Jump to content

Recommended Posts

Posted

Trochu jste mě tady pobláznili s géčkama a jejich smrtícími testy odolnosti" Trochu mě dostávají nové modely risemanů a beru to jako valmi pohodlný instrument na horské kolo. Měl bych pár základních dotazů" Cena v US 2670,- včetně dopravy, u nás okolo 5000,-kč

1. Čím se může lišit americká verze modelu od evropské?

2. Kolik si musím +- připočíst k US nákupu? (myslím clo atd,)

3. Nějáky vychytaný obchod na Casia s vlastními zkušenostmi máte?

Děkuji za každý postřeh a zdarec Chronomagorii" (jednu donu jsem myslel, že jsem vyléčen, ale jaksi ne a to je jen dobře :-)

Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.

Posted (edited)

Kup si tyto GW9200-1 . Clo platit nebudes a prodejce by mel byt ok. Jsou jeste navic rizene radiem oproti tem tvym na obrazku.

EDIT: Jo, mel by ses vejit do 3500,- se vsim.

Edited by Dantechno
Posted

Jejda, vidíš to, já myslel, že jsou všechny řízený rádiem a nějak jsem nad tím nepřemýšlel"

Máte je někdo??

Posted
Jejda, vidíš to, já myslel, že jsou všechny řízený rádiem a nějak jsem nad tím nepřemýšlel"

Máte je někdo??

Ja je sice nemam, ale nekdo je tu myslim mel. Co potrebujes vedet?

Posted

Zásadní rozdíl mezi US a EU verzí Casií bývá jen u hodinek které mají řízení rádiovým signálem a přitom nemají multiband 5 nebo 6. Jinak je to fuk. Ty na které odkazuje Dantechno maj supr cenu a jsou multiband 6, takže žádný problém.

Posted

Jedna zásadní"

Máteli někdo Géčka ze senzorem, netlačí Vás ten senzor při jízdě na kole ???

Posted

Vy mě dáváte, žádná negativa:-) Tak dík všem a special dík tobě Dantechno za dobrý tip - objednáno" Pak sem hodím čerstvé foto"

Posted

Rozdíl EU/US verze může být v tom, že některé modely umí pouze americké vysílače hodinového signálu a v EU si neškrtnou (musí být Multiband 5 nebo 6). Ostatní rozdíly jsou asi spíš marketingové.

Posted
Rozdíl EU/US verze může být v tom, že některé modely umí pouze americké vysílače hodinového signálu a v EU si neškrtnou (musí být Multiband 5 nebo 6). Ostatní rozdíly jsou asi spíš marketingové.

Pockej, radiovy Risemany delali jen s EU vysilaci .....

Posted
Pockej, radiovy Risemany delali jen s EU vysilaci .....

Praveze radiova verzia ma Multiband 6, takze su "celosvetove".

Posted

Multiband 6 je rizen temito signaly:

WWVB (USA): 60 kHz,

JJY (Japan): 40 kHz (Fukushima) / 60 kHz (Kyushu),

MSF (UK): 60 kHz,

DCF77 (Germany): 77.5kHz,

BPC (China): 68.5kHz

Posted
Praveze radiova verzia ma Multiband 6, takze su "celosvetove".

No jasny , o tom mluvim . myslel jsem jako ze nedelaji dve verze s prijmem odlisnych prijimacu :suicide_anim: ;)

Multiband 6 je rizen temito signaly:

WWVB (USA): 60 kHz,

JJY (Japan): 40 kHz (Fukushima) / 60 kHz (Kyushu),

MSF (UK): 60 kHz,

DCF77 (Germany): 77.5kHz,

BPC (China): 68.5kHz

kluci neucte orla litat :lol:

Posted (edited)
A co je tohle?

Halo ? Rozumime si ?

Reagoval jem na Jokeruv prispevek:

"Rozdíl EU/US verze může být v tom, že některé modely umí pouze americké vysílače hodinového signálu a v EU si neškrtnou (musí být Multiband 5 nebo 6). Ostatní rozdíly jsou asi spíš marketingové."

:tim zpusobem, ze radiove Risemany se delaji jen Multi Band 6 , tzn. jen ve verzi i s evropskym vysilacem.... Ze neni verze pro USA a Evropu jako u jinych modelu ... Chapeme se uz vsichni....

EDIT: Asi jsem se predtim vyjadril nesrozuzumitelne , tak se omlouvam.

Edited by Dantechno