Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
Hmm, Dny Marienne odtroubené a nikdo nic, ani se mi tomu věřit nechce. V minulých letech to bylo veselejší.

Marianne mě moc nezajímá, tak jsem si udělal vlastní Dny Fortis a celkem pravidelně střídal Fliegery Chrono s Pilot Pro.

Jo, byl do dobrej víkend!

• Odpovědi 65
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno
Marianne mě moc nezajímá, tak jsem si udělal vlastní Dny Fortis a celkem pravidelně střídal Fliegery Chrono s Pilot Pro.

Jo, byl do dobrej víkend!

A já se zrovna o tomto víkendu začal s Fortisy loučit :( Možná dělám chybu, že se jich zbavuju :(

Odesláno
A já se zrovna o tomto víkendu začal s Fortisy loučit :( Možná dělám chybu, že se jich zbavuju :(

Těžko radit.

Já je teď taky hlavně jen točím na grilu, ale to pomyšlení, že bych je NEMĚL, mi dělá dost nedobře. Možná, že až najdu něco, co budu opravdu chtít MÍT A NOSIT, tak možná taky půjdou do světa k někomu, kdo je užije víc. Ale teď, když jsem se podíval do grilu vedle notebooku, vím, že to rozhodování by bylo (bude?) zatraceně těžký. :( Mám je rád.

Návštěvník Snow
Odesláno

Tak z vás mám úplně zamotanou hlavu, před třemi roky jsem zažil na fóru obrovský boom Fortisů, který vydržel hodně dlouho Teď se znepokojením sleduji, jak se začínají objevovat ve vlákně Prodám. Nevím, co se děje :worried_anim: .

Odesláno
Tak z vás mám úplně zamotanou hlavu, před třemi roky jsem zažil na fóru obrovský boom Fortisů, který vydržel hodně dlouho Teď se znepokojením sleduji, jak se začínají objevovat ve vlákně Prodám. Nevím, co se děje :worried_anim: .

Tak sem nemáš dávat ty GMT 3 zones 47mm kalkulátory!! :gora:

To jsme naopak my, kdo je zmaten, znepokojen a říká si: "Jóó, ještě nedávno byla na světě jen jedna věc jasná. A to "čitelnost Fortisů". A teď?

To znepokojení není způsobeno námi! To současní "dyzajnéři" velkého F nám berou ten pevnej bod Všehomíra! A co teď my, chudáci zmatení, ...co..? Co teď? A co potom?

Návštěvník Snow
Odesláno (upraveno)

Ó jak se mýlíš drahý příteli. Nemáš historii své oblíbené značky dobře zmapovanou. S Fortisem a jeho přehledností to jde z kopce už od roku 1973 :D . Dovol ať Ti představím Fortis Marinemaster 90th Anniversary "Killer"

Upraveno uživatelem Snow
Odesláno (upraveno)
Ó jak se mýlíš drahý příteli. Nemáš historii své oblíbené značky dobře zmapovanou. S Fortisem a jeho přehledností to jde z kopce už od roku 1973 :D . Dovol ať Ti představím Fortis Marinemaster 90th Anniversary "Killer"

Killera pochopitelně znám. Zase jeden z Cimrmanových úkroků bokem; že by do slepých uliček? :D

Edit: Ale jak jsem napsal výše: "F mám prostě rád! Ač si to někdy nezaslouží, ale co..., s děckama je to to samý, ne?"

Upraveno uživatelem lib
Návštěvník Snow
Odesláno
Killera pochopitelně znám.

Tak vidíš, vše je o.k. Karavana jede dál :) .

Odesláno

Dny Marriane:

předloni - já Tissot Heritage a za peníze uspořené na slevě manželka šperky Swatch (Details)

loni - já nic, manželka TH Aquaracer (Details)

letos - já nic, ale jinak kosmetika, oblečení a oběd v Sushi Point... Details přišel letos zkrátka

Sakra, sleduju, že se čím dál tím víc odbývám :(

Odesláno
Může mi někdo pls říct, ve které prodejně Details v Praze mají hodinky Mido?

Na Pankráci v arkádách.

Odesláno (upraveno)
tak se musim chte nechte pochlubit, loni jsem kupoval na dny Marianne v Details Breitlingy, letos v Babyparku nabytek... ale palky sou to obdobny :)

Nerikej, ze budes mit mimino... tak jak, pochlub se :thumbsup_anim:

EDIT: Jestli je to tak, tak musis povinne prijit na sraz a zapijem to!

Upraveno uživatelem skalis
Odesláno
Uplne neverim tomu, ze budou prodavat Rolexy se slevou 20%, maji k tomu nejaky oficialni info, ze se to tyka i Rolexu? ;)

Nějak se mi to nezdá-takový slevy,pokud vím,Rolex si drží ceny,aby vypadal unikátně

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...