Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• po měsíci...
Odesláno
  AdamCZ napsal:
Zdravím všechny příznivce značky, nakonec jsem neodolal a pokusím se přispět svou troškou do mlýna - jak se praví. Co říkáte, sice už něco pamatují, ale stále vypadají zajímavě?! Myslím, že svými rozměry, výška 14mm a průměr 40mm taky neurazí. :)

moc se mi líbí - už podruhé mi utekly na ebay, respektive se mi nechtělo přes 900 usd, u těchhle starších modelů zvlášť v mint stavu je dost těžké odhadnout reálnou cenu. z toho pramení můj dotaz - stojí za to vrhnout se za nima až někam k 1K usd?

• po 4 týdnech...
Odesláno

Taky mi pred mesicem utekly v jednom bazaci v Praze.S ocelovym tahem,

ale ten bych taky prehodil na kuzi nebo kaucuk.Skoda , clovek nesmi vahat.

• po měsíci...
Odesláno
  AdamCZ napsal:
Zdravím všechny příznivce značky, nakonec jsem neodolal a pokusím se přispět svou troškou do mlýna - jak se praví. Co říkáte, sice už něco pamatují, ale stále vypadají zajímavě?! Myslím, že svými rozměry, výška 14mm a průměr 40mm taky neurazí. :)

Moc pěkné. Stavím se do řady k ostatním gratulantům.

• po 3 týdnech...
Odesláno
  vlamor napsal:
Titanové nebudú, o týchto som dostal info, že je to PVD-úprava a na fotkách to vyzerá rovnako:

Jsou moc pěkné, také gratulace! Ale titan bys fakt poznal, jsou tak lehké že bys nemusel nosit pásek tak zaříznutý aby se nehnuly... :)

• Po roku...
Odesláno

Parádní hodinky - taky mám jedny, ale bez chrona. Teď jsem k nim objednal nový řemen di modell offroad - myslím, že k nim super půjde.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...