Baker Odesláno 9. září 2009 Nahlásit Odesláno 9. září 2009 Kua proc jsou tak male Na tvoji ruce sedi perfetne.
Peta-Biker Odesláno 9. září 2009 Nahlásit Odesláno 9. září 2009 Slušej je slabé slovo, připadá mi, že jsou dělané přesně pro Tebe
ricous Odesláno 9. září 2009 Nahlásit Odesláno 9. září 2009 Moc pěkný a sednou ti parádně - to jsem ti ostatně říkal už na srazu. Mimochodem na srazu mne nadchly tvoje klasické bondovky - už je mám na cestě, v automatu, a těším se na ně stejně jako ty na rolády...
honza71 Odesláno 9. září 2009 Nahlásit Odesláno 9. září 2009 Jak prdel na nočník ! Moc hezký pokoukání.
KFL Odesláno 10. září 2009 Nahlásit Odesláno 10. září 2009 Já pořád těm Rolexům nerozumím a nic mi neříkaj, nicméně gratuluju a díky za hezký fotky
zdr Odesláno 10. září 2009 Nahlásit Odesláno 10. září 2009 na tvojej ruke naozaj vyzeraju super to na tej mojej boli utopene na mna to je malicke ale inac nadherne hodinky tak si ich uzi
cortes1990 Odesláno 12. září 2009 Nahlásit Odesláno 12. září 2009 Neviem ci sa mam hnevat alebo radovat ale kazdopadne v poslednom case sa mi cim dalej viac pacia rolady (patril som do skupiny "rolex ani zadarmo"). A este som prave prisiel nato ze keby som za posledne dva roky neminul vsetky peniaze z brigád, tak by som si uz jedny takéto rolexy aj mohol kupit Ale kazdopadne gratulujem k FIRST ROLEX , snad to aj ja raz zazijem.
Andreas.ks Odesláno 13. září 2009 Nahlásit Odesláno 13. září 2009 Přijdu takhle po dovolené a tady tolik novinek... Jakube, gratulace veliká převeliká...
Návštěvník Tada Odesláno 13. září 2009 Nahlásit Odesláno 13. září 2009 Rolex Explorer II jsou bomba! Dnes jsem se u Jakubiska stavoval a znova jsem si je zkoušel a je to prostě něco!
Gilius Odesláno 13. září 2009 Nahlásit Odesláno 13. září 2009 pořád vidím rozechvělého Jakuba na srazu,když mu ty hodinky ještě neříkaly pane........moc Ti je přeju,jsou super!!!!!
brett Odesláno 13. září 2009 Nahlásit Odesláno 13. září 2009 pořád vidím rozechvělého Jakuba na srazu,když mu ty hodinky ještě neříkaly pane........moc Ti je přeju,jsou super!!!!! jo, jo .. byl z toho hodně rozechvělej ... :-) To jsou ty chvíle v životě lidském :-)
Jakubisko Odesláno 15. září 2009 Autor Nahlásit Odesláno 15. září 2009 Hold prvni sex, prvni auto a prvni Rolexy jsou okamziky, na ktere clovek v zivote nezapomene Nosim je ted prakticky porad, bohuzel na ukor Coltu. Tady jsem nase odkaz, jak zmensit tah jeste o dalsi dilek, kdyz by to nekoho zajimalo.
Gilius Odesláno 15. září 2009 Nahlásit Odesláno 15. září 2009 Jsem Ti to ale poudal,že Colty odložíš........
bandicoot Odesláno 15. září 2009 Nahlásit Odesláno 15. září 2009 ...a víš jak jsem ti o těch coltech říkal, že se mi líběj...
decebal Odesláno 15. září 2009 Nahlásit Odesláno 15. září 2009 (upraveno) Gratuluji k hodinkám a připojuji fotky bratříčka - mé nové akvizice :-), neboť jsem se stal další obětí Rolexmánie v minulých dnech. A musím říci, že tak mi ještě nikdy žádné hodinky na ruce neseděly. edit: překlep a omluva za kvalitu - foceno mobilem. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 15. září 2009 uživatelem decebal
vojt Odesláno 15. září 2009 Nahlásit Odesláno 15. září 2009 Gratuluji k hodinkám a připojuji fotky bratříčka - mé nové akvizice :-), neboť jsem se stal v minulých dnech další obětí Rolexmánie v minulých dnech. A musím říci, že tak mi ještě nikdy žádné hodinky na ruce neseděly. Krása! Bílá elegance se sportovním základem
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se