Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Návštěvník Snow
Odesláno

Napadlo mě, nechcete se v tomto vlákně pochlubit, jaké úlovky jste zachytili do svých sítí při horečných Dnech Marianne ?

• Odpovědi 65
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Návštěvník Snow
Odesláno

Už se bojím vytáhnout MIDO, ale na tuto značku byly ve výši 25%. Nejspíš proto, že jsou takové mdlé.

Odesláno (upraveno)

Ne, tak snow měl pravdu: 12.-13. září - tedy právě teď 25% v DETAILS na šperky a 10% na Omegu, Breitling, Tag Heuer.

Bechyně má 20% + dárkový šek v hodnotě 500Kč ke každým Tissotkám a Longinesům ;)

( 20% na Rolexkách už bude hodně poznat, to by stálo za úvahu, škoda, že zatím si mohu nechat zajít chuť. )

Upraveno uživatelem Peta-Biker
Odesláno
( 20% na Rolexkách už bude hodně poznat, to by stálo za úvahu, škoda, že zatím si mohu nechat zajít chuť. )

Uplne neverim tomu, ze budou prodavat Rolexy se slevou 20%, maji k tomu nejaky oficialni info, ze se to tyka i Rolexu? ;)

Odesláno

Jako kazdou sobotu jsem absolvoval snidani s rodinou v mistech, kde uz se to rojilo slecinkami, panickami apod.

Utekli jsme vcas.

Slevy na lepsi znacky nebyly, nabidku jsem studoval jak na kuponech, tak v casopisu. Cekal jsem taky 25% jako loni a mel jsem zalusk na carrery chrono.

Jedina slusna nabidka slusnych hodinek tak byla sleva v Details na Hamiltony.

Odesláno (upraveno)
Napadlo mě, nechcete se v tomto vlákně pochlubit, jaké úlovky jste zachytili do svých sítí při horečných Dnech Marianne ?

Doba nákupu 4:09:24 (G-Shocky to ví ;)) hodinky bohužel zůstanou na 0, i tak stav minus 13k a to je jenom sobota... ;)

Nemám rád tyhle dny a těch lidí, co v době "krize" nakupují :suicide_anim:

Doporučení OT jsou sady v parfumérkách (Givenchy blue 50ml za 700,- v sadě se sprcháčem) :thumbsup_anim:

Jedina slusna nabidka slusnych hodinek tak byla sleva v Details na Hamiltony.

A odolals? :)

Upraveno uživatelem gougy
Odesláno
Tak to jsem asi slepej, dnes jsem tam byl na čumendu a neviděl jsem je... Jedině, že by je měli ve výloze, tam jsem nečučel...

Ja jsem tam byl tak pred ctvrt rokem asi.. treba mezitim promenili sortiment ;)

Odesláno
Ne, tak snow měl pravdu: 12.-13. září - tedy právě teď 25% v DETAILS na šperky a 10% na Omegu, Breitling, Tag Heuer.

Bechyně má 20% + dárkový šek v hodnotě 500Kč ke každým Tissotkám a Longinesům ;)

10% sleva na Omegu, Breitling a Tagy z te 100% marze, kterou na tom maji. :gun_bandana:

Návštěvník Snow
Odesláno
Tak to jsem asi slepej, dnes jsem tam byl na čumendu a neviděl jsem je... Jedině, že by je měli ve výloze, tam jsem nečučel...

Uhodl jsi to přesně. Mají je ve výloze, když budeš stát čelem k prodejně, tak jsou vpravo, nalevo mají Breitlingy.

Návštěvník Snow
Odesláno (upraveno)

Hmm, Dny Marienne odtroubené a nikdo nic, ani se mi tomu věřit nechce. V minulých letech to bylo veselejší.

Upraveno uživatelem Snow

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...