Koza_c Odesláno 23. října 2009 Nahlásit Odesláno 23. října 2009 Vsechny modely jsou pekny vsecka cest a gratulace. . .
novaky Odesláno 27. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2009 AdamCZ napsal: Zdravím všechny příznivce značky, nakonec jsem neodolal a pokusím se přispět svou troškou do mlýna - jak se praví. Co říkáte, sice už něco pamatují, ale stále vypadají zajímavě?! Myslím, že svými rozměry, výška 14mm a průměr 40mm taky neurazí. moc se mi líbí - už podruhé mi utekly na ebay, respektive se mi nechtělo přes 900 usd, u těchhle starších modelů zvlášť v mint stavu je dost těžké odhadnout reálnou cenu. z toho pramení můj dotaz - stojí za to vrhnout se za nima až někam k 1K usd?
adamo Odesláno 30. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 30. listopadu 2009 krása krása... taky jedny takové jednou pořídím :-)
Egroeg Odesláno 5. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 5. prosince 2009 Gratuluju...jsou super.....Takovy si taky preju, jen s kozenym tahem.....
Egroeg Odesláno 1. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2010 Tak a už je taky mám...moooc spokojenej...
Koza_c Odesláno 2. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2010 Egroeg napsal: Tak a už je taky mám...moooc spokojenej... Gratulace. .
Helex Odesláno 2. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2010 Fortisky jsou parádní a hrozně se mi líbí jejich vteřinovka! Mimo jiné
leebauer Odesláno 4. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2010 Taky mi pred mesicem utekly v jednom bazaci v Praze.S ocelovym tahem, ale ten bych taky prehodil na kuzi nebo kaucuk.Skoda , clovek nesmi vahat.
Egroeg Odesláno 4. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2010 Taky je mám na koženým řemenu...Příště nesmíš váhat.
michal85 Odesláno 22. února 2010 Nahlásit Odesláno 22. února 2010 AdamCZ napsal: Zdravím všechny příznivce značky, nakonec jsem neodolal a pokusím se přispět svou troškou do mlýna - jak se praví. Co říkáte, sice už něco pamatují, ale stále vypadají zajímavě?! Myslím, že svými rozměry, výška 14mm a průměr 40mm taky neurazí. Moc pěkné. Stavím se do řady k ostatním gratulantům.
pokr Odesláno 13. března 2010 Nahlásit Odesláno 13. března 2010 vlamor napsal: Titanové nebudú, o týchto som dostal info, že je to PVD-úprava a na fotkách to vyzerá rovnako: Jsou moc pěkné, také gratulace! Ale titan bys fakt poznal, jsou tak lehké že bys nemusel nosit pásek tak zaříznutý aby se nehnuly...
pfkvn Odesláno 12. září 2011 Nahlásit Odesláno 12. září 2011 Pěkné hodinky, na tahu mi přijdou malinko hezčí... :-)
Tomak Odesláno 18. září 2011 Nahlásit Odesláno 18. září 2011 Parádní hodinky - taky mám jedny, ale bez chrona. Teď jsem k nim objednal nový řemen di modell offroad - myslím, že k nim super půjde.
adet Odesláno 26. září 2011 Nahlásit Odesláno 26. září 2011 V pátek jsem byl v Berlině a přivezl jsem si.......................
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se