Přejít na obsah

CASIO G-SHOCK RISEMAN G-9200-1

African

Doporučené příspěvky

tak toto mam nastavene na berlin to bolo prve co som spravil...tak davam ich na parapet na okno tak ako je v navode hornou stranou smerom von..skusim este do inej izby dat...hlavne kvoli tomu som ich chcel aby sa mi same nastavovali a podla nich som nastavoval ostatne tak dufam ze to pojde :(

Vychodni slovensko je od DCF77 v Mainflingenu uz prece jenom dost daleko, i kdyz podle mapky bys mel byt porad jeste v dosahu... imho bude problem v tech domech kolem tebe. Kdyztak zkus udelat pokus, schvalne je narid aby sly o par hodin blbe a jestli mas moznost tak je dej pres noc nekomu kdo bydli ve vyssim poschodi panelaku a ma okna na zapad, jestli se mu to tam syncne. Pokud ano tak mas u sebe v byte asi smulu a neco ti tam ten signal stini.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• po měsíci...

Pánové,chci si koupit tyto kalkulačky, o kterých se tu píše. Ovšem chci je v solárku a rádiu, což model GW-9200 splňuje. Ovšem zakoukal jsem se do verze G-9200GY-1, což je pěkná limitka s inverzním displejem (ano znám i jeho nevýhody).

Ovšem pročetl jsem tu během cca tří hodin spousty info s tím, že jsem dospěl k názoru, že sice solárko mají, ale rádio ne, o čemž mě přesvědčuje i fotka displeje verze G-9200GY, kde mi chybí intenzita příjmu signálu.

Problém je ten, že všude píšou něco jiného. Tak chci jen od vás někoho potvrdit můj názor, že limitka je bez rádia. Díky za info

post-11025-029601400 1358018468.jpg

Odkaz ke komentáři

Pánové,chci si koupit tyto kalkulačky, o kterých se tu píše. Ovšem chci je v solárku a rádiu, což model GW-9200 splňuje. Ovšem zakoukal jsem se do verze G-9200GY-1, což je pěkná limitka s inverzním displejem (ano znám i jeho nevýhody).

Ovšem pročetl jsem tu během cca tří hodin spousty info s tím, že jsem dospěl k názoru, že sice solárko mají, ale rádio ne, o čemž mě přesvědčuje i fotka displeje verze G-9200GY, kde mi chybí intenzita příjmu signálu.

Problém je ten, že všude píšou něco jiného. Tak chci jen od vás někoho potvrdit můj názor, že limitka je bez rádia. Díky za info

bohužel, tvoje domněnka je správná, limitka je opravdu na rozdíl od základní verze bez rádia, viz obr. kdy se nad displejem skví nápis Multi Band 6...

post-15103-093703300 1358021383.jpg

Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...
Návštěvník Chilliluk

Díky za odpověď, která mě bohužel nepotěšila. A tak půjdu do GW, jen nechápu, proč limitku, která je dražší musí ořezat.

To je prostě strategie Casia - spousty a spousty typů hodinek, ale když si člověk chce vybrat ty nejlepší z nejlepších, nakonec zjistí, že žádné takové neexistují. Vždy jim chybí něco do dokonalosti.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...