mindy Odesláno 13. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2012 tak toto mam nastavene na berlin to bolo prve co som spravil...tak davam ich na parapet na okno tak ako je v navode hornou stranou smerom von..skusim este do inej izby dat...hlavne kvoli tomu som ich chcel aby sa mi same nastavovali a podla nich som nastavoval ostatne tak dufam ze to pojde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ggrand Odesláno 14. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2012 Další možnost je koupit za pár stovek meteostanici, ty mívají o velký kus lepší příjem a máš atomový čas doma+teploměr,atd. Já to tak vyřešil, protože radiové verze géček mi neseděly ani jedny svým modulem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woodie Odesláno 16. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2012 tak toto mam nastavene na berlin to bolo prve co som spravil...tak davam ich na parapet na okno tak ako je v navode hornou stranou smerom von..skusim este do inej izby dat...hlavne kvoli tomu som ich chcel aby sa mi same nastavovali a podla nich som nastavoval ostatne tak dufam ze to pojde Vychodni slovensko je od DCF77 v Mainflingenu uz prece jenom dost daleko, i kdyz podle mapky bys mel byt porad jeste v dosahu... imho bude problem v tech domech kolem tebe. Kdyztak zkus udelat pokus, schvalne je narid aby sly o par hodin blbe a jestli mas moznost tak je dej pres noc nekomu kdo bydli ve vyssim poschodi panelaku a ma okna na zapad, jestli se mu to tam syncne. Pokud ano tak mas u sebe v byte asi smulu a neco ti tam ten signal stini. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ggrand Odesláno 16. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2012 Woodie: Stačí si hlídat kontrolku příjmu, není potřeba rozštelovávat hodinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiribartl Odesláno 12. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2013 Pánové,chci si koupit tyto kalkulačky, o kterých se tu píše. Ovšem chci je v solárku a rádiu, což model GW-9200 splňuje. Ovšem zakoukal jsem se do verze G-9200GY-1, což je pěkná limitka s inverzním displejem (ano znám i jeho nevýhody). Ovšem pročetl jsem tu během cca tří hodin spousty info s tím, že jsem dospěl k názoru, že sice solárko mají, ale rádio ne, o čemž mě přesvědčuje i fotka displeje verze G-9200GY, kde mi chybí intenzita příjmu signálu.Problém je ten, že všude píšou něco jiného. Tak chci jen od vás někoho potvrdit můj názor, že limitka je bez rádia. Díky za info Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 12. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2013 Pánové,chci si koupit tyto kalkulačky, o kterých se tu píše. Ovšem chci je v solárku a rádiu, což model GW-9200 splňuje. Ovšem zakoukal jsem se do verze G-9200GY-1, což je pěkná limitka s inverzním displejem (ano znám i jeho nevýhody). Ovšem pročetl jsem tu během cca tří hodin spousty info s tím, že jsem dospěl k názoru, že sice solárko mají, ale rádio ne, o čemž mě přesvědčuje i fotka displeje verze G-9200GY, kde mi chybí intenzita příjmu signálu.Problém je ten, že všude píšou něco jiného. Tak chci jen od vás někoho potvrdit můj názor, že limitka je bez rádia. Díky za info bohužel, tvoje domněnka je správná, limitka je opravdu na rozdíl od základní verze bez rádia, viz obr. kdy se nad displejem skví nápis Multi Band 6... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiribartl Odesláno 12. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2013 Díky za odpověď, která mě bohužel nepotěšila. A tak půjdu do GW, jen nechápu, proč limitku, která je dražší musí ořezat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Chilliluk Odesláno 22. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2013 Díky za odpověď, která mě bohužel nepotěšila. A tak půjdu do GW, jen nechápu, proč limitku, která je dražší musí ořezat. To je prostě strategie Casia - spousty a spousty typů hodinek, ale když si člověk chce vybrat ty nejlepší z nejlepších, nakonec zjistí, že žádné takové neexistují. Vždy jim chybí něco do dokonalosti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se