Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 125
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno
Já bych si přál mít 50, abych se mohl zapojit do prodeje Hamiltonů od Trňáka :gun_bandana:

To muzes i bez tech zbytecnych poloprazdnych postu. Staci prodejci poslat SZ (soukromou zpravu) a domluvit se s nim.

Jinak ja si asi ani nic nepreju. Ale jsou darky, ktere mi udelaji radost - treba dobra knizka, flaska nebo treba, kdyz mi loni (byvala) pritelkyne nadelila k narozeninam (mam 25. prosince, proto to pisu k tem vanocum) velkou zavarovacku plnou vlastnorucne nalozenejch hermelinu. To byl skvelej darek!

Odesláno
To muzes i bez tech zbytecnych poloprazdnych postu. Staci prodejci poslat SZ (soukromou zpravu) a domluvit se s nim.

Jinak ja si asi ani nic nepreju. Ale jsou darky, ktere mi udelaji radost - treba dobra knizka, flaska nebo treba, kdyz mi loni (byvala) pritelkyne nadelila k narozeninam (mam 25. prosince, proto to pisu k tem vanocum) velkou zavarovacku plnou vlastnorucne nalozenejch hermelinu. To byl skvelej darek!

Hele skalis , to mas blby co. To nedostanes tolik darku kdyz to mas takhle u sebe - vsichni te zfouknou najednou....

Odesláno
Hele skalis , to mas blby co. To nedostanes tolik darku kdyz to mas takhle u sebe - vsichni te zfouknou najednou....

Tohle si myslej vsichni uz od malicka. Ale bracha ma narozky na zacatku prosince, tak jsme to vzdycky slavili spolu. A neprisel jsem tim padem o nic.

Odesláno
Tohle si myslej vsichni uz od malicka. Ale bracha ma narozky na zacatku prosince, tak jsme to vzdycky slavili spolu. A neprisel jsem tim padem o nic.

Ja jsem myslel že tohle právě nemůžu když nemám 50.

Jinak slibuji, že všechny moje další pošta bude konstruktivní a že časem snad přispěju něčím zajímavým i pro ostatní.

Odesláno

K nedávným narozeninám jsem dostal bílý rum, mátu a hnědý cukr - moc mě to potěšilo :)

tak snad něco obdobného pohodového + nějakou dobrou knížku a hlavně štastný výraz ve tváři mé dcerky - vše ostatní je nepodstatné B)

Odesláno (upraveno)
K nedávným narozeninám jsem dostal bílý rum, mátu a hnědý cukr - moc mě to potěšilo :)

tak snad něco obdobného pohodového + nějakou dobrou knížku a hlavně štastný výraz ve tváři mé dcerky - vše ostatní je nepodstatné B)

A bylo MOJITO párty :thumbsup_anim: Edit:..dárek..pod stromeček bych si prosím pěkně přál nové botky na badminton YONEX SHB 71..děkuji..

post-5298-1252479602.jpg

post-5298-1252480314.jpg

Upraveno uživatelem Diamondking
Návštěvník Snow
Odesláno

Budete si mi myslet, že je to prázdná fráze a blbá fráze, ale já bych si přál zdraví. Aby se mi alespoň trošičku zlepšilo a abych si mohl dopřát jen takovou maličkost, jako je třeba ježdění na kole, které by mi doporučili kámoši B.F.G. a jarett. To by bylo moc prima. A samozřejmě nesmím zapomenout na svou rodinu, třeba na mou čtyřměsíční vnučku, chtěl bych, aby už uměla chodit, abych s ní mohl chodit ven, teda pokud mi ji dcera půjčí. Prostě aby všechno fugovalo a dařilo se !!!!

Odesláno

Tak to Ti v duchu připiju na zdraví.Vnoučata mají taky narozeniny 25.12. :cheers:

Návštěvník Snow
Odesláno
Tak to Ti v duchu připiju na zdraví.Vnoučata mají taky narozeniny 25.12. :cheers:

To oslavíme, mám narozeniny těsně vedle.

Odesláno

Je to tak, každej normální člověk si přeje aby byl on i ostaní zdraví, všechno ostatní jsou jen kraviny. Většiná z nás to ale pochopí, až když zdraví nejsme.

Asi otřepaná fráze, bohužel na 100% pravdivá.

Odesláno

Já na Vánoce už dárky ani nedostávám,vždycky si to :P vyberu v průběhu roku/ale nějaká maličkost vždycky je/ , mám hned po Vánocích 26.12. narozeniny, už od mala se musím ale upomínat, vždycky se na mě zapomene, každý řeší Vánoce :blink:

Ale určitě si přeji to co každý normální člověk

Odesláno
Já na Vánoce už dárky ani nedostávám,vždycky si to :P vyberu v průběhu roku/ale nějaká maličkost vždycky je/ , mám hned po Vánocích 26.12. narozeniny, už od mala se musím ale upomínat, vždycky se na mě zapomene, každý řeší Vánoce :blink:

Ale určitě si přeji to co každý normální člověk

Ja jsem si pral nejake poradne hodinky, ale nakonec jsem to nechtel riskovat a koupil jsem si je sam.

Jinak to nejhezci na vanocich je sledovat moje dcery jak trhaji balici papir a snazi se dostat k darkum. O tom se to cele toci. Protoze jen na nich vlastne zalezi.

Odesláno
Ja jsem si pral nejake poradne hodinky, ale nakonec jsem to nechtel riskovat a koupil jsem si je sam.

Jinak to nejhezci na vanocich je sledovat moje dcery jak trhaji balici papir a snazi se dostat k darkum. O tom se to cele toci. Protoze jen na nich vlastne zalezi.

Souhlas,to je na tom to nejhezčí, taky mám dcery 6let a 11měs.

Odesláno

Já bych taky chtel hlavne to zdravíčko, vsechno ostatní už mám :D

Ale, aniž bych se chtel rouhat, bych rád od Jeziska spatril nejakou nadheru od JLC nebo Rolex :lol:

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...