Návštěvník Snow Odesláno 12. září 2009 Nahlásit Odesláno 12. září 2009 Napadlo mě, nechcete se v tomto vlákně pochlubit, jaké úlovky jste zachytili do svých sítí při horečných Dnech Marianne ?
Peta-Biker Odesláno 12. září 2009 Nahlásit Odesláno 12. září 2009 Mám takový dojem, že letos ty slevy nebyly tak markantní, jako v minulých letech.
Donuts Odesláno 12. září 2009 Nahlásit Odesláno 12. září 2009 Mám takový dojem, že letos ty slevy nebyly tak markantní, jako v minulých letech. To uz mi to zase uteklo?
Návštěvník Snow Odesláno 12. září 2009 Nahlásit Odesláno 12. září 2009 Už se bojím vytáhnout MIDO, ale na tuto značku byly ve výši 25%. Nejspíš proto, že jsou takové mdlé.
Peta-Biker Odesláno 12. září 2009 Nahlásit Odesláno 12. září 2009 (upraveno) Ne, tak snow měl pravdu: 12.-13. září - tedy právě teď 25% v DETAILS na šperky a 10% na Omegu, Breitling, Tag Heuer. Bechyně má 20% + dárkový šek v hodnotě 500Kč ke každým Tissotkám a Longinesům ( 20% na Rolexkách už bude hodně poznat, to by stálo za úvahu, škoda, že zatím si mohu nechat zajít chuť. ) Upraveno 12. září 2009 uživatelem Peta-Biker
Jerryl Odesláno 12. září 2009 Nahlásit Odesláno 12. září 2009 Prej byly slevy 25%, ale prachy nějak nebyly.
spiderer Odesláno 12. září 2009 Nahlásit Odesláno 12. září 2009 ( 20% na Rolexkách už bude hodně poznat, to by stálo za úvahu, škoda, že zatím si mohu nechat zajít chuť. ) Uplne neverim tomu, ze budou prodavat Rolexy se slevou 20%, maji k tomu nejaky oficialni info, ze se to tyka i Rolexu?
Peta-Biker Odesláno 12. září 2009 Nahlásit Odesláno 12. září 2009 spiderer: Hele, já si myslím, že by se to mělo vztahovat i na Rolex, když tam ty hodinky má. ( Nikde na tom letáčku není nic psáno o tom, že se to nevztahuje na Rolexky Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
OldaA Odesláno 12. září 2009 Nahlásit Odesláno 12. září 2009 Neni to na Rolex, jen znacky uvedene na kuponu.
Návštěvník Tada Odesláno 12. září 2009 Nahlásit Odesláno 12. září 2009 A co že je to za dny? Proč jsou takové slevy?
bandicoot Odesláno 12. září 2009 Nahlásit Odesláno 12. září 2009 Jako kazdou sobotu jsem absolvoval snidani s rodinou v mistech, kde uz se to rojilo slecinkami, panickami apod. Utekli jsme vcas. Slevy na lepsi znacky nebyly, nabidku jsem studoval jak na kuponech, tak v casopisu. Cekal jsem taky 25% jako loni a mel jsem zalusk na carrery chrono. Jedina slusna nabidka slusnych hodinek tak byla sleva v Details na Hamiltony.
gougy Odesláno 12. září 2009 Nahlásit Odesláno 12. září 2009 (upraveno) Napadlo mě, nechcete se v tomto vlákně pochlubit, jaké úlovky jste zachytili do svých sítí při horečných Dnech Marianne ? Doba nákupu 4:09:24 (G-Shocky to ví ) hodinky bohužel zůstanou na 0, i tak stav minus 13k a to je jenom sobota... Nemám rád tyhle dny a těch lidí, co v době "krize" nakupují Doporučení OT jsou sady v parfumérkách (Givenchy blue 50ml za 700,- v sadě se sprcháčem) Jedina slusna nabidka slusnych hodinek tak byla sleva v Details na Hamiltony. A odolals? Upraveno 12. září 2009 uživatelem gougy
redd Odesláno 12. září 2009 Nahlásit Odesláno 12. září 2009 Může mi někdo pls říct, ve které prodejně Details v Praze mají hodinky Mido?
redd Odesláno 12. září 2009 Nahlásit Odesláno 12. září 2009 redd - na Vaclavaku nahore Tak to jsem asi slepej, dnes jsem tam byl na čumendu a neviděl jsem je... Jedině, že by je měli ve výloze, tam jsem nečučel...
spiderer Odesláno 12. září 2009 Nahlásit Odesláno 12. září 2009 Tak to jsem asi slepej, dnes jsem tam byl na čumendu a neviděl jsem je... Jedině, že by je měli ve výloze, tam jsem nečučel... Ja jsem tam byl tak pred ctvrt rokem asi.. treba mezitim promenili sortiment
speedmaster Odesláno 12. září 2009 Nahlásit Odesláno 12. září 2009 Ne, tak snow měl pravdu: 12.-13. září - tedy právě teď 25% v DETAILS na šperky a 10% na Omegu, Breitling, Tag Heuer. Bechyně má 20% + dárkový šek v hodnotě 500Kč ke každým Tissotkám a Longinesům ( 20% na Rolexkách už bude hodně poznat, to by stálo za úvahu, škoda, že zatím si mohu nechat zajít chuť. ) 10% sleva na Omegu, Breitling a Tagy z te 100% marze, kterou na tom maji.
Návštěvník Snow Odesláno 13. září 2009 Nahlásit Odesláno 13. září 2009 Tak to jsem asi slepej, dnes jsem tam byl na čumendu a neviděl jsem je... Jedině, že by je měli ve výloze, tam jsem nečučel... Uhodl jsi to přesně. Mají je ve výloze, když budeš stát čelem k prodejně, tak jsou vpravo, nalevo mají Breitlingy.
Návštěvník Snow Odesláno 13. září 2009 Nahlásit Odesláno 13. září 2009 (upraveno) Hmm, Dny Marienne odtroubené a nikdo nic, ani se mi tomu věřit nechce. V minulých letech to bylo veselejší. Upraveno 13. září 2009 uživatelem Snow
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se