Woodie Odesláno 24. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2010 (upraveno) Nakoniec som sam seba ukecal, ze si ich objednam zo zahranicia, kedze ten rozdiel nie je maly (50-80?). Na ebay-i je ich vela z Hong-Kongu a Singapuru, ale v to velmi doveru nemam, nechcem totizto dostat nejaky fake za $150 (z HK a Thajska som kupoval nejake veci a stale to boli klasicke cinske vyrobky, od ich mp4 prehravacov, cez "DC" tricka az po dualsim telefony... stale som vsak cakal to, co prislo, nie, ze by som napr. cakal Nokiu a dosiel mi nejaky "Nokus" a podobne. S nakupom hodiniek od nich skusenosti nemam, ale ked maju 98-100% feedbacky, tak velmi v to doveru nemam, i ked im mozno iba krivdim). Co by ste mi odporucili? Resp. ma niekto skusenost s nakupom G-Shockov z Azie (HK/Singapur) prostrednictvom ebay? Ď. Ja mam dobrou zkusenost s timhle singapurskym obchodem (http://stores.ebay.com/watchesbay), kupoval jsem u nich 5 hodinek (vcetne Risemanu), pokazde bez problemu. Maji dobre ceny a free shipping. Na e-bayi maji rating "Platinum Power Seller" ktere dostavaji jenom hodne dobri prodejci se kteryma je vseobecne vysoka spokojenost. Kdyz jsem u nich neco kupoval tak mi pak jeste vzdycky z e-baye prisla zadost na vyplneni dotazniku (ne ten klasicky hvezdickovy, tohle bylo neco navic). Chteli at tam slovne popisu jak jsem byl s prubehem obchodu spokojen, co si o tom prodejci myslim atd. Asi si takhle ty Platinum sellery konstantne proverujou jestli jsou s nima zakaznici spokojeni. Fejku se u nich bat nemusis, tihle to delaji poctive. Upraveno 24. dubna 2010 uživatelem Woodie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
corpse Odesláno 24. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2010 len davaj pozor aby to neboli G 9200... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woodie Odesláno 24. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2010 len davaj pozor aby to neboli G 9200... ?? Nechapu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
corpse Odesláno 24. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2010 ?? Nechapu... U nas sa predavaju pokial viem len GW 9200 s radiom. A dost casto tie lacnejsie mimo su len G 9200 bez toho...Takze ak chce s radiom tak GW Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woodie Odesláno 24. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2010 U nas sa predavaju pokial viem len GW 9200 s radiom. A dost casto tie lacnejsie mimo su len G 9200 bez toho...Takze ak chce s radiom tak GW Risemany s radiem jsou na e-bayi oproti bezradiovym drazsi o 36 dolaru, to uz je pak na zvazeni kazdeho jestli mu ty prachy navic za tuhle funkci stoji. Ja bral G-9200 bez radia, odchylka par sekund za mesic mi nevadi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mysho Odesláno 24. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2010 Pochopil som, na co ma upozornoval, chcem s radiom. A velmi pekne dakujem za toho predajcu, i ked co som zbezne preletel, tak gw-cka tam nemal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mysho Odesláno 7. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2010 Podarilo sa mi nieco najst.. http://www.yezeni.sk/hodinky/product.php?id_product=164http://www.edigital.sk/Panske_hodinky/Casio_GW_9200-1_panske_hodinky-p51178.html Co si o tom myslite? Mne osobne sa tie obchody vobec nepozdavaju, nemate s nimi niekto skusenost? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dizi Odesláno 7. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2010 mysho, tu máš aukciu od nejakého Rakúšana: http://cgi.ebay.de/Casio-G-Shock-FUNK-SOLAR-GW-9200-1ER-1x-getragen-/220617436099 ...píše, že boli nosené raz. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rednaxela666 Odesláno 6. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2010 risemany su uzasne hodinky, verzia s inverznym displayom je mega...ak by ich niekto mal a nepotreboval, sem s nimi :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník quartzik Odesláno 1. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2010 No tak myslím si, že je to fuk jestli si je koupíš někde v Europě nebo Americe, beztak se všechny dělají v čajně nebo na tailandu, blééé... Snad jenom Frogy ne. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ggrand Odesláno 1. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2010 Může mi prosím někdo sdělit, proč by výrobek z jedné země měl být horší než výrobek ze země druhé? Děkuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 2. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2010 Může mi prosím někdo sdělit, proč by výrobek z jedné země měl být horší než výrobek ze země druhé? Děkuji. Já myslím, že fabrika splňuje standardy Casio a jestli stojí tady nebo za čárou je jedno. Ale co se image týče tak japan nic nemůže nahradit. A v řadách kde jde o image ( hlavně Géčka ) bych viděl vždy radši ten japan. Už jen pro ten pocit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník quartzik Odesláno 2. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2010 Jsem zvědav, kdo mi dal za post -2. Asi nějakej ťimťam. :DD Ale je mi to fuk, dejte mi i -10 :DD Já se prostě cítím líp, když nevidím na výrobku made in čmina... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ggrand Odesláno 2. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2010 quartzik: nebýt tebe, ani bych si nevšiml, že tady nějaké plusy a mínusy jsou... t2 : přesně tak, chtěl jsem upozornit na to, že je úplně jedno jak a kde se co vyrábí. Důležitá je výstupní kontrola/dodržévání standardů. Možná bych místo made in japan lépe snášel made in switzerland :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník quartzik Odesláno 2. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2010 Není to jedno. Jaká myslíš, že bude výstupní kontrola v čajně a japáini, stejná? Pleteš se člověče. Značkové zboží se dělí na několik tříd. Prd víš. Proč si myslíš, že se casio hodinky určené pro japonskej trh prodávají dráž? A proč sem pleteš swiss, když se bavíme o elektronických hodinkách. Každej ti řekne, že prostě japončíci jsou nejlepší elektronici. Kdybych si měl vybrat jestli swiss digi nebo japan, tak beru japan... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ggrand Odesláno 2. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2010 quartzik: ty si asi představuješ, že fabrika casia někde v thajsku či jiné destinaci než japonsko je chatrč s bambusovou střechou a ve vnitř to všecko dohromady letujou děcka ne? Nevím jaký bereš přímo příklad oné ceny pro ***. trh, ale řekl bych, že tomu tak není. Ukaž příklad. Jestli to třeba taky nebude jak je to u nás se škodovkou, že v cizině ji koupíš laciněji..To mi připomíná...máš 2 stejné krabičky sirek, jedna je made in USSR a druhá USA, kterou si vybereš :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník quartzik Odesláno 2. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2010 (upraveno) Co ti budu říkat, prd víš. Třeba gshock pro japonský trh jsou dražší než pro vývoz. I na ebayi jsou dražší... Upraveno 2. listopadu 2010 uživatelem quartzik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ggrand Odesláno 2. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2010 Jak říkám, když neukážeš přímo příklad, zůstaneme u planých řečí.Ale asi je to tím, že nakupuju málo značkových věcí..už jdu do kouta ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 2. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2010 Možná si to představuju jako hurvínek válku. vždycky jsem si myslel, že digitálky dělají stroje ( moduly ) a možná je i zasazují do pouzdra. lidi je max dávají společně s návody do krabiček. jestli to tak je tak je jedno kde se tak děje. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woodie Odesláno 3. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2010 (upraveno) t2, ggrand: osobne to vidim stejne jako quartzik... mohlo by se zdat ze je jedno v ktere zemi jsou hodinky vyrobene, imho to tak ale neni. Mam osobni zkusenost s konkretnim modelem od Casia DB-360, je v nem fajn modul s databankou ktery se velmi dobre pouziva, mam ty hodinky proste rad. Pred 3ma rokama jsem je koupil poprve, vyroba Made in Thailand. Slapaly dobre, akorat se mi v nich cca po 2 letech zacal resetovat modul protoze jsem je nosil i v horkem lete kdy jsem mel pod nima hodne zpocene zapesti, a ony nemaji temer zadnou vodotesnost. Slany pot asi pronikl pres otvory kolem tlacitek dovnitr a nahlodal elektroniku. Chybama se clovek uci, ted uz vim ze do horkych dnu kdy se clovek hodne poti jedine G-Shocky s WR200 No to je jedno, jelikoz mam ten modul rad tak jsem si po case koupil dalsi DB-360, ty uz ale byly vyrobene v Cine. Ty stare s blbnoucim modulem mam jeste schovane, samozrejme me hned napadlo udelat srovnani Thajsko vs. Cina. A rozdily tam opravdu jsou. Thajsky kus mi prijde lip zpracovany, je to videt hlavne na napisech na dynku, ty pusobi dojmem jakoby byly do plechu vyfrezovane, maji jasne, ostre kontury. Napisy na cinske verzi mi prijdou jako by byly do dynka vytlacene nejakou raznici, nemaji jasne dane okraje, pusobi to proste lacinejsim dojmem. Taky mi prijde ze na lcd v cinske verzi pouzili levnejsi polarizacni folii, kdyz se na displej divam kolmo jsou segmenty mirne zasedle, zcernaji az kdyz se na ne divam pod urcitym uhlem. Tohle u te thajske verze nebylo, tam jsem se mohl na lcd divat z jakehokoliv smeru a segmenty byly porad krasne cerne a kontrastni. Tohle je moje zkusenost se stejnyma hodinkama vyrobenyma v jinych zemich, osobne si myslim ze na tom kde jsou vyrobene zalezi a neni bez duvodu ze treba G-cka vyrobene v Japonsku byvaji drazsi a ze Casio vicemene vsechny svoje nejvyssi hodinkove rady taky dela v Japonsku. Cinanum se v tomhle imho neda verit, dodrzeni 100% kvality tam jsou schopni docilit snad jenom nemci anebo firmy typu Apple. Znamy byl na skok v cinske tovarne kde jedna linka vyrabela pro germany plastove dily, na vystupni kontrole sedel za zadama cinana nemec. Kdyz se mu neco nelibilo nechal treba celou varku vyhodit a udelat znova, stacil nepatrny otrep, nepresnost, nebo odchylka v barve. Kdyby tam ten nemec nesedel tak by to cinan samozrejme bez problemu pustil dal. Nevim jak ma vystupni kontroly v cinskych fabrikach nastavene Casio, podle mne jim ale urcitou miru odchylek u levnejsich modelu tolerujou, drazsi si radsi delaji sami v Japonsku nebo v jinych zemich kde maji na vystupu prisnejsi podminky. Upraveno 3. listopadu 2010 uživatelem Woodie 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se