Onisan Odesláno 11. září 2009 Autor Nahlásit Odesláno 11. září 2009 jara napsal: Hodinky jsou to pěkné a pokud Ti není líto peněz a neškrtí Tě žádná ženská tak si udělej radost. Vánoce budou každou chvilku za dveřmi. Salut Díky tomu, že mně žádná ženská neškrtí je moje sbírka B-Uhren větší a větší New X-Bob napsal: Tak jak jsi se na to Onione vyspal? .) vezmu ten kufřík
Dantechno Odesláno 11. září 2009 Nahlásit Odesláno 11. září 2009 Beres ty s tim vnitrnim okruzim nebo ty s jednoduchym dialem?
boo-beek Odesláno 11. září 2009 Nahlásit Odesláno 11. září 2009 Onion napsal: vezmu ten kufřík Vyborne, rozumna volba! Dantechno napsal: Beres ty s tim vnitrnim okruzim nebo ty s jednoduchym dialem? Ty maji snad jen s vnitrnim okruzim, ne? Ja jsem si jinych v kufriku nevsiml...
Dantechno Odesláno 11. září 2009 Nahlásit Odesláno 11. září 2009 boo-beek napsal: Ty maji snad jen s vnitrnim okruzim, ne? Ja jsem si jinych v kufriku nevsiml... Asi mas pravdu , myslel jsem ze do kufriku muzes mit oba typy...
raiderkilo Odesláno 11. září 2009 Nahlásit Odesláno 11. září 2009 Skús http://www.tourbywatches.com/shop/category...param=cid%3D%26
Dantechno Odesláno 11. září 2009 Nahlásit Odesláno 11. září 2009 Me dalo velkou praci nez me tu zacali nemit radi ale ty budes prebornik. Aspon ze se nemotas do digitalek...
Onisan Odesláno 2. října 2009 Autor Nahlásit Odesláno 2. října 2009 Tak jsou doma Kufřík, Laco Replica, Laco quarz 42 mm a model letadélka
boo-beek Odesláno 2. října 2009 Nahlásit Odesláno 2. října 2009 Onion napsal: Tak jsou doma Kufřík, Laco Replica, Laco quarz 42 mm a model letadélka Well done Jaky jsou ty Q? Nikdy jsem zadny pilotky nemel a zacinam o nich uvazovat... i kdyz jsem o kus vyse psal, ze je mi Laco nesympaticke, tyhle se mi celkem libi...
falkkon Odesláno 2. října 2009 Nahlásit Odesláno 2. října 2009 xxxxxfazerxxxxx napsal: Nechci moc pindat,ale podle me jsou duvody tyhle......vase limitka je mnohem hezci.....55mm neni problem,ale nedocetl jsem se roztec a pokud nebude vetsi nez 24 tak remen nozna bude k hodinkam pusobit smesme.....urcite cena A zrovna tak působí asi kalibr průměr 37 mm v takovým pouzdře.
Onisan Odesláno 2. října 2009 Autor Nahlásit Odesláno 2. října 2009 boo-beek napsal: Well done Jaky jsou ty Q? Nikdy jsem zadny pilotky nemel a zacinam o nich uvazovat... i kdyz jsem o kus vyse psal, ze je mi Laco nesympaticke, tyhle se mi celkem libi... Velmi povedené... Buď si je nechám na plavání a nebo je daruju pěkné blondýně Jsou v dámské velikosti 42
Frantik Odesláno 3. října 2009 Nahlásit Odesláno 3. října 2009 Onion napsal: Velmi povedené... Buď si je nechám na plavání a nebo je daruju pěkné blondýně Jsou v dámské velikosti 42 Tak rychle nejaky fotky - pekne Laco replika na ty tvoji hubeny ručce, vedle ty 42 mm a taky tu blondynu
Návštěvník YPO Odesláno 3. října 2009 Nahlásit Odesláno 3. října 2009 he he tomu se říká zapálení pro věc ---- rychle foto na ruce, to bude hustý
Onisan Odesláno 3. října 2009 Autor Nahlásit Odesláno 3. října 2009 Z mých fotek by se asi hovnoco poznalo... pokud na to nezapomenu, cvaknu to v pondělí.. vezmu na to fotografa z práce Frantik napsal: Tak rychle nejaky fotky - pekne Laco replika na ty tvoji hubeny ručce, vedle ty 42 mm a taky tu blondynu Já ti dám hubenou ruku, tlusťochu!!!!
bandicoot Odesláno 3. října 2009 Nahlásit Odesláno 3. října 2009 s radostí sleduju tyhle prohrané vnitřní boje... nejsem v tom sám, díky :-)
ANT Odesláno 4. října 2009 Nahlásit Odesláno 4. října 2009 gratulujem ku kupe! Budu nejake fotecky? Mna osobne by velmi zaujimali...
Karlos Odesláno 4. října 2009 Nahlásit Odesláno 4. října 2009 (upraveno) Onion napsal: opět se mi vrátila stará nutkavá myšlenka koupit si tyhle hodinky.... ach jo.... Pokud mi někdo řeknete dobrý důvod proč to nedělat, tak budu rád Proč je nekupovat? Třeba proto, že je to replika a ty si můžeš koupit originály. Třeba tady: http://www.antik-hodinky.cz/starozitne-let...s-uhr-laco.html EDIT: kua pozdě, nečtu příspěvky, ty už sis je koupil Upraveno 4. října 2009 uživatelem Karlos
Onisan Odesláno 4. října 2009 Autor Nahlásit Odesláno 4. října 2009 Co s originálem... vždycky vapadá na svůj věk a nosit takové orasované hodinky... To nejni nic pro mně
majorZeman Odesláno 9. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2010 Onion napsal: Co s originálem... vždycky vapadá na svůj věk a nosit takové orasované hodinky... To nejni nic pro mně Presne ,dat za ne takovej ranec a je na nich videt moc zub casu .Ja si myslim,ze je lepsi poridit nove
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se