Jakubisko Odesláno 15. ledna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 15. ledna 2010 bandicoot: zatim jsou to srdcovky Jedna ze skorotater (Donovaly). Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
mrakodrap Odesláno 15. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 15. ledna 2010 to Jakubisko: Ta karunka na sklíčku se Ti podařila takhle vyfotit? Já ji na Rolexech vždycky honím kukátkem a dá mě sakra práci než jí najdu. Jinak jsem myslel, že tam v roce 91 ještě nebyla.
mrakodrap Odesláno 15. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 15. ledna 2010 a kde je? ja ju na svejch nevidim No právě protože ona moc vidět není. Večer ti ji ukážu.
Baker Odesláno 15. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 15. ledna 2010 a kde je? ja ju na svejch nevidim Mela by bejt na sestce.
Jakubisko Odesláno 15. ledna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 15. ledna 2010 to Jakubisko: Ta karunka na sklíčku se Ti podařila takhle vyfotit? Já ji na Rolexech vždycky honím kukátkem a dá mě sakra práci než jí najdu. Jinak jsem myslel, že tam v roce 91 ještě nebyla. A to Ti jeste reknu, ze jsem ji ani vyfotit neplanoval Korunka je ryta do sklicka mnohem pozdeji, snad od 2002. To, ze ji mam ja na svych znamena, ze sklicko je vymenene. sibirnaya: dej je blizko svetlu a hledej tesne nad hranou sklicka u sestky.
Cyber Odesláno 15. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 15. ledna 2010 A to Ti jeste reknu, ze jsem ji ani vyfotit neplanoval Korunka je ryta do sklicka mnohem pozdeji, snad od 2002. To, ze ji mam ja na svych znamena, ze sklicko je vymenene. sibirnaya: dej je blizko svetlu a hledej tesne nad hranou sklicka u sestky. Jojo sklíčko, korunka, luneta, ciferník i ručky...tehdy byl ciferník originál s tritiem. U Tvých se menil ciferník za nový s luminovou.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se