Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Potřeboval bych poradit-co si myslíte o tomto

http://www.aukro.cz/item714827081_seiko_at...29.html#gallery

prodávající píše,že po objednání je zasílají ze Singapuru-pokud jsem to dobře pochopil,tak bez krabičky a papíru-není to fejk???

Nebo nevíte kde je koupit za stejnou-nebo ještě lepe nižší cenu.Všem děkuji za rady.Jirka

Odesláno
  Juraj11 napsal:

prodávající píše,že po objednání je zasílají ze Singapuru-pokud jsem to dobře pochopil,tak bez krabičky a papíru-není to fejk???

Nebo nevíte kde je koupit za stejnou-nebo ještě lepe nižší cenu.Všem děkuji za rady.Jirka

Fejk to nebude. Zkoukni ebay, tam maj dobre ceny.

Odesláno (upraveno)

Hele, bude to ok. V Asii je dobrý, že ti dávaj co možná nejlepší cenu a proto střílej jen hodinky. Krabičku si můžeš obvykle dokoupit v řádu 8-10 dolarů ...

Pokud bys to chtěl řešit přímo přes singapour, tak věřim, že by to bylo i levnější a klidně ti je objednám...

Edit: Ebay překvapivě hlásí, že jeho cena je celkem slušná a ušetřit 3-4 stovky a dva tejdny čekat se imo nevyplatí ...

Upraveno uživatelem abbot
Odesláno
  Juraj11 napsal:

S hodinkama problém nebude, ale od toho prodejce bych nic nekoupil. Ty hodinky nemá a koupí je až za tvoje peníze. Dále ty jeho komentáře. Pak to nechá poslat na tvoji adresu a je docela možné, že se v tom povrtají celníci a budeš muset vyřizovat DPH. Také je možné, že ti zásilku vykradou. To zjistíš až doma po otevření. Prostě tenhle způsob koupě hodinek bych nedoporučoval. Navíc žádná záruka.

Odesláno

Tak jsem se rozhodl,že za pomoci člena chronomagu je koupím na ebay-nevíte jestli jsou celokovové,nebo je ta ochrana korunek(to černé kolem pláště)kovová nebo plastová-na fotkách to spíše připomíná plast.Díky za odpověď Jirka

Odesláno (upraveno)

Prosím místní hodináře o posouzení těchto hodinek:

http://aukro.cz/item724137988_guess_gc_i46...inky_sleva.html

Odkaz sem dávám z aukra, protože je tam nejvíce fotek. Díval jsem se na ně na ebay, kde jsou kolem 4000,- Kč. Strašně se mi líbí jejich design, ale před koupí bych potřeboval znát názor i někoho kdo tomu rozumí. Jsem ve své podstatě hodinářský analfabet. Je mi jasné, že všichni přeferujete automaty a toto jsou quarcy, ale i přesto - nevíte někdo co ty hodinky pohání a zda to stojí za utracení 4k?? Nevím, ale když mají i povoleno honosit se Swiss made ??!! Co vy na to :helpsmilie:

Hlavě mně zajímá, zda je to alespoň mírně kvalitní a že mi nezačne slízat barva a podobně.

Upraveno uživatelem Ddex
Odesláno

panove myslite, ze by se nekdo delal s padelkem SEIKO Hodinek : ) ) Mate nekdo zkusenost. Ne, ze by to byla spatna znacka,alemyslim si, ze v teto cenove hladine to je skoro zbytecne. . .

Odesláno
  SIOMON1206 napsal:
me by nenapadlo, ze i takove znacky :thumbsdown_anim:

Neplaš se, Heki neví o čem mluví. Bohužel je tady poslední dobou dost lidí, kteří netuší o čem je řeč a mají potřebu diskutovat. Nikdy z nich nedostaneš fotku nebo osobní zkušenost.

Odesláno
  Ddex napsal:
Prosím místní hodináře o posouzení těchto hodinek:

http://aukro.cz/item724137988_guess_gc_i46...inky_sleva.html

Odkaz sem dávám z aukra, protože je tam nejvíce fotek. Díval jsem se na ně na ebay, kde jsou kolem 4000,- Kč. Strašně se mi líbí jejich design, ale před koupí bych potřeboval znát názor i někoho kdo tomu rozumí. Jsem ve své podstatě hodinářský analfabet. Je mi jasné, že všichni přeferujete automaty a toto jsou quarcy, ale i přesto - nevíte někdo co ty hodinky pohání a zda to stojí za utracení 4k?? Nevím, ale když mají i povoleno honosit se Swiss made ??!! Co vy na to :helpsmilie:

Hlavě mně zajímá, zda je to alespoň mírně kvalitní a že mi nezačne slízat barva a podobně.

Ty hodinky ti tady nikdo nedoporučí i kdyby stály 2000,- Kč. Guess pro chlapa je prostě úlet.

Odesláno (upraveno)
  klaucz napsal:
Neplaš se, Heki neví o čem mluví. Bohužel je tady poslední dobou dost lidí, kteří netuší o čem je řeč a mají potřebu diskutovat. Nikdy z nich nedostaneš fotku nebo osobní zkušenost.

Ty jsi po ránu opravdu vtipnej :thumbsup_anim:

Tak já to vezmu stručně, když nemůžu diskutovat... :thumbsdown_anim:

Fake Seiko 007

pic1241242.jpg

Fake Seiko 5

seiko_a_1.jpg

nebo tohle

seiko34.jpg

Fake Seiko Premier

b2841.jpg

Fake Seiko Monster

3b1b.jpg

Fake SKX171K

feikodiver1.jpg

atd...atd...atd...atd...atd...ale co bych se ti s tím vlastně vypisoval, když to všechno tak dobře znáš :withstupid:

Upraveno uživatelem Heky
Odesláno
  klaucz napsal:
Ty hodinky ti tady nikdo nedoporučí i kdyby stály 2000,- Kč. Guess pro chlapa je prostě úlet.

No víte, mně nejde ani tak o doporučení, jako spíše o radu. Hodinky jsou vyrobeny v americe, ale nesou Swiss made, proto jsem chtěl zjistit jak to s těmito hodinkami je, hlavně z jejich kvalitou quarzového strojku, materiály a zpracováním (když to budu objednávat přes ebay). Říkal jsem si kde to tak zjistím než na čistě hodinářském foru v sekci všeobecné diskuse - rady s koupí - prosím o pomoc. Vidím že jsem se spletl. Chápu vaše okouzlení automaty, taky bych si nějaké koupil, například jsem silně okouzlen Omegami, ale pěkné vzhledem stojí moc peněz a hodniky jako seika a polioty (nebo jak s to píše) jsou prostě pro mně hnusné. Opravdu nechápu co je na mnou vyvěšených hodinkách Guess pro chlapa ulétlého. Jsou to veliké masivní elegantní hodinky - sice quartz, ale já nejsem ortodoxní vyznavač ozubených koleček.

Tak se tedy omlouvám, že jsem Vám vlezl do vaší úzké komunity a jdu si zjistit informace jinde.

Odesláno (upraveno)
  Ddex napsal:
No víte, mně nejde ani tak o doporučení, jako spíše o radu. Hodinky jsou vyrobeny v americe, ale nesou Swiss made, proto jsem chtěl zjistit jak to s těmito hodinkami je, hlavně z jejich kvalitou quarzového strojku, materiály a zpracováním (když to budu objednávat přes ebay). Říkal jsem si kde to tak zjistím než na čistě hodinářském foru v sekci všeobecné diskuse - rady s koupí - prosím o pomoc. Vidím že jsem se spletl. Chápu vaše okouzlení automaty, taky bych si nějaké koupil, například jsem silně okouzlen Omegami, ale pěkné vzhledem stojí moc peněz a hodniky jako seika a polioty (nebo jak s to píše) jsou prostě pro mně hnusné. Opravdu nechápu co je na mnou vyvěšených hodinkách Guess pro chlapa ulétlého. Jsou to veliké masivní elegantní hodinky - sice quartz, ale já nejsem ortodoxní vyznavač ozubených koleček.

Tak se tedy omlouvám, že jsem Vám vlezl do vaší úzké komunity a jdu si zjistit informace jinde.

Nemusis se hned urazet ale tzv. Modni znacky se tu moc nenosi. Kazdy ti radsi doporuci nejakou tu mechaniku....

edit: A konkretni poznatky s touto znackou tu mit asi moc clenu mit nebude....

Upraveno uživatelem Dantechno
  • po 2 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...