Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Tak je to tady.

Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.

GWF-1000B-1 Frogman cenikova cena $853 USD - vydani 30 zari.

Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.

GWF-1000-1 Frogman cenikova cena $725 USD - vydani 20 zari.

Specifikace:

Edited by Dantechno
Posted (edited)
Kdy je budeš mít???? :)

jako planoval jsem je , ale ty ceny mi vyrazily dech. Uvidime co s nimi udela ebay.....

Edited by Dantechno
Posted

Nevím, co řešíš. Furt jsou levnější než nejlevnější pořádné mechaniky a při současném kurzu až zas tak nevykrvácíš. A přestav si ten pocit, že je máš :newyear:

Posted
Nevím, co řešíš. Furt jsou levnější než nejlevnější pořádné mechaniky a při současném kurzu až zas tak nevykrvácíš. A přestav si ten pocit, že je máš :newyear:

Zas takovej blazen nejsem, to bych si radsi trochu pridal a koupil treba z druhe ruky Fortis B-42......

Posted

Nej Gecka!

Cena ale brutalni.

Posted (edited)

Cena vice mene podle ocekavani. IMHO pujdou sehnat tak kolem $550. Hlavne je konecne znamo presne oznaceni.

za ty prachy bych koupil z druhe ruky jine frogmany

Edited by nAscA
  • 5 weeks later...
  • 2 months later...
Posted

Me se to zda dost .Dat tolik prasuli za digi ,ktery mam na noseni a kterym budu fakt zatapet.

Ale jinak se mi fakt moc libi :thumbsup_anim:

Posted
Me se to zda dost .Dat tolik prasuli za digi ,ktery mam na noseni a kterym budu fakt zatapet.

Ale jinak se mi fakt moc libi :thumbsup_anim:

Jsou :thumbsup_anim:

• 4 weeks later...
  • 1 year later...
Posted

Mně se taky docela líbí, ale osobně bych uvítal jiný ovládací prvky, ty stávající kovový "čudlíky" mi vyhovují opticky víc, působí jakoby víc bytelně, ale chápu, že na ovládání např. v neopren. rukavicích může být tohle lepší.. líbí se mi měsíční fáze..

• 1 month later...
Posted (edited)

nabízel mi je Stando výměnou za Hamiltony - zkus ho oslovit - názor na likviditu vyjadřovat nebudu :D

Chtěl jsem nějaký digitálky, hledal jsem nějaké pěkné a tyhle se mi líbily, cena už míň, tak se ptám. Za ty prachy se dá koupit už skoro Damasko a tím bych n....l třeba i Snowa, tak váhám právě.

Asi nakonec vezmu ty od standa, co prodává - G-Shock Mudman 9100, řízené rádiem jsou, tak budou dobrý. Ale ty frogy jsou moc pěkný, to zase jó.

Edited by Peta-Biker