Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 86
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Moc pěkný a sednou ti parádně - to jsem ti ostatně říkal už na srazu. Mimochodem na srazu mne nadchly tvoje klasické bondovky - už je mám na cestě, v automatu, a těším se na ně stejně jako ty na rolády... ;)

Odesláno

Neviem ci sa mam hnevat alebo radovat ale kazdopadne v poslednom case sa mi cim dalej viac pacia rolady (patril som do skupiny "rolex ani zadarmo").

A este som prave prisiel nato ze keby som za posledne dva roky neminul vsetky peniaze z brigád, tak by som si uz jedny takéto rolexy aj mohol kupit :suicide_anim:

Ale kazdopadne gratulujem k FIRST ROLEX ;), snad to aj ja raz zazijem.

Návštěvník Tada
Odesláno

Rolex Explorer II jsou bomba!

Dnes jsem se u Jakubiska stavoval a znova jsem si je zkoušel a je to prostě něco!

Odesláno
pořád vidím rozechvělého Jakuba na srazu,když mu ty hodinky ještě neříkaly pane........moc Ti je přeju,jsou super!!!!!

jo, jo .. byl z toho hodně rozechvělej ... :-)

To jsou ty chvíle v životě lidském :-)

Odesláno

Hold prvni sex, prvni auto a prvni Rolexy jsou okamziky, na ktere clovek v zivote nezapomene :D Nosim je ted prakticky porad, bohuzel na ukor Coltu.

Tady jsem nase odkaz, jak zmensit tah jeste o dalsi dilek, kdyz by to nekoho zajimalo.

Odesláno (upraveno)

Gratuluji k hodinkám a připojuji fotky bratříčka - mé nové akvizice :-), neboť jsem se stal další obětí Rolexmánie v minulých dnech. A musím říci, že tak mi ještě nikdy žádné hodinky na ruce neseděly.

edit: překlep a omluva za kvalitu - foceno mobilem.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Upraveno uživatelem decebal
Odesláno
Gratuluji k hodinkám a připojuji fotky bratříčka - mé nové akvizice :-), neboť jsem se stal v minulých dnech další obětí Rolexmánie v minulých dnech. A musím říci, že tak mi ještě nikdy žádné hodinky na ruce neseděly.

Krása! Bílá elegance se sportovním základem :)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...