno Opera i FF.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
grakij Odesláno 20. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2009 @spiderer no jo, tusil jsem to, ale zkusil jsem to mne to v FF problemy nedelalo ikdy FF je mezi lidma tolik verzi ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohush Odesláno 21. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2009 grakij - uplny hovado zase nejsem Kdyz kliknu na fialovou zalozku Dobrodruzstvi - udela to to samy jako kdyz kliknu na madarskou vlajku, navic se jeste trochu rozhodi text.. zkouseno Opera i FF.. Zkus si vypnout kerio, dělalo mi to to samé, po vypnutí keria už to jelo korektně. Jinak +1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Carlosin79 Odesláno 21. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2009 grakij - uplny hovado zase nejsem Kdyz kliknu na fialovou zalozku Dobrodruzstvi - udela to to samy jako kdyz kliknu na madarskou vlajku, navic se jeste trochu rozhodi text.. zkouseno Opera i FF.. Tak si nainstaluj nenjnovější verzi FF a pak je to v klidu. Jen mě překvapilo, že když jsem chtěl hlasovat, tak mi to napsalo, že už jsme hlasoval...přitom jsme na té stránce byl poprvé Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ruda Odesláno 21. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2009 +1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
midloch Odesláno 21. srpna 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2009 +1 Kuwa to sou nervy! 202, dnes mi to povolilo z mé IP adresy zase hlasovat (popravdě to moc nechápu logicky by to mělo jen jednou jako když volíš) piráti sou na 238, ráno přišla asi pirátská rodina do práce a začala klikat. Je to jak stíhací závod ve filmu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se