Návštěvník Mitak Odesláno 5. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 5. srpna 2015 Jóóóó, tak to je jisté, že se dotyčný tady hned dobrovolně přihlásí :-))))
JaRooN Odesláno 5. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 5. srpna 2015 Dnes Vysoke Tatry - Solisko - Glycine Airman...
sta Odesláno 5. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 5. srpna 2015 V Luganu docela zajimavej obchod, poprve jsem videl i rolex moonphase a dalsi zajimavy kousky
Návštěvník Mitak Odesláno 5. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 5. srpna 2015 Před čtvrt hodinou v Hradišti na křižovatce u Tesca muž kolem padesátky v Renaultu Laguna kombi s místní RZ - na ruce Breitling Navitimer. Jen o pár sekund později mladý muž v béžové Oktávce 2 menší černé potápky ala Seiko, korunka na devítce, černá guma s vlnkama. Ale vlastně si nedělám iluze, že ty Bčka byly pravé a že ty potápky byly nějaká solidní značka...
organic Odesláno 5. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 5. srpna 2015 (upraveno) V Luganu docela zajimavej obchod, poprve jsem videl i rolex moonphase a dalsi zajimavy kouskyMoc hezky obchudek, tam bych asi mel problem udrzet kartu v kapse. Upraveno 9. srpna 2015 uživatelem filo-boxer
Návštěvník dabelM Odesláno 5. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 5. srpna 2015 (upraveno) V Luganu docela zajimavej obchod, poprve jsem videl i rolex moonphase a dalsi zajimavy kouskyLink na jejich webový stránky anebo na jméno obchodu si nevzpomeneš ? Upraveno 9. srpna 2015 uživatelem filo-boxer
sta Odesláno 5. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 5. srpna 2015 (upraveno) Podle street googlu by to melo byt toto: http://www.watchcenter.ch/ Upraveno 5. srpna 2015 uživatelem sta
sta Odesláno 5. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 5. srpna 2015 Oki !Zmenil jsem ten prispevek, dal jsem tam odkaz:http://www.watchcenter.ch/ Omlouvam se za komplikace
jeanek Odesláno 6. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 6. srpna 2015 Jak tady tak občas vytahujete kozu, tak jsem si vzpomněl, že jsem se (ještě jako neznalý, byť pasivní člen) sám stal obětí. Je to asi dva roky zpátky, stojím si poklidně na zastávce. Najednou ke mě přijde borec tak o půl hlavy vyšší (mám 186) a říká "Koza dojí krev". Říkám si, asi jsem mu špatněl rozuměl, zřejmě se na něco ptá, tak ze mě vypadne: "Cože?". A on znovu: "Koza dojí krev" a dodal ještě chronomag, hodinky atd. Tak jsme v šalině pěkně podebatovali, osahali a rozloučili se. Byl jsem z toho tak vedle, že jsem si nezapamatoval ani jeho nick tady na fóru a dokonce ani nevím jaký měl hodinky!!!Celá příhoda se odehrála v Brně na trase Mendlovo náměstí - Komín a tímto dotyčného kolegu zdravím a zvu ho na pivo.
kdojinej Odesláno 6. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 6. srpna 2015 Jsem v úterý v hospodě změrčil na baru chlapa s Panerajema na ruce, tak jdu k němu a řikám Koza dojí krev! Vyvalil oči a cože jako, řikám si aha, asi mě špatně rozuměl, tak řikám tónem potlačující jakýkoliv odpor KOZA DOJÍ KREV!! on zmatenej chudák, tak jsem dodal smířlivě esli zná chronomag a že má pěkný hodinky a tak a nic. Hamba.
Anela Odesláno 6. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 6. srpna 2015 Jeanek : tipuji to na sedlina Dnes u nás na patře kolega na chodbě dojednával telefonicky hodinkový obchod... Nó jestli to nebyl někdo odsud, tak nevím ale než jsem stačil vykouknout, někam se schoval.
fed_ex Odesláno 6. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 6. srpna 2015 Včera večer, T-Anker Kotva, pán vedle u stolu měl na ruce Breitling Colt.
DaLo Odesláno 7. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 7. srpna 2015 Tak v novy praci se mi bude libit. Vcera jsem na obede zahlidnul GS (vzhledem k tomu, kolik jich u nas bude, tak to tipuju na jednoho konkrtetniho clena) a dneska Monaca...
organic Odesláno 7. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 7. srpna 2015 Tak jestli jsi v nové práci u nás, zahlídneš toho časem ještě víc např. JLC Reverso, Nomos, Rolex, IWC, TH...
DaLo Odesláno 7. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 7. srpna 2015 Tak jestli jsi v nové práci u nás, zahlídneš toho časem ještě víc např. JLC Reverso, Nomos, Rolex, IWC, TH...Konecne nejaka kultivovana spolecnost
organic Odesláno 7. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 7. srpna 2015 Tak to bych úplně neřekl. Ale hodinky se tu občas nosí pěkný
prischera Odesláno 7. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 7. srpna 2015 Chrono kolega z moto rubriky na idnesu se tu objevuje často. Dneska dokonce ve videu. Peče pizzu v autě a ve 12 vteřině jsou jeho Sporty 2 na přístrojovce .
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se